Cum își menține Monica Bârlădeanu silueta, la 46 de ani: "E foarte clar că moștenirea genetică e un mare avantaj, dar poți pierde totul dacă nu ai grijă. E o luptă..."

 Dumba Gabriela
.

Monica Bârlădeanu recunoaște că moștenirea genetică joacă un rol important când vine vorba despre frumusețea ei, însă asta nu este suficient și actrița spune că a făcut tot timpul eforturi pentru a se menține în formă. Monica Bârlădeanu a fost dintotdeauna inclusă în topul celor mai frumoase femei din România și, la aproape 46 de ani, onorează cu brio această etichetă.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

La 46 de ani, Monica Bârlădeanu trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. A devenit soția lui Valeriu Gheorghiță, în această vară, și fericirea i se citește pe chip, însă dincolo de liniștea sufletească, sportul și alimentația o ajută să strălucească.

301213298_628036768684105_4096318749647726985_n301213298_628036768684105_4096318749647726985_n

Ce face Monica Bârlădeanu, la 46 de ani, pentru a fi în formă

Odată cu împlinirea vârstei de 40 de ani, Monica Bârlădeanu a făcut câteva schimbări radicale, pentru a-și menține fizicul în armonie cu spiritul. Sportul este, de asemenea, o activitate ce face parte din disciplina pe care și-a impus-o și care o ajută să arate fenomenal la aproape 46 de ani.

E foarte clar că moștenirea genetică e un mare avantaj. Adică în proporție de 50 la sută ai niște setări. Dar toate lucrurile astea le poți pierde foarte ușor dacă nu ai grijă. Pielea o dată ce se duce la vale o recuperezi atât de greu, iar silueta.

Și e o luptă după 35 de ani, există așa un mic sabotaj din partea corpului. Începe să te saboteze și să nu mai răspundă neapărat. Și atunci trebuie să intensifici: un program de alimentație foarte atent – am scos pâinea, de exemplu, din alimentație, o rutină de sport de care să te ții, că așa cu toții ne apucăm de sport. Dar cheia de fapt nu e apucatul de sport, cât e ținutul„, a declarat Monica Bârlădeanu pentru ciao.ro.

Actrița a avut întotdeauna un ritual de înfrumusețare, iar cel mai mare avantaj al său este faptul că reușește să doarmă la temperaturi joase. Acest lucru o ajută foarte mult să se mențină tânără și să aibă un ten absolut perfect.

„Aprilia, managera mea, știe și îmi tot zice că reușesc să mă mențin așa pentru că dorm la 17 grade. Dorm în frig. Eu nu am nicio problemă să dorm în frig, sunt pe aer condiționat, pe frig, îmi place pe rece, să fie cât mai rece. Dincolo de asta, îngrijirea pielii pentru mine este pasiunea absolută. Mă pasionează tot ce nu implică intervenții, pentru că dacă intervii modifici trăsături. Dacă ai modificat trăsături e o problemă. Dar tot ce înseamnă stimulare, potențare a trăsăturilor pe care tu le ai deja, la asta sunt cel mai deschis om. Mă documentez, mă duc fac stimulări, lasere și așa mai departe, spunea Monica acum câțiva ani.

Citește și: Monica Bârlădeanu spune cum face față criticilor din partea publicului: „E firesc să ai nesiguranțe’

Citește și: Cum se menține Monica Bârlădeanu în formă, la 43 de ani. Secretul frumuseții sale: „Dorm în frig

Citește și: Felicia Filip și Cristian Mihăilescu, despre întâlnirea memorabilă cu regretata Montserrat Caballe: „Era prima soprană a lumii la ora aceea. Mi-a făcut un compliment imens și a fost impresionată când i-am spus…' Ce au vorbit despre Freddy Mercury / EXCLUSIV

Citește și: Nicoleta Luciu a stârnit controverse în mediul online după ultima apariție, nemachiată, dar cu filtre: „Au trecut anii, asta nu înțelegeți, doar nu era să rămână la fel ca acum 20 de ani?'

Monica Bârlădeanu face sport cu antrenor personal

Monica Bârlădeanu are antrenor personal și susține că o ajută foarte mult să facă mișcare ca la carte.

Pe mine mă ajută foarte mult, deși în punctul acesta cred că aș ști și să lucrez singură. Dar îmi plac două lucruri: îmi place cu antrenor personal pentru că el știe și cât poți, te provoacă să poți mai mult la fiecare sesiune, dar în același timp mi-am păstrat și lecțiile de grup. Merg la ore de sport cu alți oameni. Mi se pare atât de fain.

Nu pentru că sunt neapărat competitivă, deși sunt, dar mă stimulează foarte mult când văd că e greu și uite că și alții ca mine se chinuie să tragem tare și să reușim să ducem la capăt exercițiul ăsta. Asta mi se parte foarte important: dacă găsiți ore de grup, mergeți! E atât de fain!„, a mai spus Monica Bârlădeanu.

Actrița preferă pilatesul, însă apreciază și alte tipuri de mișcare, la sala de sport: „Sunt super fan pilates, dar fac asta pe perioade, când organismul meu are nevoie mai mult de un sport așa de întindere. Acum, cel puțin în perioada asta, fac circuite și merg la clase de circuit.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton