Cum își educă Antonia și Alex Velea cei doi băieți: "Sunt conștienți cine sunt părinții lor. Eu sunt mai strictă, tatăl e cel mai tolerant. Dominic și Akim știu că e important să trateze școala cu seriozitate, dar și că au…". Cum se înțeleg cei doi frați / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Cum își educă Antonia și Alex Velea cei doi băieți. Îndrăgita artistă ne-a vorbit în paginile revistei VIVA! despre cum se înțeleg Akim și Dominic, cum gestionează celebritatea părinților și, mai ales, ce educație primesc, cine e părintele relaxat și cine e mai strict, dar și pe ce pun cei doi artiști accentul. De asemenea, am aflat și ce pasiuni au micuții!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Aș vrea să ne spui mai multe și despre Akim și Dominic, doi puști extrem de cool și simpatici. În afara faptului că Dominic ți-a moștenit culoarea ochilor, nu mă pot decide cine cu cine seamănă mai mult, și nu mă refer aici doar la fizic. Ce au moștenit băieții voștri de la voi și ce au în plus, pentru că vorbim despre niște generații diferite?

Daaa, Dominic, la fel ca mine, a avut ochii albaștri până la un punct și apoi au devenit verzi. Și Dominic, și Akim sunt copii buni, sensibili, creativi, sunt veseli, știu să își exprime afecțiunea față de oamenii dragi, sunt atrași de muzică, le place la studio cu noi, la concerte. Aș spune că Akim seamănă mai mult cu mine și Dominic cu Alex. Ca personalitate, văd trăsături pe care le-au preluat de la noi, dar sunt în creștere, în dezvoltare, sigur se vor mai schimba.

Antonia-si-Maya-5-1Antonia-si-Maya-5-1

Citește și: Antonia, despre momentele dificile de la începtul relației cu Alex Velea: „Eram supuși bullyingului, era o tensiune constantă. Nu am niciun regret, am învățat…”. Cum și-au consolidat relația și ce spune despre nuntă / EXCLUSIV

Citește și: Antonia, pictorial superb alături de cei trei copii, Maya, Dominic și Akim, pe coperta VIVA!: „Nu este o bucurie mai mare pentru mine, ca mamă, decât să știu că se iubesc și să îi văd împreună”. Cum se înțelege Alex Velea cu Maya și cu tatăl ei, Vincenzo Castellano / EXCLUSIV

Citește și: Mama Cristinei Rotaru a răbufnit la adresa lui Andrei Rotaru, după ce a văzut noi imagini cu el și ispita Diandra Moga, la Insula iubirii. Femeia a avut o reacție dură: „Mi-e scârbă de așa ginere…'

Citește și: Povestea de dragoste dintre Tania Budi și Lucian Viziru: s-au iubit cu patos, dar idila a durat o vară / Detalii picante: „Stătea în fața ușii mele până îi deschideam'

Cum se înțeleg Dominic și Akim

Între băieți este o diferență mică de vârstă, dar totuși de ajuns pentru ca Dominic să preia rolul de frate protector. Cum se înțeleg între ei?

Se înțeleg foarte bine, sunt copii buni care petrec timp împreună, au și activități comune, dar și separate, așa cum e firesc. Se iubesc mult, Dominic îl ajută și îl susține pe Akim și mă bucur mult să îi văd atât de apropiați și de iubitori.

Dominic și Akim au nu un părinte, ci doi părinți celebri, situație care mai târziu ar putea fi greu de gestionat. Care este relația lor cu celebritatea voastră?

Ei sunt conștienți cine sunt părinții lor, pentru că sunt tot mai mari și înțeleg totul mai bine. Mai vin cu noi la concerte, la filmări, la emisiuni, rar și la evenimente, ne mai văd și la televizor uneori. E ceva cu care sunt obișnuiți, iar noi ne dorim pentru ei să aibă o viață cât mai normală posibil, în ciuda statutului nostru. Deși noi suntem foarte expuși, încercăm să le păstrăm o copilărie cât mai normală și mai simplă, să aibă parte de experiențe simple, să se bucure de acești ani.

Antonia: „Sunt pasionați de muzică și de actorie”

Îi vezi pe Dominic și Akim călcându-vă pe urme? Ce altceva îi mai pasionează pe băieții voștri la vârsta asta?

Sunt pasionați de muzică, sunt pasionați și de actorie, au fost ambii la cursuri și e ceva ce îi și atrage, bineînțeles. Mai ales că știu că Alexandru și cu mine am jucat în filme. E clar că ambii sunt atrași de partea artistică, rămâne de văzut care dintre ei ne va urma calea. Sau dacă amândoi. Ei sunt atrași și de dans, sunt pasionați de muzică urbană, de latura hip-hop, adoră să facă freestyle pe rap.

Nu întâmplător te-am întrebat… Voi sunteți doi artiști de succes, mereu cu agenda plină, iar asta poate dăuna echilibrului familial. Sunt și momente în care simțiți că obligațiile profesionale vă fură din timpul petrecut cu copiii voștri?

Avem momente în care suntem cu programele încărcate, însă copiii sunt mereu pe mâini bune, cu bunicii lor. Consider că este foarte important să petreacă timp de calitate și cu bunicii lor. Apoi, când nu suntem amândoi plecați, unul dintre noi stă acasă cu ei, facem activități împreună. Dacă suntem plecați, vorbim des cu ei. Adică ne organizăm mereu programele în așa fel încât să ne simtă prea puțin lipsa atunci când suntem plecați. Iar pentru noi este foarte important să fim liniștiți, atunci când suntem plecați, că ei sunt în grija bunicilor.

Cum își educă Antonia și Alex Velea cei doi băieți:

Ce fel de educație primesc Dominic și Akim de la voi? Cine e părintele cel mai relaxat și cine e mai strict cu ei?

Eu sunt mai strictă și Alex este cel mai tolerant. Ajută cel mai mult însă că, de fiecare dată, lucrăm în echipă și ne susținem în abordările pe care le avem față de ei în anumite situații care apar.
Niciodată nu am considerat că este OK ca, în creșterea copiilor, cei doi părinți să se contrazică despre subiectul respectiv în fața copiilor, i-ar deruta foarte mult pe cei mici.

Dominic și Akim știu că e important să trateze școala cu seriozitate, dar și că au timp liber să se relaxeze, că trebuie să existe un echilibru când vine vorba despre responsabilități și distracție. Ce a fost mereu important pentru mine e să îi las să își exprime sentimentele, să le scoată la suprafață, să nu le fie rușine să fie sensibili.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE AUGUST! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton