Cum își cresc copiii Silviu Prigoană și soția sa, Mihaela: "Cel mai important lucru este... restul e vrăjeală"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum își cresc copiii Silviu Prigoană și soția sa, Mihaela. Silviu Prigoană și-a găsit liniștea în brațele iubitei sale, Mihaela. Cei doi se înțeleg de minune și împreună formează o familie unită alături de copiii lor. După mai multe căsnicii eșuate, omul de afaceri a găsit o femeia cu care se completează din toate punctele de vedere. Silviu Prigoană a vorbit despre viața de cuplu alături de Mihaela, dar și despre cum se înțeleg fii săi cu fetele soției sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ce se întâmplă între Silviu Prigoană și soția sa, Mihaela, după șase ani de căsnicie. Silviu Prigoană, 59 de ani, a vorbit despre cât de grijulie și atentă este iubita sa, Mihaela. Afaceristul a povestit și cum se înțeleg fii lui cu fiicele Mihaelei. Silviu Prigoană a mărturisit cum se desfășoară relația dintre el și soția sa. Afaceristul a menționat că gesturile de tandrețe unul față de celălalt și respectul reciproc sunt bazelele căsniciei lor.

mihaela-silviu-prigoanamihaela-silviu-prigoana

Cum își cresc copiii Silviu Prigoană și soția sa, Mihaela

Silviu Prigoană și Mihaela sunt un cuplul armonios. Fiecare dintre cei ei are copii destul de mari, așa că viața de familie este una foarte activă, iar întreaga lor atenție tinde să se focuseze asupra celor mici. Afaceristul a spus totuși care sunt gesturile de tandrețe prin care Mihaela își manifestă afecțiunea față de el.

„Tot timpul îmi aranjează gulerul și cravata. Pentru că munca îl înnobilează pe om și noi tindem să devenim nobili, stăm ca proștii la muncă. Mai și ieșim, dar, în general, familii grele, copii mulți, cursuri, meditații. Copiii sunt mari și frumoși, dar n-au nicio vină că unu-i în clasa a IX-a și unui în clasa a VII-a.

Citește și: „M-a bătut, recunosc. L-am bătut și eu. Ne băteam parte în parte'. Adriana Bahmuțeanu susține că a fost agresată fizic de Silviu Prigoană când erau căsătoriți

Citește și: Silviu Prigoană, replică ironică la adresa Adrianei Bahmuțeanu, după ce l-a numit „dominator': „Fiecare e înregistrat cu o anumită cantitate de minte'

Citește și: Carmen Tănase a ținut dietă toată viața, din cauza luptei cu greutatea. Ce regim de slăbit ține acum: „Nu am timp să stau la masă. Mănânc doar…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajuns Marian Olteanu să joace în serialul Clanul și ce a pățit la filmări: „Cred că m-au durut coastele vreo trei săptămâni după…' / EXCLUSIV

Bine că au crescut frumos și în liniște, la fel și ai Mihaelei, trăiesc frumos, în liniște și pace. Este frumos, mai ales de sărbători, Paște, Crăciun, Revelion, e minunat. Noi trăim normal, ei trebuie să se motiveze, ei sunt premiați în momentul în care fac lucruri. Nu fac lucruri, nu se ia premiu, ca la școală, nimic deosebit. Cel mai important lucru este disciplina, restul sunt vrăjeli', a declarat Silviu Prigoană în cadrul unui interviu.

Cine este Mihaela, soția lui Silviu Prigoană

Mihaela și Silviu Prigoană s-au cununat civil în 2016. Partenera de viață a lui Silviu Prigoană este din Sibiu, şi este mama a trei copii: Ionuţ, 14 ani, Ana Maria, 13 ani, şi Alexandra, 12 ani. Afaceristul are şi el patru copii din căsniciile anterioare. Pe Honorius, 33 de ani, Silvius, 30 de ani, şi din căsnicia cu Adriana Bahmuţeanu, pe Maximus, 13 ani, şi pe Eduard, 11 ani şi jumătate.

„M-a cucerit cu inteligenţa lui, nu există întrebare la care să nu aibă răspuns, cu faptul că este un om bun şi iubitor şi un tată desăvârşit. Când îmi trimite mesaje dimineaţa sau seara şi văd că-i pasă în permanenţă de mine, că pune suflet în relaţie şi-mi poartă grija… asta este cea mai mare bucurie (…).”, a spus Mihaela pentru revista Taifasuri.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton