Cum își câștigă Raluca Moianu banii de când nu mai apare la TV. Ce beneficii a avut după ce s-a spus că are cele mai frumoase picioare din showbiz: „Un aspect plăcut te ajută"

 Tudorache Simona
.

Raluca Moianu nu mai apare pe sticlă, a rămas, însă, în continuare om de radio, la Gold Fm, și mai scoate bani din activități adiacente. Vedeta și-a păstrat, însă, calitățile fizice de necontestat, care au ajutat-o întotdeauna să atragă spectatori în fața micilor ecrane. La un moment, despre Raluca Moianu s-a spus că are cele mai frumoase picioare din showbiz, lucru care i-a adus și beneficii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Raluca Moianu a știut întotdeauna să se reinventeze și așa a făcut și după ce emisiunea Iartă-mă a dispărut din peisaj. Azi, are tot mai multe proiecte, dar ține și cursuri la facultate.

raluca-moianu-30raluca-moianu-30

Cum își câștigă Raluca Moianu banii de când nu mai apare la TV

Raluca Moianu și-a crescut fiica singură după ce și-a pierdut soțul, așa că a tras din greu pentru a avea o viață fără lipsuri. Acum, Mara este studentă la Drept. „Sunt ‘a working girl, am fost mereu, nu o să mă găsești stând degeaba. Realizator radio, narator pentru audiobook-uri, ţin cursuri la facultate sau pentru antreprenori. Experienţa anilor de radio și TV m-a ajutat să-mi creez un curs, care văd că funcționează, și sunt mulţumită de fiecare dată când primesc feedback bun', spune Raluca Moianu, conform Playtech.ro.

Raluca Moianu își împrumută vocea pentru audiobook-uri

Își împrumută vocea caldă pentru audiobook-uri, dar admite că i-ar plăcea să dubleze și personaje din desene animate, iar gândul îi zboară la producțiile Disney.

„Îmi petrec multe ore închisă în studio, cum s-ar zice 'cu nasul în carte', pentru a-i da glas și a face din carte un audiobook. Uite, vezi, asta cu dublajul e încă pe listă. N-am dublat personaje de desene animate, dar mi-ar plăcea', precizează ea.

Raluca Moianu: În televiziune, un aspect plăcut te ajută să treci sticla și să ajungi mai uşor la inima oamenilor”

Raluca Moianu a avut întotdeauna o figură angelică și o voce caldă, dar și alte calități fizice au propulsat-o printre cele mai admirate prezentatoare TV. Astăzi, vedeta consideră că un fizic plăcut te ajută să treci sticla, dar peste toate astea munca trebuie să primeze.

Am auzit și eu, la vremea aceea, comentarii care spuneau că am 'cele mai frumoase picioare din showbiz' și m-am amuzat de fiecare dată la gândul că există astfel de clasamente. În televiziune, un aspect plăcut te ajută să treci sticla și să ajungi mai uşor la inima oamenilor, dar nu e suficient pentru a realiza o emisiune de succes. E nevoie de seriozitate și de muncă multă', susține Raluca Moianu.

Citește și: Ce au transmis Harry și Meghan după ce Kate Middleton a anunțat că are cancer. Se pare că cei doi au aflat de la televizor că Prințesa de Wales e bolnavă

Citește și: Carmen Grebenișan și Alex Militaru divorțează, după aproape 3 ani de căsnicie: „O să mă mut din locuința pe care o avem împreună”

Citește și: Catrinel Menghia a născut al doilea copil și a postat prima imagine cu bebelușul. Ce nume a ales pentru fiul ei: „Bine ai venit…”

Citește și: Ce spune un expert în limbaj corporal despre clipul în care Kate Middleton anunță că suferă de cancer: 'Strângerea ei de mână sugerează…' Ce a observat la Prințesa de Wales atunci când vorbește despre Prințul William

Raluca Moianu, beneficii din partea firmelor de încălțăminte

Raluca Moianu își amintește și acum cum firmele de încălțăminte din țară îi propuneau să le poarte modelele, asta pentru că picioarele ei atrăgeau întotdeauna priviri.

„Totdeauna am avut o slăbiciune pentru pantofii frumoşi. Îmi amintesc că erau firme de pantofi bucuroase să mă încalţe și îmi puteam alege pentru emisiune tot ce doream. Cred că fiica, Mara, a moștenit slăbiciunea mea pentru pantofii frumoşi, la care se adaugă și tocurile foarte înalte. Însă, eu cred că tocurile foarte înalte nu sunt bune, dar nu-i chip să o conving!', mai spune Raluca Moianu.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton