Cum își crește Iuliana Tudor fiul adolescent: „Venirea lui a fost un dar pentru care am făcut foarte multe sacrificii de ordin medical. Un copil fără reguli nu poate deveni un major pe care te poți baza”

.

Iuliana Tudor susține că învață cum e să fii mamă de adolescentă. Prezentatoarea are un fiu de 14 ani căruia a încercat să îi insufle cele mai importante lecții de viață, să îi fie aproape cu un sfat și să îi mărturisească lucruri din experiența ei. Iuliana Tudor este căsătorită de 28 de ani cu Răzvan Văcăroiu, tatăl fiului ei, Tudor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Iuliana Tudor se consideră norocoasă, pentru că este mama unui băiat minunat care va ajunge, cu siguranță, un om demn. Vedeta mărturisește că a renunțat de multe ori la anumite proiecte pentru a acorda timp familiei ei, dar mai ales lui Tudor. Fiul prezentatoarei practică scrima, sport la care are rezultate deosebite.

iuliana tudor 321iuliana tudor 321

Cum se comportă Iuliana Tudor cu fiul ei adolescent

Iuliana Tudor se obișnuiește cu rolul de mamă a unui adolescent. Îi impune reguli, dar îi dă și libertate, pentru că astfel drumul lui în viață poate arăta altfel.

„Învăț, cum e să fii mamă de adolescent, pentru că nu știu. După cum n-am știut să fiu mamă, după cum cred că în fiecare etapă, relația cu copilul se învață, așa cum copilul învață să relaționeze cu părinții, cu mediul în înconjurător, cu prietenii, cu vecinii, cu toată lumea, la fel și noi trebuie să învăță„, a declarat Iuliana Tudor în emisiunea lui Denise Rifai, la Kanal D.

Citește și: Oana Roman, adevărul despre relația cu Petre Roman. Cum se înțeleg acum și cât de des se întâlnesc: „Nu știu dacă l-ați văzut cum arată, dar este spectaculos tata” / EXCLUSIV

Citește și: Irinel Columbeanu nu a primit niciun ajutor financiar din partea lui Mr. Pink, soțul Monicăi Gabor: „Bani au venit numai de la…'

Citește și: Cum a descoperit Camelia Mitoșeru că are o tumoare pe creier: „La un moment dat tot simțeam că o iau într-o parte și m-am speriat un pic”

Citește și: Adelina Chivu nu a renunțat să vorbească limba română, deși locuiește de 16 ani în Italia: „La noi acasă e lege, nu se vorbeşte altă limbă. Până şi bona noastră filipineză a învăţat”

Citește și: Povestea de dragoste dintre Andreea Bălan și Keo: au fost împreună 8 ani, și-au construit o vilă impunătoare și aveau planuri de căsătorie / Despărțirea s-a lăsat cu un scandal mediatic: „El mă înșela de un an. Am văzut pozele cu…'

Iuliana Tudor are convingerea că un copil poate fi educat până la 18 ani

Prezentatoarea crede că nu doar cei șapte ani de viață sunt importanți în viața unui copil, ci el trebuie ghidat până împlinește 18 ani. Iuliana Tudor are convingerea că misiunea ei este una extrem de importantă, pentru că trebuie să îi ofere fiului ei tot ce poate pentru ca el să se dezvolte armonios.

A crește un copil este cea mai importantă lecție din viața unui om, pentru mine așa este, e cel mai important lucru, din tot ceea ce am construit sau mi-a fost dat să fac. Venirea lui a fost la fel un dar, iar încă un dar, pentru care am făcut foarte multe sacrificii de ordin medical, de ordin prof profesional, am renunțat o vreme la televiziune, tocmai că să pot să împlinesc acest dar. Să spui că e greu să crești un copil mi se pare că nu e potrivit în sine, ca și concept, cu misiunea de mamă, de părinte, pentru mine să fiu mamă e… iar un privilegiu, acesta e cuvântul. Sunt fericită că sunt mama unui băiat absolut minunat și că am șansa de a-i oferi tot ceea ce am acumulat eu ca experiență de viață, valorile familiei noastre, să încerc să construiesc din el un om demn, care să-și aibă un loc important, spun eu, prin tot ceea ce vă dori să facă într-o comunitate sau alta. din păcate uităm tot mai mult, cred că s-a instalat în privința părinților, o zonă mult prea afectuoasă, mult prea protectoare în legătură cu copiii noștri, se uită ideea de regulă, un copil fără reguli, el nu poate deveni un adolescent, un major pe care te poți baza, ori asta pleacă de la mine, ca părinte. Cei șapte ani de acasă, nu-s doar șapte ani, să nu uităm.

Până la 18 ani toate valorile acelea trebuie reluate, readuse în atenție, reînvățate în permanență, ori asta ține de mine, ca părinte', a mai spus Iuliana Tudor.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton