Cum își crește Pepe cele două fiice pe care le are cu Raluca Pastramă: "Eu am fost atent..."

 Raiciu Adriana
.

Cum își crește Pepe cele două fete. Pepe are două fetițe superbe din căsătoria cu Raluca Pastramă, pe Rosa și pe Maria. Artistul este 100% implicat în creșterea fiicelor sale și are grijă la anumite aspecte. Cum le crește acesta și ce spune despre viața de familie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pepe este unul dintre cei mai apreciați și talentați artiști din țara noastră. Pe lângă cariera impresionantă, are și o familie extrem de frumoasă alături de Yasmine Ody. Cei doi au devenit părinți în 2021, după ce soția cântărețului a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Totodată, din căsătoria cu Raluca Pastramă, acesta mai are două fetițe, pe Rosa și Maria.

pep-1pep-1

Recent, Pepe a vorbit despre familia sa, iar, printre altele, a dezvăluit că cele două fiice ale sale sunt implicate în cât mai multe activități.

Citește și:Imagini cu băiețelul lui Pepe la 4 luni.Micuțul este blond cu ochi albaștri!

Citește și: Pepe și Yasmine, la un pas să-și piardă copilul de 5 luni.Ce li s-a întâmplat celor doi părinți

Citește și: De ce s-a despărțit Nicoleta Dragne de tatăl copilului ei, fostul soț al Mădălinei Pamfile:„Eu nu m-am schimbat’

Citește și: Horia Moculescu, după ce a aflat că Mariana Moculescu și-a făcut cont pe un site de adulți: „Serios?'

Cum își crește Pepe cele două fiice pe care le are cu Raluca Pastramă

Pepe se poate declara un bărbat împlinit. Are trei copii minunați și o carieră impresionantă. Recent, artistul a spus că se ocupă îndeaproape de educația fiicelor sale și are grijă ca acestea să nu se plictisească în timpul liber. Astfel, Rosa și Maria au tot felul de activități, au fost la tenis, iar acum fac handbal.

„Eu am fost atent la Rosa și Maria la ideea de a nu se plictisi atunci când sunt în vacanță. Copiii mei au făcut tenis, fac handbal în momentul de față și de fiecare dată când suntem acasă și e o zi liberă, cu toate că nu prea există o zi liberă, întotdeauna au o activitate, sunt multe activități, nu doar sportul în sine, eu fac sport cu el. Am fost de multe ori în vacanță cu ele', a povestit Pepe.

Pepe, declarații despre botez

De asemenea, Pepe a mai vorbit și despre botezul fiului său, care a avut loc în luna noiembrie a anului trecut. Acesta a încercat să se bucure cât mai mult de moment și să stea departe de scenă.

„A fost foarte frumos la botez. Am făcut un botez în familie. Băiețelul are cinci luni și două săptămâni. E altceva când e copilul tău. Am experiență, dar și dacă aș avea o sută de copii aș fi emoționat (…) Nu am cântat prea mult, am cântat un refren, cu câte un invitat, în treacăt, ', a mai spus prezentatorul „Te cunosc de undeva'.

sursă foto – Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton