"Îmi scrie mesaje deocheate. Când suntem singuri în intimitatea noastră...". Cum mențin Anca Serea și Adi Sînă pasiunea în cuplu, după 11 ani de căsnicie

 Oana Pantazi
.

Cum mențin Anca Serea și Adi Sînă pasiunea în cuplu, după 11 ani de căsnicie. Anca Serea și Adi Sînă sunt căsătoriți de 11 ani și au șase copii, așadar mulți sunt convinși că e destul de dificil să gestionezi perfect o viață profesională plină cu cea personală. Iată însă că Anca și Adi reușesc să mențină armonia în cuplu și mai ales să țină aprinsă flacăra pasiunii. Iar asta deoarece, deși este mama a 6 copii, Anca Serea nu își neglijează soțul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum mențin Anca Serea și Adi Sînă pasiunea în cuplu, după 11 ani de căsnicie. Anca Serea (41) și Adi Sînă (45) au 6 copii în total, dintre care doi din prima ei căsnicie, dar asta nu-i împiedică să aibă o viață de cuplu normală și mai ales să țină aprinsă flacăra pasiunii. Într-adevăr, o relație de cuplu nu este ușor de gestionat atunci când ai o familie atât de mare, însă, chiar dacă se confruntă și cu momente dificile, reușesc să le traverseze cu brio.

1-anca-serea-si-adi-sana20131-anca-serea-si-adi-sana2013

Cum mențin Anca Serea și Adi Sînă pasiunea în cuplu, după 11 ani de căsnicie

Vedeta mărturisește că în cuplul lor nu au dispărut gesturile romantice, Adi Sînă surprinzându-și soția adeseori cu flori și nu numai… pentru că artistul condimentează viața de cuplu și cu mesaje deocheate, după cum mărturisește soția lui.

Citește și: Motivul pentru care Anca Serea a ajuns la psiholog:„Aveam tot felul de coșmaruri, îmi făceam tot felul de scenarii’

Citește și: Ce regulă respectă Anca Serea și Adi Sînă în relația lor:„Ca să ne întâlnim la mijloc, trebuie să facem niște eforturi’

Citește și: Alina Pușcaș a băut doar apă și nu a mâncat nimic timp de 3 zile. Care e motivul: „Ăsta a fost target-ul meu’

Citește și: Când va reveni Cătălin Măruță la PRO TV, după operația suferită la picior: „Încep recuperarea. O să pot să merg la muncă…’

„Noi încă ne mai comportăm ca doi copii așa, când suntem singuri în intimitatea noastră. Cred că în adâncul sufletului nostru toți suntem niște copii, mai mari sau mai mici. Gesturi de romantism face aproape zilnic. Îmi aduce flori, îmi scrie mesaje deocheate', a dezvăluit Anca Serea, pentru WOWbiz.ro.

De altfel, Anca Serea nu s-a sfiit să mărturisească faptul că mariajul lor cunoaște și momente dificile, însă dragostea pe care și-o poartă unul altuia îi ajută să le depășească.

„Noi încercăm să păstrăm, chiar și după mai bine de 11 ani de relație, flacăra aprinsă. Avem și momente mai grele, dar mare majoritate a momentelor noastre sunt momente foarte frumoase și ne arătăm dragostea indiferent de loc și de moment', a mai spus ea.

Anca Serea: „Arma seducției este la femeie”

Cu siguranță, într-o familie cu 6 copii nu e ușor să gestionezi toate problemele, însă Anca Serea și Adi Sînă reușesc să o facă destul de bine, de vreme ce au și o viață de cuplu armonioasă, în care nu au intervenit rutina și plictiseala. Iată cum reușesc!

„Cred că depinde foarte mult ce înseamnă fericirea în cuplu. Pentru mine, care consider că am ajuns la o oarecare experiență de viață, cred că este foarte important să menții acel foc al pasiunii. Asta cred că este atribuția principală a femeii. Are și bărbatul o mare parte, dar cred că arma seducției este la femeie.
Într-un cuplu cu mai mulți copii, doamnele se mai culcă pe o ureche. Cred că un cuplu mai are nevoie și de timp alocat fiecărei persoane, dar sunt importante și escapadele de o zi sau două și foarte importante sunt și gesturile mărunte: un ceai adus la pat, o cafea'
, a spus Anca Serea pentru sursa citată.

Nu în ultimul rând, din punctul ei de vedere, unul dintre secretele unei căsnicii longevive este respectul dintre parteneri.

„Cred că sunt lucruri care dovedesc faptul că încă ții la persoana de lângă tine. Fără să mai punem la socoteală respectul și alte lucruri care sunt de la sine înțelese', a conchis Anca Serea.

Au vorbit despre divorț de mai multe ori

Cu toate că au un mariaj de invidiat, nici pentru ei lucrurile nu au fost roz permanent… Cu șase copii acasă (David, Sara – din prima căsnicie, Noah, Ava, Moise și Leah), viața de familie este, pentru cei doi, și cu surprize frumoase, dar și cu greutăți. În ciuda imaginii de familie perfectă, cuplul nu are mereu parte doar de lapte și miere. În ciuda imaginii de familie perfectă, au parte și de discuții serioase sau de neînțelegeri.

Momentele cele mai neplăcute sunt când eu și Adi ne certăm grav și ajungem la concluzii din alea că nu ne potrivim, că divorțăm etc. Dar ne iubim atât de mult încât realizăm, chiar dacă ne certăm foarte tare, că nu putem face asta. E nevoie de tact. De-aia suntem o familie, să înțelegem că suntem fiecare cu direcțiile noastre, cu atribuțiile noastre. N-am intenționat niciodată să-i reproșez că pleacă în turneu, că stă mai puțin cu copiii. Avem grijă să avem și momentele noastre în doi, de cuplu.

Mergem la hotel, facem genul ăsta de escapade. Am învățat că orice lucru important în viață necesită timp: și relația de iubire, și proiectele profesionale. Achiziția unei case, alegerea unui liceu, schimbarea unui job și așa mai departe necesită timp și niște decizii bine cântărite. Nu-ți ascund faptul c-am fost foarte supărată pe subiectul casei celei noi, chiar am avut o perioadă în care eu și Adi nici nu ne-am vorbit. Dar ne-am dat timp unul altuia și ne-am înțeles punctele de vedere. E o investiție bună în primul rând pentru copiia spus Anca Serea, pentru okmagazine.ro.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton