Cum mențin Amalia Năstase și Răzvan Vasilescu pasiunea în cuplu, după 6 ani de căsnicie: „Este un ingredient foarte important într-o relație”

 Dumitrache Laura
.

Cum mențin Amalia Năstase și Răzvan Vasilescu pasiunea în cuplu, după 6 ani de căsnicie. Amalia Năstase este căsătorită cu Răzvan Vasilescu de șase ani și au împreună un băiat. Vedeta mai are două fiice, Alessia și Emma, din căsnicia cu Ilie Năstase. Recent, acesta a făcut dezvăluiri despre căsnicia cu soțul ei și a spus care este secretul poveștii lor de dragoste.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum mențin Amalia Năstase și Răzvan Vasilescu pasiunea în cuplu, după 6 ani de căsnicie. Amalia Năstase a divorțat de Ilie Năstase, iar acum are o căsnicie frumoasă alături de Răzvan Vasilescu. Cei doi sunt căsătoriți de șase ani, iar rodul iubirii lor este Toma, fiul lor. Fiicele vedetei l-au îndrăgit pe acesta din prima clipă și s-au atașat de el.

amalia nastase si razvan vasilescu CUPLUamalia nastase si razvan vasilescu CUPLU

Amalia Năstase este foarte fericită alături de soțul ei, iar recent a dezvăluit care este secretul mariajului ei. Încă din prima zi, vedeta l-a îndrăgit pe actualul ei soț și mărturisește că niciodată nu au încurcat-o actele, deoarece îi place să fie căsătorită.

Citește și:Amalia Năstase s-a fotografiat cu perfuzia în mână, pe un pat de spital. Ce a pățit vedeta înainte de vacanță

Citește și:Amalia Năstase, scandal cu Poliția Română. Ce a pățit vedeta: „Mi-ar fi rușine să fiu polițist și să-mi râdă niște interlopi în față”

Citește și:„Am fost despărțiți doi ani, ne-am dat seama că…”. Cumnata Andrei, declarații surprinzătoare despre relația cu Săndel Mihai, fratele cântăreței, după 28 de ani de relație

Citește și:Celia și Roxana Nemeș, schimb de replici după ce soția lui Călin Hagima și-a expus casa de 1 milion de euro pe Internet: „Să scăpăm de aceste expresii nocive'

Cum mențin Amalia Năstase și Răzvan Vasilescu pasiunea în cuplu, după 6 ani de căsnicie

Amalia Năstase a divorțat de Ilie Năstase în anul 2010, iar în anul 2018 s-a căsătorit cu Răzvan Vasilescu, bărbatul alături de care are o căsnicie fericită. Vedeta are două fete din mariajul cu fostul tenismen, Alessia și Ema, iar din actuala căsnicie are un băiat, Toma. Recent, Amalia Năstase a dezvăluit care este secretul relației cu soțul ei, după șase ani de căsnicie. Vedeta a declarat că îi este recunoscătoare lui Dumnezeu pentru relația sa, dar și pentru toate lucrurile frumoase din viața sa. De asemenea, Amalia a declarat că unul dintre secretele căsniciei sale este că problemele sunt de ori tratate și cu simțul umorului.

„Eu simt în fiecare zi că mă iubește Dumnezeu. Cei care nu cred în El sunt singuri pe lume. Când mi-a fost greu, au venit niște salvări miraculoase.Cumva, se construiește ceva din ce în ce mai solid. În același timp, ne simțim ca în prima zi. Aceeași pasiune. E aceeași iubire. Către asta văd și copiii să meargă.Indiferent în viață ce ți se întâmplă, dacă acasă ai iubire și respect, poți trece peste foarte multe lucruri. Noi râdem foarte mult. Este un ingredient foarte important într-o relație.Măcar unul dintre parteneri ar trebui să aibă simțul umorului sau să știe să facă glume'', a spus Amalia Năstase., potrivit fanatik.

Amalia Năstase nu s-a temut niciodată de căsătorie

Amalia Năstase a declarat într-un interviu că nu s-a temut niciodată de căsătorie. Vedeta susține că actul pe care îl semnează este doar o hârtie. Fosta soție a lui Ilie Năstase este foarte fericită alături de Răzvan Vasilescu și este bucuroasă că cei trei copii ai săi cresc într-o familie frumoasă.

Nu, nu m-a încurcat niciuna dintre ele! Adică nu de asta s-a terminat prima mea căsătorie, că mi-am dat seama că sunt constrânsa de actul căsătoriei! Nu, sub nicio formă, adică, eu sunt foarte liberă dar în același timp am foarte multe tradiții pentru că fără tradiții nu putem să fim noi! Eu sunt măritată cu Răzvan în Las Vegas și suntem căsătoriți! Am copii care au crescut într-o familie, care indiferent că s-a destrămat prima familie, au crescut în a două familie la fel de armonios! Îmi place să fiu căsătorită! Sunt cu omul pe care îl iubesc!Eu nu înțeleg când alții nu vor să se căsătorească! Până la urmă dacă e doar o hârtie, de ce să nu o faci?', a spus Amalia Năstase.

Amalia Năstase și Ilie Năstase au divorțat după 14 ani de relație și 7 de căsnicie. Au împreună două fete, iar în prezent, fiecare dintre ei și-a refăcut viața alături de altcineva. „Cea mai grea decizie… Păi, probabil, când am divorțat, a fost la vremea respectivă o decizie foarte grea, având copii, și nu e vorba numai despre mine. Dar trebuie să trăiești la maxim, indiferent dacă ai copii, n-ai copii și, în al doilea rând, o viață împlinită e când ai mai făcut bine și altor oameni în jurul tău, adică o viață trăită doar la maxim și doar pentru tine nu e o viață împlinită sută la sută!, a mărturisit Amalia Năstase în podcastul Otnielei Sandu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton