Cum își educă Gabriela Cristea și Tavi Clonda fiicele: "Nu vorbim față de copil, pentru că, atunci, copilul îl ia aliat pe celălalt, iar pe tine te discreditează automat"

 Oana Pantazi
.

Cum își educă Gabriela Cristea și Tavi Clonda fiicele. Cele două vedete au împreună două fiice, pe adorabilele Iris și Victoria, pe care le răsfață din plin, însă Gabriela Cristea și Tavi Clonda au niște reguli de la care nu se abat atunci când vine vorba despre educația micuțelor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Tavi Clonda a vorbit recent despre felul în care el și Gabriela Cristea își cresc fetițele, dezvăluind cât de important este să le arăți copiilor dragostea ta. Artistul a povestit și că el și soția lui au o regulă de aur, de la care nu se abat niciodată.

412860370_18050974621534334_2753733168518294686_n412860370_18050974621534334_2753733168518294686_n

Cum își educă Gabriela Cristea și Tavi Clonda fiicele

Iris și Victoria au fost fetițe copii extrem de dorite, pe care mama lor le-a adus pe lume după ce a pierdut două sarcini și a făcut 6 fertilizări in vitro. Nu este așadar de mirare că fiicele cuplului sunt răsfățatele familiei, iar Gabriela Cristea și Tavi Clonda se străduiesc să le satisfacă toate poftele. 

Tavi Clonda a dezvăluit că el și Gabriela nu fac parte din categoria părinților reținuți atunci când vine vorba despre dragostea arătată copiilor.

Citește și: Gabriela Cristea a răbufnit pe Internet: „Mă simt rău fizic, nu mai am…’. Cu ce probleme se confruntă prezentatoarea TV

Citește și: Gabriela Cristea, reacție după ce a fost acuzată că ar fi intrat beată în emisiunea de la Antena Stars: „Nu am vrut să aveți o imagine defectuoasă despre mine’

Așa era generația. Mai erau vorbe să nu îl pupi pe copil decât în somn, ca să nu și-o ia în cap. Erau valabile la majoritatea familiilor. Eu am avut noroc că am fost iubit și de mamă și de tată, nu mai zic de bunica mea Margareta și de bunici în general. Am avut o copilărie frumoasă', a povestit artistul în cadrul podcastului  „Celebru și Părinte cu Marius Gheorghiu'.

În ceea ce privește creșterea și educarea fetițelor, cei doi soți au o regulă de aur – nu se ceartă niciodată în fața lor, iar motivul este unul perfect justificat.

„Mai e o regulă. De exemplu, se întâmplă ceva, sunt ambii părinți cu copiii, copilul a făcut ceva. Mama vrea să îl corecteze într-un fel, mama în altfel. Cine spune primul, eu chiar dacă nu sunt de acord cu ea, față de copil noi doi nu ne certăm, nu ne contrazicem. Copilul nu o să mai știe că mama spune într-un fel, mă duc la tata sau invers. Dacă avem alte păreri, deși eu cu Gabriela avem cam aceleași păreri și aceleași idei și dorințe, vorbim în particular. Nu față de copil, pentru că atunci copilul îl ia aliat pe celălalt, iar pe tine te discreditează automat', a mai spus Tavi Clonda.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda le-au cumpărat apartament fiicelor lor

Deși Iris abia a împlinit 5 ani, iar Victoria face 7 ani în septembrie, fetițele cuplului Cristea-Clonda au viitorul asigurat, cel puțin în ceea ce privește locuința, iar asta deoarece părinții lor le-au cumpărat deja apartament pentru când vor crește și vor dori să fie independente.

Chiar dacă acum locuiesc cu toții într-o vilă de lux din Corbeanca, dotată cu piscină și o curte extrem de spațioasă, nu e exclus ca, în viitor, Victoria și Iris să-și dorească să locuiască în oraș, mai ales dacă vor merge aici la facultate. Artistul spunea recent că imobilul este pregătit pentru momentul când Iris și Victoria își vor lua viața în propriile mâini.

„Avem unul în Dorobanți, îl păstrăm pe acela. (n.red. apartament) Nu mai strângem, ne mai luăm și noi lucruri, mai mergem și noi în vacanță. Exact, este în centrul Capitalei, este OK. (n.red. fetele au deja apartamentul lor)’, a spus Tavi Clonda, potrivit ego.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton