Cum își ajută Andreea Perju fiicele să treacă peste separarea dintre ea și tatăl ei: "E important să..."

 Raiciu Adriana
.

Cum își ajută Andreea Perju fiicele să treacă peste separarea părinților. Andreea Perju și soțul ei au divorțat după 13 ani de mariaj. Cei doi au împreună două fetițe superbe, pe Mara și Ada. În această perioadă delicată, actrița încearcă să petreacă cât mai mult timp cu fiicele sale și să le fie alături. Iată declarațiile făcute de aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Perju și soțul ei s-au căsătorit în 2009 și au împreună două fetițe superbe. Însă, în ultima perioadă, lucrurile au luat o altă întorsătură în relația lor, astfel că s-a ajuns inevitabil la o despărțire, la care totuși nu se aștepta nimeni. Vedeta anunța în cadrul unei emisiuni că a decis să pună punct mariajului după 13 ani.

andreea-perju-andreea-perju-

În cadrul unui interviu, Andreea Perju a vorbit despre perioada delicată prin care trece, dar nu a oferit prea multe detalii despre separarea de tatăl copiilor ei. Iată declarațiile făcute de aceasta!

Citește și: Andreea Perju se teme pentru fiicele ei, după divorț:”Cel mai frică îmi este de vicii și de anturaj”

Citește și: Andreea Perju s-a despărțit de soțul ei, după 13 ani de mariaj:'Am făcut tot ce se putea'

Citește și: Leo Messi va fi tată pentru a treia oară. Soția sa, Antonela Rocuzzo, este din nou însărcinată

Citește și: Ella și Petrică sunt câștigătorii emisiunii Mireasa, sezonul 4!Ce fac cu premiul de 40.000 de euro

Cum își ajută Andreea Perju fiicele să treacă peste separarea dintre ea și tatăl lor

Andreea Perju a divorțat de soțul ei după 13 ani, astfel ultima perioadă a fost una destul de delicată. Vedeta încearcă din răsputeri să petreacă cât mai mult timp cu fiicele ei, Mara și Ada, și să le fie alături.

„Nu cred că în ianuarie vom pleca pe undeva. Mara are un cantonament la baschet, iar eu cu Ada îmi doresc câteva zile să mergem împreună undeva. Voi pleca și cu Mara chiar peste câteva zile într-o tabără de schi, doar eu cu ea. Să știi că este corect așa pentru că a fost o tabără organizată de școala Marei, iar Ada care este foarte înțelegătoare m-a lăsat să merg cu Mara. Am luat această decizie după ce am vorbit și m-am sfătuit cu ea. Ada care este un copil tare bun a înțeles.

Cred că e foarte important ca în perioada asta să am momente în care să-mi petrec timpul exclusiv doar cu una dintre ele. E important în momentul în care sunt doi copii, părinții să înțeleagă că, din când în când măcar, fiecare dintre ei să-și petreacă timpul exclusiv doar cu unul dintre copii„, a declarat Andreea Perju, potrivit Ego.ro.

Se mută în casa nouă

Tot în cadrul interviului, Andreea a mai mărturisit că anul acesta se termină bine atât pentru familia ei. Se mută cu cele două fete într-o casă nouă, chiar înainte de Crăciun.

„De Crăciun ne vom muta în casă nouă. De fapt vom face Crăciunul în noua noastră casă, dar nu vom reuși să ne mutăm chiar cu toate hainele. Însă cred că este cea mai mare realizare a anului 2022, atât pentru mine cât și pentru fetițe și asta ne va aduce o mare mare bucurie', a mai declarat Andreea, potrivit sursei citate anterior.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton