Cum l-a afectat pe Aurelian Temișan moartea mamei, la 11 luni după cea a tatălui său: "A fost momentul cel mai vulnerabil din viața mea. Nimeni nu a știut"

 Dumba Gabriela
.

Cum l-a afectat pe Aurelian Temișan moartea mamei, la 11 luni după cea a tatălui său. Aurelian Temișan a povestit în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai', de la Kanal D, cum a trecut cel mai greu moment din viața lui, moartea mamei sale, care a avut loc la doar 11 luni de la cea a tatălui. Artistul s-a lovit atunci și de cea mai dificilă situație din cariera unui actor: a trebuit să urce pe scenă și să joace într-o comedie chiar în ziua în care și-a pierdut mama.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum l-a afectat pe Aurelian Temișan moartea mamei, la 11 luni după cea a tatălui său. Anul 2015 a fost unul greu pentru Aurelian Temișan. A fost implicat în scandalul legat de „Imnul turismului românesc' și s-a vehiculat că a făcut unele vizite la DNA pentru a da explicații, dar cel mai greu moment din viața lui a foat moartea mamei. Aurelian Temișan a pierdut-o pe cea care i-a dat viață în februarie 2015.

313189800_690059345810949_8299617636932097100_n313189800_690059345810949_8299617636932097100_n

Cum l-a afectat pe Aurelian Temișan moartea mamei, la 11 luni după cea a tatălui său

Aurelian Temișan și-a deschis sufletul în emisiunea lui Denise Rifai și a mărturisit că pe data de 17 februarie 2015, când mama sa a murit, a fost nevoit să joace o comedie.

„M-am simțit vulnerabil, dar m-am întărit foarte tare până seara, în ziua în care, pe 17 februarie 2015, dimineața, am primit mesajul că mama mea nu mai e și seara aveam de jucat o comedie. Mesajul de la regizorul meu, de la vremea respectivă, care mi-a scris „Vei trece ultimul prag al actorului, vei juca o comedie cu dramă în suflet”, mesajul ăla m-a întărit enorm.

Nu a știu nimeni din sală că eu treceam prin ce treceam, decât colegii. Ala a fost momentul în care mi-am dat seama că scena este magică. În momentul în care pășești pe ea, uiți tot. De aceea spun că joaca, cu publicul, e una serioasă. E una care te responsabilizează, dar dacă o faci sincer, publicul o înțelege', a spus artistul în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

Pierderea mamei sale l-a făcut pe Aurelian Temișan să simtă că unul dintre părinți i-ar fi dat drumul din mână, brusc. Ruptura, atât de bruscă și atât de dificilă, l-a făcut să se blocheze.

„Ăla a fost momentul cel mai vulnerabil din viața mea. Când dimineața am primit cea mai proastă veste pe care o puteam primi. M-am simțit ca un copil care a învățat să meargă, ținut de mână, de ambii părinți și, dintr-o dată, unul îi dă drumul. M-am împiedicat. Seara aveam de jucat ce? Mare comedie', a spus Aurelian Temișan.

Citește și:Cum arată actrița Olimpia Melinte nemachiată, la 36 de ani: „Se cam ferește toată lumea în online'

Citește și:6 ani de la moartea Ilenei Ciuculete. Ce s-a întâmplat la mormântul artistei: doar câteva persoane au venit să o pomenească

Citește și:De ce au apelat Vlad Gherman și Oana Moșneagu la terapie de cuplu și cum i-a ajutat: „Dacă nu intri vindecat într-o relație, normal că iei cu tine tot felul de traume’

Mama lui Aurelian Temișan a murit la 11 luni după ce s-a stins tatăl artistului

Mama lui Aurelian Temișan a murit la doar 11 luni după ce s-a stins tatăl artistului.

Spuneam candva, in ianuarie, ca atunci cand iti doresti ceva din toti porii, Universul lucreaza la asta.
Asa este, numai ca unele dorinte sunt mai puternice decat altele. Dorinta mea era de a ma bucura in continuare de prezenta mamei mele pe acest pamant, chiar daca tata a hotarat ca in 2014 sa inceapa o alta calatorie. Universul m-a ascultat dar nu mi-a dat creditul necesar.

Se pare mama a fost mult mai convingatoare cand si-a propus sa isi continue relatia pamanteana de peste 48 de ani cu tata, dar de aceasta data departe de lumea asta zbuciumata.

Doare tare rau. Doare, dar nu pot decat sa ma uit in sus, sa zambesc, sa „invidiez” legatura puternica pe care au avut-o parintii mei, sa ma rog pentru ei si sa sper ca in curand vor fi din nou impreuna.
Am mintea destul de confuza si totusi imi umbla prin cap niste versuri de care mi-a fost teama toata viata si pe care acum le simt cu tot corpul:
„Cine are parinti, are inca trecut / Cine are parinti, nu e inca pierdut”
Sper sa nu fiu pierdut. Sper sa fiu cat mai mult timp legatura cu „trecutul” fetitei mele.
Dumnezeu sa te odihneasca Mihaela- Eleonora !
Dumnezeu sa te ierte, mama”
, a scris Aurelian Temisan, atunci, pe Facebook, alaturi de o fotografie cu parintii sai.

Ce probleme a avut Aurelian Temișan din cauza „Imnului turismului românesc'

În anul 2008, Aurelian Temișan își pregătea relansarea în muzică, alături de Smiley și Marius Moga. În colaborare cu cei doi producători, cântărețul a lansat „Imnul turismului românesc'. Piesa a fost cerută, la vremea aceea, de Elena Udrea și a fost plătită cu suma de 10.000 de euro, potrivit unica.ro. Piesa a fost interpretată de Loredana Groza, Smiley, Felicia Filip și Aurelian Temisan. Gheorghe Zamfir ar fi trebuit sa asigure partea de nai, însă acesta a declinat oferta în ultimul moment.

În anul 2015, în spațiul public, au apărut zvonuri potrivit cărora toți cei implicați în crearea piesei au fost chemați la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) pentru a explica întrega situație. Ancheta a început ca urmare a deschiderii unui dosar penal pentru fostul ministrul al Mediului.

În același an în care ar fi ajuns la DNA, juratul de la „Te cunosc de undeva' a acceptat să apară în clipul piesei „Lasă-te furat', care ar fi trebuit să fie un fel de imn al Direcției Anticorupție. Date fiind cele două contexte amintite, Denise Rifai l-a întrebat pe artist ce a „cântat' la DNA.

„Întrebați un artist care a trecut pe acolo. Eu știu unde este DNA-ul pentru că pe Știrbei Vodă trec ca să ajung spre Sala Palatului. N-am călcat niciodată în acea instituție. Nu m-a chemat nimeni niciodată acolo.

Am cântat în acea piesă „Imnul turismului', nici nu mai știu cum era piesa, dar nu a pus nimeni întrebarea mai târziu legată de câți bani sau să cheme artiștii. Poate că au fost chemați unii dintre ei, eu nu știu nimic. Nu pot să spun ce am cântat pentru că nu am ajuns acolo', a spus Aurelian Temișan pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton