Cum își ajută George Tănase soția cu treburile casnice: „Mi-a spus că am o super putere, și anume, de a face murdar înainte de a deschide ușa la casă...„ / Ce o enervează cel mai mult pe partenera de viață a comediantului

 Calin Maria Bianca
.

Cum își ajută George Tănase soția cu treburile casnice. George Tănase a fost de multe ori în atenția fanilor, mai ales pe micile ecrane, când a participat la America Express, însă cu toate acestea este destul de discret când vine vorba despre viața lui intimă și personală. Refuză să dea prea mute detalii din casă, însă recent nu a putut să nu explice cum își ajută soția, dar și cu ce o enervează cel mai tare!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că George Tănase este un comediant cu renume, fost co-prezentator al emisiunii Dimineața cu noi de la Kanal D și totodată fost concurent la America Express, sezonul 6. Ei bine, dacă despre el se știu numeroase lucruri, despre soția lui, Lorena Pancu, o femeie extrem de frumoasă, nu se cunosc atât de multe detalii.

george-tanase-1george-tanase-1

Citește și: Cine este Lorena Pancu, soția lui George Tănase de la America Express. S-au căsătorit anul trecut

Citește și: Prin ce momente terifiante au trecut Ionuț Rusu și George Tănase la America Express: „Sunt foarte mândru de noi că încă mai suntem în viață!”

Citește și: Când s-a despărțit, de fapt, Ioana Ginghină de primul soț și când a intrat Alexandru Papadopol în viața ei: „Am divorțat, dar nu am avut curaj să ne și separăm, ne tot împăcam”

Citește și: Kinga a explicat, cu ochii în lacrimi, de ce s-a tuns scurt după ce a părăsit Casa iubirii: „A intervenit o problemă de sănătate. Am suferit mult, am clacat'

Cum își ajută George Tănase soția cu treburile casnice

 George Tănase și soția lui, Lorena Pancu, trăiesc o frumoasă poveste de iubire, ce se apropie de un deceniu, iar iubirea lor li se citește pe față în numeroasele poze de cuplu pe care le postează mereu. Ei bine, chiar și așa, lucrurile nu merg mereu roz, ca în orice căsnicie. Recent, comediantul a dezvăluit ce o deranjează cel mai tare la el, dar și ce face el pentru a o împăca mai apoi.

La mine ironia și autoironia sunt principalele calități, dar ironia de cele mai multe ori enervează oamenii, în special pe soția mea. Acesta este un mecanism de apărare la noi comedianții. Nevasta mea mi-a spus că am o super putere, și anume, de a face murdar înainte de a deschide ușa la casă. Adică nici nu apuc să apăs pe clanță că deja s-a făcut dezordine, ceea ce așa este.„, a declarat George Tănase pentru Spynews.ro

George Tănase: „O mai ajut. Spăl vasele, duc gunoiul…'

În timp ce ea spune clar că el este cel care face cea mai mare dezordine în casă, el nu poate decât să confirme, dar totodată și să o împace. Cum? Își folosește abilitățile și plăcerea de a spăla vasele, duce gunoiul, dar, într-un mod ironic a spus că nu-l încântă foarte mult aceste treburi și de cele mai multe ori plătește o femeie să vină la curățenie în locul lui.

O mai ajut, de exemplu mai plătesc o doamnă care vine la curățenie. Sunt câteva lucruri care îmi plac, îmi place să spăl vasele, mă relaxează. Duc gunoiul, asta este oricum treaba mea, trebuie cărat tomberonul acela, dus la stradă. Mi-e urât de șters praful, pentru că eu am foarte multe statuiete, amintiri, suveniruri și trebuiesc șterse fiecare, mi-a ajuns, mi s-a luat. Dacă știți pe cineva care șterge statuiete să vină și pe la mine pe acasă„, a continuat comediantul.

Cum a cerut-o George Tănase de soție pe Lorena Pancu. Au făcut nunta anul trecut

George Tănase trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani cu Lorena Pancu, însă cu greu și-a făcut curaj să treacă la următorul pas. Totuși, niciodată nu este prea târziu, așa că într-un final și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie. Comediantul a vrut ca momentul să fie unul inedit, dar în același timp amuzant, astfel că i-a pregătit o adevărată surpriză, fiind o cerere pe care nu o poate uita vreodată.

„Cererea în căsătorie a fost un spectacol total. Mi-am dorit să fie amuzantă, dar și inedita. Am ascuns inelul în niște șosete și când am schimbat noi niște avioane pe acolo. Fix în ziua în care trebuia să o cer am văzut un șnur scod. Era șnurul de la cutia cu inelul și când am ajuns în aroport am avut o răbufnire. Am zis: Am pierdut inelul. Și ea a întrebat ce inel? Inelul cu care trebuia să te cer’, dezvăluia George Tănase, conform Antena Stars.

După marele pas, George Tănase și soția lui, Lorena Pancu, s-au căsătorit în 2022, în luna septembrie și au avut o nuntă superbă, unde s-au distrat pe cinste.

„Am înmatriculat-o pe Tănase’, scria comediantul George Tănase atunci pe rețelele sociale, în ziua nunții cu Lorena Pancu.

Sursă foto: Facebook / instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton