Cum își câștigă Gabi Bădălău banii. Iubitul Biancăi Drăgușanu neagă că e oaia neagră a familiei. „Le-am adus multe bucurii părinților, inclusiv nepoții. Acum și de vreo 10 ani, eu sunt stâlpul afacerilor, dar nu se vede"

.

Considerat de mulți un băiat de bani gata, Gabi Bădălău neagă că e oaia neagră a familiei. Fostul soț al Claudiei Pătrășcanu spune că trage din greu pentru afacerile familiei și nu a lăsat niciodată garda jos.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Gabi Bădălău și-a pus viața pe tapet în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D. Omul de afaceri a vorbit despre lucrurile neștiute din viața lui, despre businessurile familiei și banii obținuți din greu. El susține că muncește 14 ore pe zi, atunci când nu călătorește, că e sprijin pentru părinți și are responsabilități.

badalau-34badalau-34

Ce studii are Gabi Bădălău

Gabi Bădălău a terminat Facultatea de Drept și are un master în științe politice, dar a ales să facă afaceri și nu îi merge deloc rău. „Am terminat școala generală în Giurgiu, apoi Tudor Vianu VIII-XII, am terminat Facultatea de Drept, am master în științe politice. Da, mi-a plăcut școala. Din păcate, școala mea nu are treabă cu businessul pe care îl am', a povestit Gabi Bădălău, în emisiunea lui Denise Rifai, la Kanal D.

Cum au luat amploare afacerile familiei Bădălău

El susține că ascensiunea familiei Bădălău și buna ei stare materială nu are nici pe departe legătură cu funcțiile politice ale tatălui său. Gabi Bădălău se laudă cu o companie cu 300 de angajați și multe afaceri.

„Ascensiunea ca familie sau în business nu are legătură cu funcțiile tatălui. Avem o companie din 1991, cu peste 300 de angajați. Nu am avut înainte contracte cu statul.
Avem un stil de viață pentru că muncim, e un stil de viață. Nu îmi pun ceasurile, nu vreau să fiu tiktoker sau influencer. Sunt foarte multe dezavantaje în business, cum sunt și avantaje'.

Gabi Bădălău susține că nu e oaia neagră a familiei

Deși implicat în numeroase scandaluri, ba cu fosta lui soție, Claudia Pătrășcanu, ba cu Bianca Drăgușanu, Bădălău e dezamăgit că a fost pus într-o anumită lumină. Susține că nu e oaia neagră a familiei și că lucrează 14 ore pe zi.

„Nu, în niciun caz. Ceea ce nu știe presa e că mă asociază, fără voia mea, cu scandaluri provocate de fosta soție sau relațiile pe care le-am avut sau am cu persoane de notorietate. Le-am adus multe bucurii părinților, inclusiv nepoții. Acum și de vreo 10 ani, eu sunt stâlpul afacerilor, dar nu se vede. Se vede doar că mai călătoresc. Dar la 7 sunt pe șantier, lucrez 14 ore pe zi, sunt un sprijin pentru părinți, am responsabilități. Cred că am făcut multe lucruri cu care ai mei se pot mândri. Nu cred că i-am făcut de rușine, nu, și nici nu vreau să îi fac', mai spune el.

Citește și: Cătălin Botezatu își prezintă colecția pe cea mai cunoscută acropolă din lume. La ce eveniment a mai fost invitat, în Cipru: „Am emoții, pentru că acolo sunt bloggeri adevărați, nu ca la noi. Am fost puțin rău…' / EXCLUSIV

Citește și: Ramona Gabor a spus adevărul despre relația dintre Monica Gabor și Irinel Columbeanu: „Monica îl ajută cum poate și a educat-o și pe fiica ei să fie la fel, ținând cont de cum s-au terminat lucrurile” / După divorț, Irinel i-a luat Monicăi și copilul și cadourile

Citește și: Cum își menține Monica Anghel silueta de aproape 7 ani, când a luat decizia, după operația la coloană, de a-și schimba viața: 'Dacă pun două kilograme într-un weekend din acesta cu agitație, cu oboseală, cu mâncat la ore ciudate, după aceea, în trei zile le-am dat jos…'/ EXCLUSIV

Citește și: Joe Biden s-a retras din cursa prezidențială și o susține pe Kamala Harris. Reacția lui Donald Trump, candidatul Partidului Republican: „A fost cel mai prost președinte din istoria SUA'

Citește și: Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produse alimentare Lidl, după ce le-au promovat pe Internet: „E dezamăgitor pentru că acum realizează mulți că ce afișezi online e total opusul…'. Reacția iubitului ei și a magazinului

Gabi Bădălău nu calcă pe cadavre pentru a face bani

Gabi Bădălău e mândru de ce a realizat și de faptul că nu a făcut niciodată rău altora pentru propriul câștig.

„Nu, nu sunt omul care calcă pe cadavre pentru a face bani, departe de mine lucrul ăsta. Articolele de presă probabil sunt în perioada de campanie, când au vrut să ne atace. Suntem în legalitate cu absolut tot, nu putem explora fără avize de la Apele Române. Sunt în legalitate. Dacă s-a întâmplat ceva, se lucrează cu excavatoare, zeci și sute de oameni, am plătit amenzi și am remediat ce s-a întâmplat„, adaugă Bădălău.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton