Cum își educă Iuliana Tudor fiul adolescent: "Nu a avut telefon până la 12 ani și m-am certat cu toată familia, inclusiv cu soțul meu" 

 Oana Pantazi
.

Cum își educă Iuliana Tudor fiul adolescent. Vedeta TVR este o mamă extrem de implicată, iar puștiul ei o face mândră în fiecare zi, fiind un adolescent pasionat de sport, cu rezultate impresionante la scrimă și nu numai. Mama lui Tudor joacă și rolul de „bad cop” cu fiul ei, atunci când e cazul. Iată cum îl educă și ce sfaturi de viață i-a dat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Iuliana Tudor are un singur copil, pe Tudor, care a ajuns acum la vârsta adolescenței și are preocupări specifice vârstei. E pasionat de scrimă, face înot, tenis de câmp, schi și pian, iar mama lui îl pregătește pentru maturitate, dându-i sfaturi prețioase. Vedeta TVR recunoaște că nu este mereu permisivă și că fiul ei nu a avut telefon până de curând.

382060819_887768792704359_3503464605078078553_n382060819_887768792704359_3503464605078078553_n

Cum își educă Iuliana Tudor fiul adolescent

Iuliana Tudor este fericită că fiul ei urmează un sport care ‘cizelează’, spune ea. Adolescentul face scrimă și este ocupat atât cu școala, cât și cu antrenamentele și cantonamentele în care merge periodic. Iar mama lui îi este mereu aproape la nevoie, cu sfaturi prețioase. Cu ceva timp în urmă, invitată la podcastul lui Horia Brenciu, vedeta nu a ezitat să vorbească despre învățămintele pe care i le-a transmis fiului ei, pe care îl pregătește de pe acum pentru viață. Iar unul dintre sfaturile importante pe care le-a primit Tudor de la mama lui a fost să treacă lucrurile prin filtrul propriei minți întâi.

Citește și: Iuliana Tudor prezintă o nouă emisiune la TVR 1: ‘Pentru mine, este primul proiect major. Vom vedea cealaltă față, mai puțin știută…’

Citește și: Iuliana Tudor a fost ofertată de Pro TV și urma să aibă un salariu mai mare decât la TVR. De ce a refuzat colaborarea: „Horia Brenciu îmi tot spune…’

Citește și: Jorge își cere soția în căsătorie în fiecare an: „Am cerut-o iar cu un inel nou, frumos și surprinzător, chiar nu se aștepta' Ce spune despre aniversarea de 11 ani a mariajului cu Ramona Prodea/ EXCLUSIV

„Asta cu face toată lumea, e toată lumea într-un fel. Asta i-am transmis lui Tudor. „Dragul meu, când vezi o turmă, că face toată lumea la fel, apucă-te și gândește-te cum să fac eu să fie ceva diferit? Nu fii cu trendurile.' Pentru că, ce să vezi, nu doar că mor, ele nu vor fi niciodată adevărul despre tine, să faci ceva ce nu face cineva e despre tine. Dacă tu preiei adevărul altora, tu nu vei ști niciodată cine ești, nici ce muzică asculți, nici cum gândești. Ce fete își plac, toate astea trebuie să fie ale tale, nu pentru că se poartă treaba asta acum', a dezvăluit Iuliana Tudor.

Fiul Iulianei Tudor nu a avut telefon până la 12 ani

Deși este copil unic, Tudor nu a fost răsfățat în exces. Mai mult, mama lui spune că puștiul nu a avut telefon mobil până recent, iar cea care s-a opus a fost chiar ea.

„Nu a avut telefon până la 12 ani și m-am certat cu toată familia, inclusiv cu soțul meu. Texte de genul: Vai, dar săracul copil, va fi frustrat. Vai, dar săracul copil, toată lumea are. Vai, dar săracul copil, nu are și el acces. Degeaba spui că ieși cu o fată la întâlnire, dar tu nu știi să porți o conversație și îi spui să îi arăți ce ai văzut tu astăzi nu știu unde, iar voi comunicați tot privind ceva străin.Voi nu veți ști niciodată unul despre celălalt și veți lua decizii care nu vor fi cele pe care vi le doreați ', a mai spus Iuliana Tudor.

Ce l-a învățat Iuliana Tudor pe fiul ei de 13 ani

Iuliana Tudor spune că fiul ei își urmează pasiunea pentru scrimă, pe care o practică încă de mic. Fiul vedetei se ține de antrenamente și merge în cantonamente.

‘Își urmează pasiunea legată de scrimă la Clubul Sportiv Riposta. Au fost în Polonia acum, la un concurs. Călătorește foarte mult. Merge la antrenamente săptămânal, are cantonamente… Îl susținem pentru că mi-am dat seama că e un sport care cizelează foarte mult felul de a gândi, de a privi viața și de a lua decizii… și de a-ți dezvolta mentalul, foarte multe abilități. Și atunci, faptul că îi place mi se pare un câștig enorm’, a declarat Iuliana Tudor pentru VIVA!.

Vedeta TVR susține că familia ei are un principiu de la mama sa, pe care îl respectă și de care ține cont.

‘În familia mea există un principiu pe care l-am moștenit de la mama mea: ‘experimentează orice și alege ce îți place’. Și acel ‘ce-ți place’, asta-i spun lui Tudor, meseria pe care și-o va alege să aibă legătură cu oamenii și să aducă o plus valoare comunității.’, a mai spus Iuliana Tudor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton