Cum l-a întâlnit Mike Godoroja pe marele Ray Charles și cum l-a adus la Cerbul de Aur: „A fost o poveste de… o misiune imposibilă"

.

Mike Godoroja l-a cunoscut pe Ray Charles. Se întâmpla la Cerbul de Aur, în 1994. Pianistul Chick Corea a asistat la întâlnirea lor, una care avea să devină de poveste. Ray Charles avea atunci o vârstă și nimeni nu se gândea că mai poate susține concerte în Europa. Mike Godoroja a reușit să își împlinească acest vis.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Ray Charles s-a stins 10 ani mai târziu, așa că această amintire cu el este una prețioasă pentru Mike Godoroja. Un artist legendar, de numele lui Mike Godoroja se leagă și istoria programelor de jazz, rock și blues de la Televiziunea Română și Radio România. Astăzi, continuă să susțină concerte cu aceeași dăruire și să încânte publicul.

mike godoroja 1mike godoroja 1

Cum l-a întâlnit Mike Godoroja pe marele Ray Charles și cum l-a adus la Cerbul de Aur

Mike Godoraja a făcut tot posibilul ca Ray Charles să cânte pe scena de la Cerbul de Aur. Întâlnirea cu marele artist a rămas acolo, într-un colț al sufletului.

A fost o poveste de… o misiune imposibilă. Ray Charles avea o vârstă la care nimeni din showbizul american nu se mai gândea că mai traversează el Oceanul Atlantic ca să vină în Europa. Apoi, avea un plan în calendar foarte bine pregătit pentru următorii doi ani, de la filmări de cinema până la concerte speciale cu orchestre simfonice; un artist de asemenea calibru are un calendar pe care nu-l poți pătrunde cu propuneri de genul «Veniți peste 3 luni?».

Era o misiune imposibilă pe care eu mi-am asumat-o în fața directorului festivalului Cerbul de Aur, Dumitru Moroșanu, un formator de gust și meserii. Mi-a zis, râzând și neîncrezător, «Dacă tu-l aduci pe Ray Charles, aduci și ce artiști vrei la Cerbul de Aur de anul ăsta!».

M-am apucat, am scris un fax – nu exista email pe vremea aia, nu exista telefon mobil – către managementul lui Ray Charles, pe care l-am găsit datorită unui prieten de-al lui Johhny Răducanu, din America. Atunci, dacă doreai o informație, dădeai telefon, întrebai, ăla îți spunea «Stai că știu pe cineva în Franța…»' , a povestit Mike Godoroja în podcastul lui Adrian Artene.

Citește și: Cum și-a cunoscut Florin Dumitrescu soția și care e secretul căsniciei lor: „Familia este ceva sfânt, iar divorțul nu e răspunsul. Orice se poate discuta și remedia. Am făcut o promisiune…'. Ce au făcut la prima întâlnire / EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajuns Cristina Șișcanu să câștige mai mulți bani decât Mădălin Ionescu: „Nu are de ce să se supere. În televiziune, el e mai bine plătit decât mine, însă…' / EXCLUSIV

Citește și: Noor Alfallah l-a dat uitării pe Al Pacino, după ce l-a făcut tată la 82 de ani. Cu ce bărbat se vede acum și cum a fost surprinsă zilele trecute

Citește și: Florin Busuioc dezvăluie cât de precisă este, de fapt, prognoza meteo: „Un lucru pe care nu-l știe multă lume”

Citește și: Alin Oprea, marcat de moartea tatălui său, pe care l-a regăsit după 33 de ani: „A murit fără să apuce să o cunoască pe Medana față în față. Au vorbit de câteva ori la telefon'. Cum se înțelege soția artistului cu mama acestuia / EXCLUSIV


Mike Godoroja iubește din nou după divorț

Mike Godoroja a trecut printr-un divorț dureros. Artistul s-a despărțit de mama copiilor lui, Ana Maria și Alexandru, și a învățat să iubească din nou după ce în viața lui a apărut Cristina, femeia cu care împarte multe pasiuni și care adoră muzica rock ca și el. Astăzi încearcă să nu mai repete greșelile din trecut și să fie mult mai atent la persoana de lângă el. Cristina îi e tot timpul alături, îl înconjoară cu iubire, iar asta îi dă încredere.

„Divorțul este o consecință a greșelilor ambilor parteneri și asta o spun pentru că am trăit această situație. Am trecut foarte greu, pentru că despărțirea nu este un act pe care să-l asimilezi imediat. S-a întâmplat, din nefericire, în aceeași perioadă cu trecerea în neființă a tatălui meu. Practic a fost o dublă desprindere. Impactul emoțional a fost dur, derutant, producător de confuzie și de multiple îndoieli„, spunea Mike Godoroja pentru Unica.ro.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton