Cum își răsfață Anamaria Ferentz iubitul american și ce surpriză i-a făcut de ziua lui de naștere: „Am zis să îi fac acest cadou”

 Tudorache Simona
.

Cum își răsfață Anamaria Ferentz iubitul american și ce surpriză i-a făcut de ziua lui de naștere. Solista și-a descoperit marea dragoste tocmai în America și fiecare zi e pentru ea o sărbătoare. Vedeta și-a sărbătoritul iubitul, zilele trecute, și l-a suprins cu un cadou neprețuit, o piesă care vorbește despre povestea lor de dragoste.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Doug a fost încântat de gestul artistei, dar surprizele pentru el nu s-au oprit aici. Anamaria Ferentz i-a oferit și un tricou cu dedicație de la jucătorul său de baschet preferat.

anamaria-ferentz6anamaria-ferentz6

Cum își răsfață Anamaria Ferentz iubitul american și ce surpriză i-a făcut de ziua lui de naștere

De ziua iubitului ei, Anamaria Ferentz a lansat o piesă care spune totul despre relația lor. E intensă, mustește de dragoste și de speranță. Baby' este scrisă pentru noi, pentru că este povestea noastră, cum ne-am cunoscut. Am zis să  îi fac acest cadou și să o lansez de ziua lui și pentru ziua lui. Și „Happy Birthday to My Baby' a fost cadou pentru ziua lui de anul trecut, dar am lansat-o cu întârziere',  a spus Anamaria Ferentz pentru Ciao.ro.

Anamaria Ferentz a obținut pentru iubitul ei un tricou cu autograf de la un jucător profesionist

Solista a petrecut cu Doug și copiii lui în weekend, apoi petrecerea a continuat în doi. Anamaria Ferentz a ținut să îi ofere jumătății sale un tricou cu autograf de la jucatorul lui de baschet preferat.

Am tot serbat cu copiii în weekend, cu toți copiii lui Doug, a fost frumos și astăzi suntem doar noi doi, avem o zi romantică. Pe lângă această melodie specială i-am făcut cadou un tricou semnat de Damian Lillard, care a fost cel mai tare jucător de baschet, în Portland. El e super mare fan al lui Damian Lillard, i-am făcut cadou un tricou semnat de el, am ajuns să îl cunosc și să îi iau un  autograf, ceea ce e foarte special.

Rar ajungi să iei un autograf direct de la un jucător. L-am avut complice pe fratele lui, l-am cunoscut. Am mai luat autografe pe o minge, de la toată echipa Blazers. Doug e fan și mergem la multe meciuri de baschet. Am mai primit de la echipa încă un tricou semnat de Henderson. A fost surprins, fără cuvinte! A primit cadouri cu o importanță sentimentală! Cel mai important e când primești ceva din suflet, de mare valoare sentimentală, iar el o să le aibă mult timp la el în birou', a mai spus Anamaria Ferentz.

Citește și: Ileana Sterp, deranjată că fiica ei este comparată cu Milan, băiatul lui Culiță: „Și eu mă enervez, și eu poate țip la copiii mei. Carla este un copil răsfățat și… '

Citește și: „Soțul meu nu este de acord să ascult manele în casă cât e copilul'. Andreea Tonciu, interdicție din partea soțului ei / Cum își educă cei doi fiica

Citește și: Theo Rose a fost cerută în căsătorie de Anghel Damian. Ce apare gravat pe inelul de logodnă și ce spun despre nuntă: „Nu vreau să fie cu 500 de oameni'

Citește și: Însărcinată cu al patrulea copil, Laura Cosoi ia o pauză în carieră. Actrița a anunțat când naște: „Începe să se vadă sarcina. Nu am spus numele…'

Anamaria și Ferentz au bifat o vacanță și în Hawaii

Solista și iubitul lui s-a lăsat duși de val și în Hawaii, dar asta cu câteva zile înainte de ziua lui Doug, deși vacanța a fost prilejuită tot de aniversarea lui.

În Hawaii am fost în vacanță tot pentru ziua lui Doug, dar mai înainte, pentru că atunci s-a putut, Nu aveam copiii, am putut și noi să plecăm și am fost o săptămâna în Hawaii, în Cona, The Big Island Hawaii. A fost frumos și relaxant, soare. Am tot petrecut', a mai spus artista.

Vedeta are convingerea că delfinii pe care îi tot văd le poartă noroc și sunt legați, cumva, de relația lor. Am fost la o cină și ne-am oprit să vedem apusul, deodată am văzut peste 10 delfini în apă, foarte aproape de mal. De atunci, pe unde mergem  îi vedem , așa  s-a întâmplat și acum, în Hawaii„, a adăugat ea.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton