Cum l-a cunoscut Theo Rose pe Anghel Damian și cum a început povestea lor de dragoste: „Nu am avut nicio așteptare. Nu l-am luat în serios. Mă uitam la el cu fascinație și...”

 Calin Maria Bianca
.

Cum l-a cunoscut Theo Rose pe Anghel Damian, dar și cum a început povestea lor de dragoste. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Theo Rose și Anghel Damian formează o familie frumoasă, demnă de invidiat, alături de fiul lor, Sasha. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată, însă cu greu dezvăluie lucruri din intimitatea lor de cuplu. Inclusiv pozele cu ei sunt destul de rare, însă recent artista a povestit cum au ajuns să se cunoască și să formeze un cuplu, fiind pentru prima dată când face declarații despre relația lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Theo Rose este destul de activă pe rețelele de socializare și le povestește fanilor diferite momente din viața ei, fie ele bune sau mai puțin plăcute. De când a devenit mamă, le cere și sfaturi în ceea ce ține de creșterea micuțului Sasha, însă cu toate astea, când vine vorba despre relația ei cu Anghel Damian este destul de reținută. Artista alege să își țină relație departe de ochii curioșilor, însă cu toate astea, mai sunt momente când își surprinde fanii cu diferite declarații despre ei.

complexul-lui-theo-rose-cand-urca-pe-scenacomplexul-lui-theo-rose-cand-urca-pe-scena

Citește și: Câte kilograme are Theo Rose după naștere: „Am revenit la setările din fabrică foarte rapid' / Cu cine seamănă micuțul Sasha

Citește și: „Copilul poartă acum numele de familie al lui Anghel'. De ce fiul lui Theo Rose a purtat la naștere numele de familie al artistei și cum au ales-o ca nașă pe sora cântăreței / EXCLUSIV

Citește și: A cincea persoană a murit în urma exploziilor de la Crevedia. Era de origine nepaleză și plătise 4.300 de euro ca să muncească în România

Citește și: Andreea Bălan și Victor Cornea, prima apariție la un eveniment monden. Cum s-au afișat și ce reacție au avut fanii: „Semănați puțin la fizionomie'

Cum l-a cunoscut Theo Rose pe Anghel Damian

Prin urmare, Theo Rose nu a ezitat, astfel că de data aceasta a vorbit despre începutul ei cu Anghel Damian. Până să ajungem la cum au ajuns să fie iubiți, este important cum s-au cunoscut ei. Așa cum mulți bănuiau, începutul lor a fost chiar castingul pentru serialul Clanul. Nu, nu s-au îndrăgostit aici, ci s-au văzut pentru prima dată în realitate, moment în care Theo Rose era emoționată pentru rolul pe care urma să-l aibă, iar el îi explica totul delicat și foarte calm, lucru ce a atras-o din prima clipă.

„M-a sunat Marcel (manager la pro tv).  Eu cu Marcel avem o relație foarte funny pentru că, pe măsură ce s-au întâmplat lucruri la Pro Tv, și el și eu descopeream că se mai poate întâmpla încă o chestie, el mă întreba și eu ziceam „da' la tot. Întâmplarea face că fix cu o zi înainte refuzasem un rol într-un film. M-am sfătuit și eu cu ai mei, cu managerii, am stabilit că poate nu e pentru mine rolul ăla. Dar, în sufletul meu, eu am regretat. Că era șansa mea să joc în ceva. Îmi doream tare. Eram la Alessandra acasă, vorbisem despre asta. Și îmi sună telefonul. Când mă uit, Marcel. Și îmi zice așa: „Fii atentă: anul ăsta ai fost la Vorbește lumea' ai prezentat, ai fost la Masked Singer, ai prezentat și Super Star și acum te fac actriță.

Nu am avut nicio așteptare, nu știam ce seriale mai face Pro TV. „Se face un casting, vrei să te duci la el?' Mă duc! Și am stabilit ora și data când trebuie să mă prezint la casting. Am plecat la casting cu Gospodin, am învățat textul pe drum, eu conduceam, el ținea foaia. Am învățat textul, am învățat că am abilitatea asta, fac poză la foaie cu ochii și îl rețin imediat. Și am ajuns la casting. Eu nu l-am luat în serios, așteptau acolo actori de tot felul. M-au chemat, am intrat, și acolo erau Anghel, alți doi regizori ai serialului, și producătoarea noastră, Delia și o cameră. Am intrat ca un soare, mai că am trântit ușa de perete de emoții', a povestit artista în podcastul „Lucruri Simple' al lui Horia Brenciu.

Cum a început povestea de dragoste dintre Theo Rose și Anghel Damian

Ei bine, deși s-au cunoscut la casting-ul pentru serialul Clanul, au urmat numeroase zile de filmări, însă povestea de dragoste a început câteva luni mai târziu. Totuși, artista a dezvăluit faptul că încă de la început îl privea plină de entuziasm și fascinație.

Au trecut luni de zile până am început filmările, timp în care nu am interacționat în niciun fel. După care am început repetițiile', a mai spus Theo Rose.

Totuși, artista nu a spus clar cum au ajuns să fie iubiți, dar cert este că între ei este vorba despre o poveste de dragoste extrem de frumoasă, despre care Theo Rose a vorbit cu emoție în glas și cu inima plină de iubire.

001-cover-mica-65001-cover-mica-65

Theo Rose: 'Pe tot timpul sarcinii am simțit nevoia să stau mult doar cu el'

Theo Rose a povestit clar că lucrurile au evoluat foarte repede între ei, susținând că atunci când este alesul simți acest lucru, astfel că timpul nu mai este un inamic. Se comportau ca și când se cunoșteau de o viață, iar sarcina le-a adus zâmbetul pe buze. Ba mai mult decât atât, artista a explicat că în timpul sarcinii a simțit nevoia să petreacă foarte mult timp doar cu el.

Pentru mine a fost minunat să fiu însărcinată, fiind îndrăgostită de Anghel. Adică până și greutățile din primul trimestru al sarcinii au fost așa… Altfel treci peste tot momentul, dacă e ce trebuie acolo. A contat foarte mult asta pentru mine, și grija pe care el mi-a purtat-o. Nu m-a lăsat singură nicio secundă, tot timpul și-a făcut programul și a avut enorm de muncă, astfel încât să fie lângă mine și să nu mă lase să cad într-o pasă.

Pe lângă faptul că regiza Clanul stătea și la montaj, e director creativ, și avea și spectacole la teatru. El e angajat al Teatrului de Comedie. Și a fost greu, dar dacă am stat o dată la câteva zile singură, 2 ore. Și nici nu voiam să petrec timp cu altcineva. Cât timp am fost însărcinată s-a întâmplat o chestie. Eu nu sunt genul lipicios, adică nu sunt foarte afectuoasă. Pe tot timpul sarcinii am simșit nevoia să stau mult doar cu el.', a povestit Theo Rose vizibil emoționată și îndrăgostită.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton