Cum își menține silueta Maria Dragomiroiu, la 68 de ani: ”Fără sacrificii nu se poate. Eu sunt o gurmandă. Dacă mi-e foame, mănânc...” Unde ține cântarul / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Maria Dragomiroiu ne-a mărturisit cum își menține silueta! Interpreta ține cântarul în baie și spune că fără sacrificii nu se poate face nimic. În același interviu, solista a povestit că cea mai mare bucurie a ei sunt familia și pământul ei din bătătura casei natale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Maria Dragomiroiu ne-a mărturisit cum își menține silueta. Interpreta ține cântarul în baie și spune că fără sacrificii nu se poate face nimic. În interviu, cântăreața ne-a mai dezvăluit că nicăieri în lume nu s-a simțit așa cum se simte la ea acasă, mai exact la casa natală.

630f4174c69af-maria-dragomiroiu-la-40-de-intrebari-cu-denise-rifai-2-copy630f4174c69af-maria-dragomiroiu-la-40-de-intrebari-cu-denise-rifai-2-copy

Maria Dragomiroiu ne-a mărturisit cum își menține silueta

Maria Dragomiroiu spune că nu se poate face nimic fără sacrificii. Celebra interpretă de muzică populară ne-a dezvăluit cum face de arată așa de bine. Vedeta susține că trebuie să ai cântarul la baie și dacă mai pune pe ea câte un kilogram sau mai mult, atunci știe ce are de făcut.

'Ce să fac? Fac sacrificii. Nimic nu se face fără sacrificii. Trebuie să stai în baie cu cântarul. Eu așa fac. Și dacă văd că ceva e în neregulă și am luat un kilogram-două în plus atunci ne oprim din mâncat. Asta este. Fără sacrificii nu se poate. Eu sunt o gurmandă. Dacă mi-e foame, mănânc să mă satur, dar apoi intervine rațiunea și a doua zi o las mai încet.', a declarat Maria Dragomiroiu, pentru viva.ro.

Maria Dragomiroiu: 'Nu puteai să intri…'

Maria Dragomiroiu a fost prezentă la aniversarea lui Jolt Kerestely de la palatul Cercului Militar din București. Vedeta a avut numai cuvinte de laudă la adresa compozitorului, care a împlinit 90 de ani și a spus și la ce ținea acesta.

'Când ajungeai la dumnealui se știa că era foarte curat. Ține la curățenie, ceva extraordinar. Trebuia musai să te descalți. Nu puteai să intri în studio dacă nu erau foarte bine șterși pantofii sau lăsai papucii într-o parte și luai alții, curați, ca să poți intra să imprimi. Un om curat, ordonat, un mare profesionist și care, cum am spus și acolo, întotdeauna mi-a dat încredere că pot. Dumnealui mi-a dat încredere în mine și îi mulțumesc din toată inima. Și îi doresc viață, atât cât își dorește să trăiască. Să îi dea Dumnezeu.', a mai declarat Maria Dragomiroiu.

Maria Dragomiroiu: 'Nimic nu se compară cu bucuria pe care mi-o aduce pământul meu'

Artista a cântat peste tot prin lume și a călătorit pe mai multe continente, dar nicăieri nu a simțit bucuria pe care o simte acasă.

'Nimic nu se compară cu bucuria pe care mi-o aduce pământul meu din bătătura mea de acasă, unde când ajung mă descalț dacă este vară și umblu desculță. Pun mâna pe mătură și foarfecă și tund crengile care nu-mi plac, sap, fac curat prin casă și îmi umplu sufletul de bucurie. Îmi aduc aminte de părinții mei de care îmi este foarte dor. Acolo îmi regăsesc toată viața mea și pe toți cei dragi ai mei.', mai spune interpreta. Cântăreața are patru nepoți de la Ileana și Mircea, cei doi copii ai săi.

'Am patru nepoți minunați, trei fete și un băiat, toți la școală. Ce pot să îi mai cer eu lui Dumnezeu, decât sănătate', mai spune vedeta pentru viva.ro.

Maria Dragomiroiu, despre gelozia din cuplu după 37 de ani de căsnicie cu Bebe Mihu: „Dacă nu ești gelos, înseamnă că nu iubești. Și acum sunt geloasă”

Maria Dragomiroiu, despre gelozia din cuplu după 37 de ani de căsnicie cu Bebe Mihu. După 37 de ani de căsnicie, cei doi sunt mereu umăr lângă umăr, atât în viața de familie, cât și la evenimentele artistice. Impresarul este al doilea soț al solistei, după ce prima căsătorie nu a funcționat, din cauza violenței fizice și a infidelității fostului partener. Dragostea dintre ei este încă acolo, iar asta o dovedește din plin și faptul că amândoi sunt încă geloși unul pe altul…

„Dacă nu ești gelos, înseamnă că nu iubești. Și acum sunt geloasă. Acum ce are să nu fiu? Ce legătură? Gelozia are rostul ei, dar cu limită. Dacă ești gelos, iubești. El este mai rău. Nu la absurd, pentru că nu i-am dat ocazia. Nu s-a ajuns chiar în halul acesta. (n. red. să facă scenarii)', i-a spus Maria Dragomiroiu lui Cătălin Măruță.

Foto: facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton