Cum îşi va sărbători Adelina Pestriţu ziua de naştere. Va împlini 30 de ani în curând

 Florentina Liutic
.

Adelina Pestriţu va împlini pe 2 februarie 30 de ani, iar vedeta va avea parte de o aniversare cu totul specială.

 

Adelina se află în vacanţă în America, la Miami, acolo unde se va şi sărbători alături de câţiva prieteni de suflet, români şi americani, care i-au făcut deja planuri de distracţie şi călătorii.

 

 

​O mare iubitoare de soare si de plaja, Adelina a ales sa mearga la Miami, acesta ocupand primele locuri in topul preferintelor ei turistice:  Vibe-ul orasului este unul pozitiv care te duce cu gandul la vacanta perfecta si la filmele pe care le-am vizionat de-a lungul timpului. Este curat si foarte civilizat, iar locuitorii care sunt veniti de prin toate colturile lumii emana multa energie pozitiva'.

 

Adelina Pestriţu a mărturisit ca se simte foarte bine la 30 de ani, vârstă de care îi era frică. „Pe 2 februarie fac 30 de ani si ma simt neasteptat de bine. De ce spun neasteptat?! Pentru ca toti prietenii ma avertizau ca o sa ma confrunt cu fel si fel de stari la schimbarea prefixului si imi era oarecum teama de acest moment. Acum ca ma aflu in fata lui, ma simt mai fericita ca niciodata „sa-l imbratisez”. Viata mea nu mai este ca la 20 de ani, insa asta nu inseamna ca este ceva rau. Astazi sunt mai matura, mai responsabila, mai constienta de mine insami, dar si de cei pe care ii iubesc si stiu exact ce-mi doresc de la viata. Aceasta varsta vine la pachet cu multe alte responsabilitati, dar si cu promisiuni pe care mi le fac eu mie”, spune Adelina pe www.edamagazine.ro.

 

Citeste si:

Adelina Pestritu – Primul interviu dupa despartirea de Speak

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton