Cum l-a cunoscut Romina Gingașu pe Piero Ferrari: „Simțeam întotdeauna că trebuie să-l abordez a doua oară. Între timp, vindeam avioane și îl invitam peste tot"

.

Romina Gingașu a plecat din Călărași, dar a ajuns departe. A început să lucreze pentru companii din industria aviatică, iar la un moment dat l-a cunoscut pe Piero Ferrari. După mai multe întâlniri, cei doi au ajuns să aibă o relație, apoi să devină soț și soție. Romina Gingașu a dat detalii despre relația cu omul de afaceri.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Povestea lor e tot mai sudată, chiar dacă îi desparte o diferență de 45 de ani. Romina Gingașu și omul de afaceri sunt împreună de șapte ani și se completează foarte bine. Romina recunoaște că ar face orice pentru omul care îi stă alături și care a apărut în viața ei atunci când avea cea mai mare nevoie.

romina-gingasu-77-1romina-gingasu-77-1

Cum l-a cunoscut Romina Gingașu pe Piero Ferrari

Romina Gingașu l-a cunoscut pe Piero Ferrari la un eveniment de Formula 1. Nu știa cine era, dar avea să afle curând. Piero Ferrari activa în industria aviatică de mulți ani.

Am ajuns în birou pe 1 septembrie și șeful mi-a spus că avem o colaborare cu Niki Lauda. Mi s-a zis că trebuie să-l întâlnesc pe Niki Lauda și să inspectez situația. După ce l-am întâlnit, am aflat că pilotul lui era o femeie, și am petrecut toată ziua cu ea. Am verificat totul în avionul lui privat, cu care călătorea foarte mult. Sâmbătă, la un eveniment Formula 1, apare Pierro cu bodyguardul său, dar eu nu știam cine e, m-am dus, m-am prezentat, iar el îmi spune că lucrez pentru o companie foarte interesantă, neștiind că el era în industria aviatică de mult timp', a povestit Romina Gingașu în podcastul lui Cătălin Măruță.

Citește și: Gabriel Dorobanțu nu regretă că nu s-a însurat și că nu a devenit tată: „Fiecare trebuie să își ducă crucea sau să își poarte destinul, sau chiar steaua călăuzitoare. Dacă aș fi fost căsătorit și aș fi avut un copil, doi sau zece, nu știu. Nu m-am văzut tătic niciodată…” / EXCLUSIV

Citește și: Irina Columbeanu, amintiri emoționante despre vila din Izvorani, unde a copilărit: „Era cea mai frumoasă casă din lume, sunt foarte recunoscătoare că am avut ocazia să locuiesc în ea”. Ce spune despre tatăl ei, Irinel Columbeanu

Citește și: Cât de greu i-a fost Andreei Bălan să se descurce cu cele două fiice și cariera sa, după divorțul de George Burcea: 'Am rămas singură cu un copil de 3 ani și unu de 11 luni. M-a afectat. În perioada aia, după ce am făcut stopul cardiac…'

Citește și: Dana Budeanu, mesaj pentru Selly după ce Wiz Khalifa s-a drogat pe scenă la Beach, Please!: „Eu sunt o mamă care m-am luptat cu ceea ce tu azi definești ca fiind ‘generația mea’! Nu e vina ta că ăla a fumat pe scenă, e vina celor care nu l-au dat jos pe loc”

Citește și: Lili Sandu spune cum i-a schimbat copilul dinamica în cuplu și ce impact a avut depresia post-natală asupra ei: „Relația trece pe locul doi-trei și nu mai ai libertatea de a petrece timp cu iubitul. Nu mă mai recunoșteam, Silviu a simțit stările și…' / EXCLUSIV

Cine a făcut primul pas în relația lor

Romina Gingașu recunoaște că i-a făcut mai multe invitații lui Piero Ferrari., dar el o refuza de fieare dată. La un moment dat, a invitat-o la cină, la Monaco, iar de atunci au continuat să se vadă.

Când făceam o demonstrație cu un avion nou, trebuia să avem un client care să participe și să arate cât de performant era avionul respectiv. Șeful îmi spusese că nu contează dacă e unchiul meu într-un costum scump sau oricine. Eu l-am întrebat pe Pierro și a refuzat. Simțeam întotdeauna că trebuie să-l abordez a doua oară. Între timp, vindeam avioane și îl invitam peste tot, dar mă refuza. La un moment dat, pe 15 februarie, m-a invitat la cină, la Monaco. S-a simțit ciudat că mă refuza mereu. Am acceptat. Eu eram foarte singură, extrem de singură. După ce am plecat din România, toți prietenii m-au abandonat, cei mai buni prieteni mi-au zis că oricum am plecat și nu mă mai întorc. Doar doi prieteni m-au ajutat când nu îmi intrau salariile la Monaco, unul din Cluj și unul din București', explică soția lui Piero Ferrari, Romina Gingașu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton