Cum își menține Alexandra Dinu silueta. Actrița arată impecabil la 42 de ani: "Sport fac destul de puțin"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum își menține Alexandra Dinu silueta. Alexandra Dinu se poate considera o femeie norocoasă, întrucât pare că timpul a stat în loc pentru ea, când vine vorba felul în care arată. Fosta soția a a lui Adrian Mutu este mama unui băiat, Mario, în vârstă de 20 de ani, însă ea a reușit să-și păstreze alura tânără și zâmbetul fermecător. Într-un interviu recent, Alexandra Dinu a spus care sunt elementele ce o ajută să fie într-o formă de invidiat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum își menține Alexandra Dinu silueta. Alexandra Dinu este una dintre cele mai fascinante prezențe feminine din showbiz, datorită naturaleții și eleganței pe care o emană. În ciuda trecerii timpului, fosta soție a lui Adi Mutu a rămas parcă neschimbată. Mulți ar crede că este adepta unor diete stricte, sau că petrece ore în șir la sala sport, însă adevărul este cu totul altul.

alexandra-dinu-superba-la-romanii-au-talent-prima-imagine-cu-ea-in-calitate-de-jurat-840×500-1alexandra-dinu-superba-la-romanii-au-talent-prima-imagine-cu-ea-in-calitate-de-jurat-840×500-1

Cum își menține Alexandra Dinu silueta

Alexandra Dinu este una dintre vedetele ce pare că a rămas neschimbată, în ciuda trecerii timpului. Deși este mama unui fiu de 20 de ani, din mariajul cu Adi Mutu, frumoasa actriță nu-și arată vârsta. Vedeta susține că nu face nimic desoebit în acest sens și că marele ei secret ar fi faptul că se bucură de ceea ce îi oferă viața.

Citește și: De ce au divorțat, de fapt, Alexandra Dinu și Adrian Mutu: „Eram vedete, simțeam presiune peste tot’

Citește și: Alexandra Dinu și Ștefan Lungu dau cărțile pe față, după ce s-a zvonit că au avut o relație: „Hai, spune acum!'

„Nu am niciun secret, chiar nu. Chiar îmi dau voie să trăiesc frumos și să mă bucur de mâncare și de tot. Și sport fac destul de puțin, nu fac nimic deosebit. Cred că, da, am o genă bună. Nu știu, mama, bunica. Sper bunica, pentru că bunica era foarte bine și la 70 și ceva de ani.„, a declarat Alexandra Dinu pentru Playtech.

Alexandra Dinu, despre relația cu fiul ei, Mario: „Este greu de gestionat”

Alxandra Dinu se ocupă de creșterea fiului ei, Mario, rezultat din mariajul cu fotbalistul Adi Mutu. Băiatul Alexandrei Dinu și al lui Adi Mutu are în prezent 20 de ani și a trecut prin momente ceva mai dificile, cum ar fi un accident, în urma căruia a ajuns la spital cu răni ușoare. Alexandra Dinu a mărturisit că se străduiește să o comunicare cât mai deschisă și mai empatică cu fiul ei.

E mai greu de gestionat relația cu un tânăr adolescent, însă încerc să mă gândesc că am trecut și eu pe acolo și încerc să înțeleg chiar și lucrurile care îmi sunt mai greu de înțeles. N-aș fi o mamă dacă n-aș da sfaturi și cred că e normal să-mi spun părerea cu privire la învățat, la sport, atunci când îmi cere părerea mai ales, că dacă nu e dorită părerea, e mai greu să ți-o exprimi', a mărturisit fosta soție a lui Adrian Mutu pentru Antena Stars.

Alexandra Dinu are o relație specială cu mama ei

Alexandra Dinu a mai adăugat că nu dorește să-și impună voința în fața fiului ei, ci să-l lase pe el să aleagă. Ea a mai menționat că a avut dintotdeauna o relație strânsă cu propria ei mamă.

„Eu n-am cum să-i impun ceva, mai ales că e mare, adică oricum are 20 de ani. Știu cât e de simplu să impui, dar părerea o să mi-o spun toată viața. Eu sunt foarte legată de mama mea, vorbesc cu ea, îi cer sfaturi și îmi place să aud părerea ei. Vreau să mă bucur de ea cât de mult pot, căci mamele sunt prețioase', a precizat actrița.

FOTO Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton