Cum își împarte Larisa Drăgulescu averea de două milioane de euro: „Am stabilit deja. Fiecare va avea câte două proprietăți"

 Tudorache Simona
.

Larisa Drăgulescu a reușit să strângă o avere după despărțirea de Marian Drăgulescu. Astăzi, vedeta se bucură de mai multe proprietăți pe care vrea să le împartă între cei trei copii, fiecare dintre ei urmând să ia câte două. Larisa Drăgulescu are doi copii din mariajul cu Marian Drăgulescu, pe Beatrice și Richard, dar și un băiețel de șase luni dintr-o altă relație.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Micuțul Cezar Andrei va fi botezat la Reșița peste doar câteva luni, iar Larisa Drăgulescu stabilește acum ultimele detalii pentru eveniment. Ea recunoaște că în creșterea lui un real ajutor primește și de la fiica ei.

„Am stabilit deja. Fiecare copil va avea câte două proprietăți, dintre care una în București, una la Reșița Cei mari au apartamentul ușă-n ușă, în București. În toamnă și băiatul va fi major. Când se va muta, pentru că vrea să plece la taică-su, să facă ANEFS-ul, nu trebuie să depindă de chirie. Și cel mic va primi, de asemenea, tot două case',  a declarat Larisa Drăgulescu, conform Cancan.

larisa-dragulescu-90larisa-dragulescu-90

Larisa Drăguleascu își botează în luna mai al treilea copil

Vedeta își va boteza cel de al treilea copil la Reșița, în luna mai. Evenimentul va fi unul restrâns. Larisa Drăgulescu va petrece alături de toți cei dragi acasă, în propria curte

„Botezul va fi în luna mai. Nașii vor fi niște prieteni din Reșița, cu care am copilărit. Va fi ceva restrâns, în familie, acasă, în curte. Încă nu am trimis invitațiile. Cel mic va avea atunci opt luni', spune Larisa.

Cine o ajută pe Larisa Drăgulescu cu Cezar Andrei

Și-a dorit să mai aibă un moștenitor și nu a regretat niciodată acest pas, asta pentru că familia i-a fost alături. Nu i-a fost greu să o ia de la început. Ba mai mult, a realizat că nu a uitat nimic. „M-am adus foarte multe aminte, cum să fac băița, am trecut la diversificare. Mă ajută o angajată și familia. Chiar mi-am dorit să mai fiu mamă', precizează ea.

Citește și: Simona Halep, la revenirea în țară, după ce a scăpat de suspendare: „Adevărul a ieșit la suprafață. Am avut şi lacrimi pentru că…'. Primul turneu la care a fost invitată să participe

Citește și: „Am remarcat că, în urma dietelor pe care le țin și a mâncatului sănătos, a sportului, nu se rezolvă problema abdomenului. Mi s-a părut dubios și…” Ce a decis Andreea Bănică în privința operației, după ce a aflat că are diastază

Citește și: Cum a început relația dintre Jador și Oana Ciocan. Cei doi s-au mutat rapid împreună: „Ești muza mea. Dacă nu voi fi cu tine, voi rămâne singur”

Citește și: Oana Roman și-a dorit ca Marius Elisei să-și găsească o iubită în timpul relației lor: „Eu m-am rugat, la propriu, pentru că mi-am dat seama că nu se va încheia dacă el nu-și va găsi pe altcineva”

Ce relație are astăzi cu Marian Drăgulescu și ce realizări au copiii lor

Larisa Drăgulescu se bucură și de reușitele celor doi copii mai mari. Pe fiica Beatrice a angajatul la salonul pe care îl are, iar Richard face școala de muzică.Dacă în trecut, Larisa și Marian Drăgulescu au avut o relație tumultoasă, cu timpul au reușit să dea totul uitării și să se înțeleagă de dragul copiilor.

„Nu mai am timp cam de nimic. Trece ziua foarte repede. Mă mai ocup și de salon. Îl iau și pe cel mic cu mine. Fata lucrează la mine, face make-up, picturi pe față la copii. Body-painting la gravide. Mi-a făcut și mie. Are foarte mare grijă de frățiorul ei. Când va face și ea, va fi instruită deja. Acum se pregătește pentru bacalaureat. A avut simulările.

Băiatul vrea să plece la București. Vrea să studieze pe partea de sport, la ANEFS. Îl are și pe taică-su acolo. Termină și studiile muzicale, că face și școala de muzică. Are unde să stea în București. Eu și Marian ne înțelegem foarte bine„, a precizat Larisa Drăgulescu.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton