Cum ironizează Andrew Tate acuzațiile aduse de DIICOT, de viol și trafic de persoane, în interviul cu Piers Morgan: "Sunt acuzat că am ajutat fete să facă vizualizări pe TikTok"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum ironizează Andrew Tate acuzațiile aduse de DIICOT, în interviul cu Piers Morgan. Andrew Tate, acuzat de viol și trafic de persoane, a susținut în cadrul unui interviu recent cu jurnalistul britanic Piers Morgan că polițiștii români și-au cerut scuze față de el, cât timp a fost închis. Mai mult, Andrew Tate parte că ia în derâdere acuzațiile grave ce i se aduc.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Andrew Tate și fratele său, Tristan Tate, sunt acuzați de DIICOT, de viol și trafic de persoane, iar prima înfățișare pentru proces a fost amânată până pe 5 decembrie, anul acesta. Recent, Andrew Tate a decis să ofere un interviu jurnalistului britanic Piers Morgan, în România. Andrew Tate a luat în derâdere acuzațiile din dosar și a susținut că polițiștii români și-au cerut scuze față de el, cât timp a fost închis.

TRIBUNALUL BUCURESTI – ANDREW TATETRIBUNALUL BUCURESTI – ANDREW TATE

Cum ironizează Andrew Tate acuzațiile aduse de DIICOT, în interviul cu Piers Morgan

Andrew Tate a stat de vorbă cu jurnalistul britanic Piers Morgan, în cadrul unui interviu recent realizat în Români. Andrew Tate neagă toate acuzațiile DIICOT și susține că tot ceea ce a făcut a fost să ajute câteva fete cum să obțină mai multe vizualizări pe TikTok.

Citește și: Izabela și Blaze de la Mireasa s-au despărțit, la câteva luni după ce au devenit părinți: „Este viața mea și fac ce vreau'

Citește și: Câți bani a pierdut Irinel Columbeanu de-a lungul anilor: „N-am regrete, aș repeta tot ce am făcut' / Ce spune despre afacerile cu Gigi Becali

Citește și: Motivul pentru care Dan Bittman nu s-a căsătorit niciodată: „A fost un moment când era să se întâmple. Nu a fost să fie…”. S-a iubit cu Liliana Ștefan vreme de 25 de ani

Citește și: Adrian Minune și Horia Moculescu vor cânta împreună la un eveniment cultural: „A fost decizia compozitorului. Va fi unul din momentele de vârf…”

„Am stat 93 de zile într-o temniță din România, cinci luni am fost închis în casă, a fost o perioadă turbulentă. Nu știam motivul de rahat pe care îl vor folosi, dar l-am aflat în celulă. Timp de două săptămâni am stat închis fără să știu de ce. Am primit actele în română, puteam să citesc „trafic de persoane', dar pe cine? Când? Cum? Nimic nu avea sens. Abia după aceea am primit traducerea și am văzut cât de ridicol e cazul.

Ca să fie clar: sunt acuzat că am ajutat fete să facă vizualizări pe TikTok. Sunt acuzat că le-am învățat ce să posteze pe TikTok ca să ajungă virale, eu fiind atunci cel mai viral om de pe TikTok. Și de asta spun că am făcut trafic de persoane. E o nebunie! Am ajuns la închisoare pentru că am vorbit împotriva puterii, pentru că am spus adevărul despre COVID-19, pentru că am spus adevărul despre războiul din Ucraina', a spus Andrew Tate, potrivit Gandul.ro.

Andrew Tate: „Toată lumea din închisoare și-a cerut scuze față de mine”

Andrew Tate a afirmat și că polițiștii români și-ar fi cerut scuze față de el, cât timp a stat în arestul central al Poliției.

„Toată lumea din închisoare și-a cerut scuze față de mine, toți angajații, toți polițiștii, toți cei care lucrau în închisoare, tuturor le-a părut foarte rău pentru ceea ce mi s-a întâmplat. Mi-au spus foarte clar că e o mizerie ce mi se întâmplă. Atitudinea lor era una de regret: „Uite ce e, ai devenit prea mare, îmi pare rău, așa funcționează lucrurile'. Nimeni n-a avut nicio problemă cu mine, niciun prizonier n-a avut nicio problemă cu mine', a mai spus Tate în cadrul interviului.

Andrew Tate nu are acces la bunurile ce i-au fost confiscate

Andrew Tate nu a ezitat să se laude cu bunurile ce i-au fost confiscate, în ziua când el și fratele său, Tristan, au fost arestați preventiv.

În ziua în care am fost arestat mi s-a confiscat tot. Mi-au înghețat toate conturile, mi-au luat toate bunurile. Nu mai am bani. Mi-au luat 15 mașini, 6 proprietăți, 20 de ceasuri cu diamante, lingouri de aur, bani, terenuri, conturi, milioane și milioane de dolari. Valoarea totală e de 16-17 milioane de dolari. Au luat tot, iar eu tot n-am acces la ele', a precizat el.

Ce spune Andrew Tate despre mesajele misogine postate pe social-media

Jurnalistul britanic Piers Morgan l-a confruntat pe Andrew Tate și cu privire la mesajele misogine de pe Twitter.

„Eu sunt bărbat, viața mea înseamnă stres și durere. Eu merg la închisoare, eu sufăr, am dureri mari de cap. Fac toate astea ca să-i ofer totul unei femei, dar apoi eu trebuie s-o am pe ea. Treaba ei e să fie fericită, să zâmbească, să arate bine și să se simtă bine tot timpul. Dacă sunt misogin că spun că eu trec prin atâta durere ca să fim stabili financiari ca femeia la care țin să nu fie nevoită să muncească, atunci asta e, sunt o persoană rea. Femeile lucrează pentru că nu găsesc un bărbat care să aibă grijă de ele', a conchis Tate.

FOTO: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton