Cum l-a iertat Andreea Bălan pe George Burcea după divorț și multe procese. Victor Cornea nu a venit întâmplător în viața ei: „Trebuie să te ierți și să nu te mai biciuiești"

 Tudorache Simona
.

Andreea Bălan are convingerea că toate lucrurile bune pe care le trăiește în prezent s-au întâmplat pentru că a făcut pace cu trecutul și a reușit să ierte. Solista are o altă relație astăzi cu fostul ei soț, George Burcea, dar și cu tatăl ei, Săndel Bălan. Andreea Bălan s-a războit cu George Burcea, prin tribunale, dar de dragul fetițelor lor, Ella și Clara, au ajuns la un numitor comun.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Solista formează de un an și jumătate un cuplu cu Victor Cornea, alături de care a cunoscut împlinirea sufletească. Andreea Bălan susține că sportivul reprezintă tot ce a visat vreodată și e sprijinul ei. Cei doi nu se gândesc încă la căsătorie, ci se bucură de legătura frumoasă pe care au. Dacă Andreea are două fetițe din fostul mariaj, și Victor Cornea are un băiat dintr-o altă relație.

andreea balan 11andreea balan 11

Andreea Bălan crede că doar atunci când faci pace cu trecutul poți avea un viitor frumos

Andreea Bălan crede că doar atunci când faci parte cu trecutul și ierți poți ajunge să dobândești lucrurile pe care ți le dorești. Solista are convingerea că atunci când îți vindeci traumele din interior poți să avansezi.

„Exteriorul este doar oglinda interiorului tău. Când vezi că ceva nu se întâmplă, adică tu îți dorești anumite lucruri și vrei să manifești, dar nu ți se întâmplă, înseamnă că undeva în interiorul tău nu ai vindecat niște lucruri. Manifestarea este direct proporțională cu vindecarea traumelor tale. Nu ai cum să-ți realizezi cele mai frumoase visuri atât timp cât tu nu te vindeci în interior', a spus Andreea Bălan pentru Unica.ro.

Andreea Bălan i-a iertat pe toți cei care i-au greșit. Pe George Burcea, fostul ei soț, și pe tatăl ei, Săndel Bălan

Solista simte că e important să ierți ca să scapi de acea greutate pe care o ai pe suflet, indiferent dacă acei oameni mai sunt sau nu în viața ta.

„Încă mai ai acele bagaje emoționale pe care le cari după tine și care te trag în jos. Și acele bagaje emoționale sunt oamenii care ți-au făcut rău. Cum renunți la acea greutate din sufletul tău? Prin iertare. N-ai cum altfel.
Chiar dacă oamenii ăia mai sunt în viața ta sau nu, sau au murit, tu faci acele iertări în interiorul tău. Până la urmă, viața este doar perspectiva ta. Viața se întâmplă la noi în creier. Noi dăm lucrurilor însemnătate'
, a mai spus jurata de la „Te Cunosc de Undeva'.

Citește și: Cum a ajuns Marina Voica să fie interzisă la radio și televiziune, în comunism: „După doar un an petrecut în Germania, intervenind îmbolnăvirea gravă a soţului şi, apoi, decesul acestuia…'

Citește și: Medeea Marinescu încă primește mesaje la mai bine de 30 de ani de la rolul marcant din „Maria Mirabela”: „Este o enormă bucurie. E important să joci roluri care și rămân. Sunt părinți din generația mea și îmi spun…” Cum au reacționat băieții ei după ce au văzut filmul / EXCLUSIV

Citește și: Ce a făcut Dragoș Dolănescu la mormântul tatălui său, Ion Dolănescu, în timpul vizitei sale în România: „Știu că de acolo de sus, el ne veghează și pe mine, dar și pe întreaga familie…'. Nu a mai fost la cimitir de 6 ani

Citește și: Cosmin Seleși a muncit toată vara pentru a-și construi casa de vacanță, din Maramureș: „Încă lucrez la ea. În paralel, mi-am făcut vreme să…'

Citește și: Eva Kiss povestește că nu i-a fost ușor din momentul în care a devenit mamă prima oară la 18 ani: „Sigur că ar fi putut fi mult mai bine, sigur că poate aș fi putut face altfel lucrurile, dar…”. Ce spune despre momentele dificile din copilărie, după moartea tatălui / EXCLUSIV

Andreea Bălan, despre relația cu Victor Cornea

Andreea Bălan mărturisește că iubirea pe care o trăiește cu Victor Cornea și viața frumoasă pe care o are în prezent au venit atunci când a făcut anumite schimbări.

„Eu, ca să trăiesc această iubire împlinită cu Victor și să am o viață mai bună și să îmi îndeplinesc visul cu Sala Palatului, plus multe alte visuri pe care le am, a trebuit să lucrez la iertare. Iertarea, în primul rând, cu tine. Trebuie să te ierți pe tine că ai greșit. Cu toții greșim. Trebuie să te ierți și să nu te mai biciuiești. Și să zici: „Da, am greșit acolo, am stricat lucruri. Din vina mea am pierdut lucruri, oameni și așa mai departe”. Iar apoi să-i ierți pe cei care ți-au greșit', a mai spus Andreea Bălan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton