Cum l-a ajutat pe Cătălin Crișan credința în Dumnezeu: "Mi-a dat atâtea exemple în viață când am căzut și m-a ridicat de atâtea ori. Nu trebuie să îmi îndeplinească dorințele. Eu niciodată..."

 Oana Pantazi
.

Cum l-a ajutat credința în Dumnezeu pe Cătălin Crișan. Artistul mărturisește că a trecut de multe ori prin dificultăți și întotdeauna a simțit sprijinul divinității. Anul trecut, în octombrie, artistul a trecut cu bine de o operație dificilă, iar trei luni mai târziu era din nou pe scenă… Deși spune că nu cere niciodată ajutorul divinității, cu siguranță rugile sale sunt ascultate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Crișan este un om profund credincios și mărturisește că relația lui cu Dumnezeu este una specială. Chiar dacă nu cere nimic divinității, artistul are convingerea că îi sunt cunoscute dorințele și că Cel de Sus știe exact când are nevoie de ajutor.

catalin-crisan-copycatalin-crisan-copy

Cum l-a ajutat credința în Dumnezeu pe Cătălin Crișan

Până la 56 de ani, Cătălin Crișan a simțit din plin provocările vieții atât pe plan profesional, cât și personal. Artistul are o carieră redutabilă, dar succesul nu a venit peste noapte, iar azi este un tată mândru de cei doi copii ai săi și un bărbat fericit, chiar dacă a eșuat de două ori în căsnicie. În pofida provocărilor la care l-a supus viața, artistul și-a păstrat credința în Dumnezeu, căruia îi este recunoscător că l-a ajutat în momente de restriște.

Citește și: Cum și-a început Cătălin Crișan cariera artistică și ce spune despre rivalitatea cu Aurelian Temișan, Daniel Iordăchioaie și Adrian Enache: „Niciunul dintre noi nu poate…’ / EXCLUSIV

Citește și:Fiica lui Cătălin Crișan a terminat studiile la UNATC: „Actriță cu diplomă’. Cum s-a îmbrăcat la festivitatea de absolvire

Citește și: Alexandru Rafila a vorbit cu Florin Piersic, înainte să fie operat din nou: „Era perfect conștient. Nu e vorba de o infecție dobândită în urma intervenției medicale ‘. Cum se simte acum actorul

„Cea mai mare bucurie a mea este că știu că Dumnezeu mă ascultă. Mi-a dat atâtea exemple în viață când am căzut și m-a ridicat de atâtea ori. Nu trebuie să îmi îndeplinească dorințele. Știe ce are de făcut, dar sunt fericit că știu că mă aude.

Majoritatea oamenilor ce ajutor atunci când au probleme. Eu nu îi cer niciodată niciun fel de ajutor. Îi mulțumesc și îl rog ca semnele pe care mi le dă să mă prind că sunt semne de la El și să îi mulțumesc. Știi că, dacă vrei să îl faci pe Dumnezeu să râdă, fă-ți planuri!', a spus Cătălin Crișan, la Star Matinal.

Cătălin Crișan: „Mie nu-mi este teamă de moarte. Nu mi-a fost niciodată. Având credință în Dumnezeu stau total relaxat în grija Lui”

Cu ceva timp în urmă, Cătălin Crișan ajunsese să nu se mai poată deplasa, din cauza durerilor, așa că a apelat la ultima soluție posibilă, operația, după mai multe tratamente eșuate. Astfel, artistul a trecut printr-o dublă operație de hernie de disc laterală, anul trecut, pe 24 octombrie.

Întrebat dacă i-a fost frică pentru viața lui, având în vedere complexitatea operației prin care a trecut, Cătălin Crișan dă asigurări că nu i-a fost și nu îi este frică de moarte.

„Mie nu-mi este teamă de moarte. Nu mi-a fost niciodată. Având credință în Dumnezeu stau total relaxat în grija Lui.

Am spus… fiind vorba despre o intervenție atipică, destul de rară și deloc ușoară, medicii care m-au consultat înaintea doctorului Cristescu au avut unele rețineri… Orice anestezie generală, orice intervenție chirurgicală implică anumite riscuri dar nu m-am gândit niciodată că nu mă mai trezesc. Și dacă avea să fie așa însemna că atât a fost să fie… Am făcut copii, am sădit un pom și cred că las ceva după mine. N-am făcut degeaba umbră pamântului…„, a spus Cătălin Crișan pentru ciao.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton