Cum își împacă Horia Brenciu soția atunci când se ceartă, după 15 de ani de relație: „Sunt bărbatul înțelept pe care îl doresc multe femei”

 Radulescu Ruxandra
.

Cum își împacă Horia Brenciu soția atunci când se ceartă, după 15 de ani de relație. Horia Brenciu și Alice Dumitrescu s-au cunoscut în urmă cu aproape 30 de ani, pe vremea când erau colegi la TVR. În 2006, simpaticul prezentator și realizatoarea TV au devenit un cuplu, iar opt ani mai târziu s-au căsătorit. În prezent, Horia Brenciu și Alice Dumitrescu formează o familie fericită, cu cinci copii. Prezentatorul a spus cum reușește să mențină povestea de dragoste cu Alice Dumitrescu, vreme de atâția ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum își împacă Horia Brenciu soția atunci când se ceartă, după 15 de ani de relație. Horia Brenciu, 50 de ani, și soția sa, realizatoarea TV Alice Dumitrescu, trăiesc o poveste de dragoste încă din 2006, când s-au afișat pentru prima dată în public ca un cuplu. Cei doi au deveni soț și soție opt ani mai târziu, iar Alice Dumitrescu a l-a făcut tată pe prezentator în 2012, odată cu venirea pe lume a fiicei lor, Mina. Alice mai are trei copii din relații anterioare, iar cuplul mai avea să mai adopte un băiețel. Horia Brenciu a vorbit recent despre cum reușește să gestioneze neînțelegerile cu soția sa, astfel încât să aibă un mariaj cât mai armonios.

horia-brenciu-1horia-brenciu-1

Cum își împacă Horia Brenciu soția atunci când se ceartă, după 15 de ani de relație

Horia Brenciu este un bărbat realizat, atât la nivel profesional, cât și în plan personal. Relația sa cu Allice Dumitrescu durează de 15 ani și mulți se întreabă cum au reușit cei doi să rămână atâta vreme împreună. Horia Brenciu susține că secretul constă în a nu da prea mare importanță micilor certuri. Prezentatorul a spus cum reușește să o împace pe Alice Dumitrescu, a atunci când se supără pe el.

Citește și: Copiii lui Horia Brenciu au fost victimele bullying-ului, la școală. Cum îi educă artistul: „Fiecare dintre noi cred că s-a lovit de acest fenomen. Nu e ușor, dar…’ / EXCLUSIV

Citește și: Drama lui Horia Brenciu. Mama lui a murit când el avea 11 ani: „Chiar dacă n-a fost o perioadă bogată în amintiri, am putut realiza că…’ / EXCLUSIV

Citește și: „Să ai un amant sau o amantă este ușor”. Vlăduța Lupău, declarații neașteptate despre relația de cuplu și familie

Nu există un moment delicat în relația noastră, există mici certuri. Mă ceartă, numai că eu, pentru că de asta sunt bărbatul înțelept pe care îl doresc multe femei, eu personal nu vreau să treacă 3 secunde, chiar dacă e vina mea, chiar dacă e vina ei, mă duc la ea și îi zic: Draga mea, viața e scurtă, hai să ne sărutăm! O sărut și îi trece!', a declarat, pentru UNICA.ro, Horia Brenciu.

Horia Brenciu spune la ce trucuri recurge atunci când vrea să slăbească

Horia Brenciu a avut fluctuații de greutate, însă de fiecare a rușit să dea jos surplusul de kilograme. Brenciu a mărturisit că e foarte conștient când anume trebuie să ia măsuri în privința siluetei. Prezenatorul a spus ce dietă și program de exerciții urmează, atunci când vrea să slăbească.

Acasă gătește soția mea și, din când în când, când vreau să o surprind, eu. Fac un ou fiert bestial, îl pregătesc la foc acolo și fac incantații și iese un ou plin de dragoste. De fiecare dată m-am băgat singur la dietă, ea mă prefer așa, sunt perfect așa cum sunt, numai că eu, care sunt nebun, fac câteodată 1000 de chestii: mă duc la tenis de 7 ori pe săptămână, altă dată o zi pe săptămână, și uite așa îmi petrec viața în fiecare săptămână'

Când mă apucă, da, nu mănânc seara. Bineînțeles, mă uit la TV și nu mănânc nimic! Mănânc fiecare cuvințel pe care îl spun actorii! Nu mănânc nimic, beau multă apă, apă plată', a spus, pentru UNICA.ro, Horia Brenciu.

Cine e și cu ce se ocupă soția lui Horia Brenciu

Alice Dumitrescu, soția lui Horia Brenciu, a debutat în showbiz de la 4 ani. Chiar partenerul ei a dat-o de gol, după ce a postat o imagine pe Facebook, acum 2 ani, în care soția artistului apărea alături de mai mulți artiști faimoși, acum 10 ani.

„De fiecare dată când vorbesc de televiziune, am un reper. În fotografie sunt Dan Tufaru, Florian Pittiș, Anda Călugăreanu și o fetiță de 4 ani. Acea fetiță este acum mama celor 4 copii ai mei. Alice Adriana Dumitrescu Brenciu', a scris Horia Brenciu în dreptul pozei în care soția lui apare în brațele Andei Călugăreanu.

Soția lui Horia Brenciu a fost dusă la TVR de bunica ei. Încă din copilărie, Alice Dumitrescu a început să prezinte emisiuni pentru copii. Deși la 14 ani s-a retras din televiziune, pentru a se ocupa de școală, nu a putut să stea prea mult departe de TV.

„La 21 m-am întors la televiziune, unde am fost crainică, dar nu pentru multă vreme, pentru că nu aveam studii superioare, așa că m-am retras. Am intrat la Politehnică, m-am măritat cu un coleg de facultate, am făcut-o pe Andreea la 23 de ani și tot atunci am început să produc și să prezint emisiuni pentru copii.

Am fost prima voce de la Radio Romantic, care pe vremea aceea nu se numea așa, apoi am prezentat cu prietena mea, Miruna Coca Cosma, emisiunea Roata Milionarilor. Tot cu ea am prezentat, în ʼ96, Karaoke la TVR', spunea Alice Dumitrescu, mai demult, pentru revista VIVA.

Ulterior, la vârsta de 39 de ani, ea a bifat o altă reușită, devenind producătorul serialului „Om sărac, om bogat'. De altfel, de atunci a decis să rămână să activeze în domeniu.

Ce părere are Horia Brenciu despre apariția sa în filmul Teambuilding

În plan profesional, Horia Brenciu a făcut parte din distribuția filmului Teambuilding, o alegere destul de surprinzătoare pentru prezentor. Totuși, scurta apariție pe care Horia Brenciu a avut în filmul regizat de Matei Dima, Bromania, este considerat cel mai savuros moment al filmului. Prezenatorul a spus cum a ajuns să colaboreze la producție.

Cred că lumea mă cunoaște într-un fel, dar pe mine mă bucură foarte mult că, de fiecare dată, lumea mă descoperă: Aaa, mișto a dat secvența aia. Și cred eu că tot ce am făcut, chiar dacă la un moment dat Brenciu ăla e simpatic așa, năzdrăvan, au înțeles foarte clar că îmi iau în serios orice cerință de genul acesta. Am jucat profesionist', a adăugat el, epntru aceeași sursă.




 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton