Cum își alege Andreea Esca prietenii. Știrista ține cont de un criteriu: „Era destul de greu în timpul liceului. Nu neapărat greu, dar era mai rigid"

 Tudorache Simona
.

Andreea Esca recunoaște că principalul criteriu după care își alege prietenii este simțul umorului. Vedeta adoră să aibă în preajma ei oameni veseli, cu care să se distreze și să se simtă bine. Știrista îi apreciază și pe cei care îi demonstrează că sunt de încredere și împart aceeași energie cu ea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Andreea Esca nu poate uita anii de liceu și amicii pe care îi avea atunci. Știrista are multe amintiri cu ei, pentru că a avut parte de vremuri frumoase, chiar dacă toate trăirile lor se petreceau în timpul regimului comunist. Andreea Esca e încântată și de profesorii pe care i-a avut.

andreea-esca-56-1andreea-esca-56-1

Andreea Esca apreciază oamenii care au simțul umorului

Andreea Esca ține la oamenii care au simțul umorului și astfel reușesc să treacă mai ușor prin viață. Crede că e important, de asemenea, să aibă și aceeași energie cu ea și aceleași preocupări.

„Eu, de exemplu, primul lucru pe care îl am în vedere este să aibă simțul umorului. Dacă nu are simțul umorului, poate să fie oricum că nu mă interesează. Să fie o persoană de încredere. Pe urmă să aibă aceeași energie cu tine, aceeași dinamică, pentru că altfel nu ai cum să fii în ritm. Să aveți aceleași preocupări', a declarat Andreea Esca, în podcastul Ce mai zici?.

Citește și: Anca Țurcașiu a ajuns de urgență la spital. Cu ce afecțiune a fost diagnosticată: „M-a ajutat să tratez fără să iau antibiotic”

Citește și: Laurențiu Reghecampf îl atacă pe Ronald Gavril, iubitul Anamariei Prodan. Ce l-a deranjat: „Eu niciodată nu o să stau într-o casă în care am stat cu Anamaria cu altcineva, așa cum face ea acum”

Citește și: Sorin Bontea, adevărul despre relația cu Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu: „Să știți că noi ne mai și certăm. Ce se întâmplă pe platoul de filmări…'. Ce spune despre revenirea la Pro TV, soție și copii / EXCLUSIV

Citește și: Ce diagnostic crunt a primit Emily Burghelea din partea medicilor, după accidentul din Mauritius. S-a fotografiat rasă în cap, înainte de operație: „Nu mă recunosc. Nimic din jurul meu nu este normal acum…”

Citește și: Iulia Albu, după ce a fost surprinsă certându-se cu Mike, în parcarea unui supermarket: „Adevărul este că eram fiartă. A fost un motiv total stupid…' / Imaginile amintesc de conflictele de la America Express

Cum a fost pentru Andreea Esca perioada liceului

Știrista a iubit perioada liceului, dar admite că exista o oarecare rigiditate. Altfel, lumea ar fi fost a ei și ar fi încercat și alte activități. Amintiri frumoase are și cu profesorii care au contat în formarea ei.

„Era destul de greu în timpul liceului. Nu neapărat greu, dar era mai rigid așa. Într-un sistem mai relaxat poate că aș fi avut mai mult chef de unele și de altele. Mie mi-a plăcut foarte mult perioada liceului, gașca pe care am avut-o atunci și activitățile pe care le făceam. Am avut profesori foarte buni de care ne atașam și care erau chiar ok', a mai spus jurnalista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton