Cum își răsfață George Burcea fiicele. Ce surpriză le-a pregătit actorul: „E nevoie să stau cu copiii, pentru că am fost plecat destul de mult”

 Tudorache Simona
.

George Burcea încearcă să petreacă timp cu fetițele lui, pe care le are din mariajul cu Andreea Bălan, de când a încheiat proiectele în America și a revenit în țară, unde filmează pentru mai multe producții. Ella și Clara nu încetează să îl suprindă, iar el le face toate poftele.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Actorul și-a adus fetițele și pe platourile de filmare de la Bravo, tată!, iar ele s-au declarat fascinate de această experiență. George Burcea are parte de o ascensiune profesională fulminantă după ce a jucat rolul majordomului Lurch în serialul Wednesday.

george-burcea-43george-burcea-43

George Burcea, nedezlipit de Ella și Clara de când a revenit din America

George Burcea are tot mai multe angajamente și traversează o perioadă bună din toate punctele de vedere. E fericit cu Viviana Sposub, iubita lui, și le are aproape pe cele două fetițe. „Deocamdată stau în țară pentru că e nevoie să terminăm filmările la Noaptea lui Vlad, după care mai încep încă unul în vară și mai am încă unul în toamnă. Iar în America o să merg, dar nu știu exact când, probabil în toamnă după ce voi termina proiectele sau dacă se ivește între timp ceva și voi avea timp, voi merge și acolo. Dar acum stau în țară, fac proiectele, stau cu copiii, e nevoie să stau cu copiii, pentru că am fost plecat destul de mult', spune actorul, conform Playtech.ro.

George Burcea își duce fetițele pe platoul de filmare

George Burcea adoră să meargă cu Ella și Clara și pe platourile de filmare, astea pentru ca fiicele lui să îl descopere și îl alte ipostaze. Acum urmează locurile de la Noaptea lui Vlad, unde îl joacă pe Alexandru Ioan Cuza. „Cu siguranță, deja am vorbit cu ele și în ultima mea zi de filmare, că o să fie mai ușor pentru mine, o să le aduc și pe ele. Pentru că mi-aș dori să le duc cumva la fiecare filmare pe care o am, să vadă ce face tatăl lor, să nu le arăt doar produsul finit, să mă vadă în acțiune'. Pentru că vin dintr-o familie de artiști, Ella și Clara visează la o carieră în același domeniu', mai spune el.

Citește și: Philipp Plein a petrecut Paștele catolic împreună cu fosta iubită și cei doi copii pe care-i au împreună. / Andreea Sasu este însărcinată cu el

Citește și: De ce a lipsit William de lângă Kate Middleton atunci când a dat detalii despre boală. Ce face Prințul pentru soția lui în această perioadă

Citește și: Cine este Elena Andreianu, soția lui CRBL. Au o fiică împreună și divorțează după 16 ani de căsnicie

Citește și: Philipp Plein a petrecut Paștele catolic împreună cu fosta iubită și cei doi copii pe care-i au împreună. / Andreea Sasu este însărcinată cu el

George Burcea nu vrea să își influențeze fiicele în privința profesiei pe care o vor alege

În privința profesiei pe care i-ar plăcea să o aleagă, George Burcea susține că decizia o să le aparțină, Ella și Clara fiind singurele care își vor alege drumul profesional. „Sincer, am mai întrebat așa în joacă ce vor: una cântăreață, cealaltă doctoriță de căței deocamdată, uneori zice că vrea să fie doctoriță de bebeluși. Se vor gândi ele când vor fi mari. Normal, e nevoie să le sprijinim, nu să le forțăm să facă ceva, ăsta este punctul meu de vedere, să le arătăm mai multe domenii de activitate și unde se vor regăsi, acolo e bine să rămână', a mai spus George Burcea.

Foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton