Cum l-a cunoscut Iana Novac pe soțul ei, Octavian Dobrotă: "Nu a fost dragoste la prima vedere". Au împlinit 20 de ani de căsnicie

 Dumitrache Laura
.

Iana Novac formează un cuplu cu Octavian Dobrotă, iar recent au împlinit 20 de ani de la căsnicie. Artista are o carieră de succes și o familie frumoasă alături de soțul ei,iar împreună au doi copii minunați, pe Erika și Alexandru. Recent, Iana Novac a dezvăluit cum l-a cunoscut pe soțul ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Iana Novac, 40 de ani, este membră a trupei A.S.I.A și și-a început cariera la vârsta de 5 ani. Artista are o carieră de succes, dar și o familie frumoasă. Iana formează un cuplu de 20 de ani cu Octavian Dobrotă, care i-a fost profesor de canto. Cei doi s-au cunoscut prima dată în parc.

iana novac si octavian familieiana novac si octavian familie

Iana și Octavian Dobrotă au împreună doi copii minunați și și-au construit o familie frumoasă. Artista și-a amintit despre primele întâlniri cu soțul ei și a vorbit și despre venirea pe lume al celui de-al treilea copil. Iată cum s-au întâlnit Iana Novac și soțul ei!

Citește și: Ce compromisuri și prin ce greutăți a trecut Iana Novac de la A.S.I.A în carieră: „Tot showbiz-ul vorbea că este un oligarh rus în spatele meu'

Citește și:Iana Novac, reacție după ce a fost acuzată că i-a luat locul Irinei Nicolae în trupa A.S.I.A: „Nu ne cunoaștem. Nu a fost nimic premeditat'

Citește și:Iubita lui Neymar și fiica lor de o lună, la un pas de a fi răpite: „Zi tristă”. Trei hoți înarmați au furat toate lucrurile de valoare din casă

Citește și:Gigi Becali a fost fotografiat desculț și îmbrăcat sport, într-o benzinărie. Imaginea cu patronul FCSB a devenit virală pe TikTok

Cum l-a cunoscut Iana Novac pe soțul ei, Octavian Dobrotă

Iana Novac se numără printre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Membra trupei A.S.I.A are o carieră de succes și o familie minunată. Artista este căsătorită cu Octavian Dobrotă, iar recent au împlinit 20 de ani de căsătorie. Au împreună doi copii minunați, pe Erika și Alexandru. Recent, Iana Novac și-a adus aminte de prima întâlnire pe care a avut-o alături de tatăl copiilor săi, care i-a fost profesor de canto. Iana Novac și Octavian Dobrotă s-au cunoscut în parc.

Foarte bine! Merge totul bine, minunat (n.r. după 20 de ani de la căsnicie)! Nu m-a dus nicăieri, am fost într-un parc! Frumos era parcul, acum nu îmi mai place (râde)! Era totul minunat, superb, mai frumos de atât nu se putea! Noi suntem niște oameni simpli, normali! Chiar îi spuneam lui Tavi: ‘Știi că acum, dacă am fi la început, nu știu dacă mi-ar mai plăcea cam tot!', a spus Iana Novac pentru ego.ro.

Artista a subliniat faptul că între ei nu a fost dragoste la prima vedere.Prima oară când l-am văzut pe soțul meu am zis: Doamne, ce semănăm! Avem același zâmbet!'. După ani mi-a mărturisit că și el a avut aceeași senzație când m-a văzut pe mine și a zis: WOW! Ce seamănă cu mine!'. A fost predestinat, nu chiar dragoste la prima vedere! Eu am nutrit sentimente profesionale față de profesorul meu de canto, căci a fost profesorul meu de canto! Aveam un respect enorm, vorbeam cu dumneavoastră! Pentru mine a fost o descoperire umană, profesională, ca și cântăreț mi se părea fabulos! Îmi povestea despre operă, tenori, soprane. A fost fascinant! După care, ușor, ușor, s-a transformat într-o poveste de dragoste! Ba da (n.r. face glume pentru faptul că îi spunea ‘dumneavoastră)! Zice: Mai ții minte când vorbeai cu dumneavoastră cu mine? Acum, uită-te!'.', a mai declarat artista.

Iana Novac, despre al treilea copil

Iana Novac a vorbit și despre familia ei. Artista are un băiat și o fetiță, și își dorește să aducă pe lume cel de-al treilea copil, dar se pare că micuții nu își mai doresc un frățior sau o surioară. Iana Novac se dedică muzicii și familiei sale de care este extrem de mândră. Artista se declară o femeie împlinită și se află într-o formă fizică de invidiat la vârsta de 40 de ani.

Nu ne gândim la încă unul! Îmi plac enorm copiii, m-am îndrăgostit de la nașterea Erikăi profund de ei! Dacă ar fi după mine, aș avea casa plină de copii, doar că nu este așa de simplu cu ei, chiar dacă am ajutoare, mama mea este lângă mine, părinții mei ne ajută! Mie mi-ar plăcea foarte mult, dar copiii mei nu își doresc frățiori!Sunt foarte egoiști și nu vor să ne împartă! Dacă ar fi după mine, eu aș fi pregătită! Erika nu vrea, reacționează urât ori de câte ori aude! Nu vrea să ne împartă, a zis că este suficient că ne-a împărțit cu Alexandru.', a mai spus artista.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton