Cum mențin Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ene, pasiunea în cuplu, după 19 ani de relație: "Măcar o dată pe an se întâmplă acest lucru, la care eu țin foarte mult. Ne-am făcut de cap"

 Oana Pantazi
.

Cum mențin Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ene, pasiunea în cuplu după 19 ani de relație. Sunt aproape de două decenii împreună și sunt unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Cei doi fac echipă pe scenă, dar și dincolo de ea, pentru că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, binecuvântată cu doi copii superbi, Nicholas și Amelie. Care este secretul unei relații longevive a mărturisit chiar artista.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Elena Gheorghe (38 ani) și Cornel Ene (42 de ani) sunt împreună din 2005 și au devenit soț și soție în urmă cu 13 ani. Împreună și acasă, și pe scenă, ei reușesc să echilibreze perfect viața personală cu cea profesională, în condițiile în care au doi copii și profesii solicitante. Așadar, timpul petrecut atât în familie, cât și în cuplu trebuie să fie de calitate. Artista povestește că ea și Cornel reușesc să facă, din când în când, ieșiri în doi, iar asta este obligatoriu pentru bunul mers al relației de cuplu.

385890176_18389828704013169_2552328910666586452_n385890176_18389828704013169_2552328910666586452_n

Cum mențin Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ene, pasiunea în cuplu după 19 ani de relație

Cu toate că au o agendă extrem de încărcată, Elena și Cornel încearcă pe cât posibil să-și facă puțin timp doar pentru ei. Atunci lasă copiii acasă cu bunicile și evadează în locații exotice. Recent, au fost în vacanță în Gran Canaria (Spania), unde s-au distrat de minune.

Citește și: Lavinia Petrea a ajuns în televiziune, deși se pregătise pentru un alt domeniu: „A fost o mare dezamăgire. Îmi aduc aminte că două săptămâni am stat în casă, am plâns'

Citește și: Cum au reacționat părinții Ramonei Păun când le-a spus că vrea să facă carieră în televiziune, în loc să mai dea la Academia de Poliție: „Au fost foarte revoltați de alegerea mea. Erau aproape siguri că va fi un eșec…'. Cum a debutat la jurnalul de dimineață la PRO TV / EXCLUSIV

„A fost superb! A fost de vis! Am vizitat atât de multe locuri. Să știi că nu m-am odihnit foarte mult, pentru că am luat-o la pas așa, fiecare bucățică, fiecare locșor. Așa ne place: să mergem în vacanță, să și vizităm locuri, mai ales când suntem doar noi doi, pentru că atunci când suntem cu copiii nu ne permitem chiar așa să ne trezim cu noaptea în cap, să plecăm, să venim după miezul nopții. Așa că ne-am făcut de cap, a fost foarte frumos, deși, sincer îți spun, aș mai fi stat măcar o săptămână să-mi revin!”, a povestit Elena pentru Ciao.ro.

Artista spune, mai în glumă mai în serios, că astfel de vacanțe doar în doi ar trebui instituite prin lege pentru bunul mers al cuplului.

„Împreună nu am mai fost de anul trecut, tot așa de prin iunie – iulie, dacă nu mă înșel. Destul de rar, dar măcar o dată pe an, dacă nu, măcar la un an jumătate se întâmplă acest lucru, la care eu țin foarte mult. Cred eu cumva că această vacanță în cuplu ar trebui să fie o chestie de la stat, adică să spună cineva, literă de lege: mami și cu tati sau nu contează dacă ai sau nu copii, important este să mergi ca și cuplu. E super important pentru înțelegerea voastră, pentru reconectare”, a mai spus Elena Gheorghe pentru sursa citată.

Cum se înțeleg Elena Gheorghe și Cornel Ene după aproape două decenii împreună

Elena Gheorghe și Cornel Ene, au fost mai întâi prieteni, pe vremea când împărțeau scena în trupa Mandinga. Prietenia lor s-a transformat, în timp, într-o frumoasă poveste de iubire. Cei doi s-au căsătorit în 2011, și sunt părinții unui băiat, Nicholas, 12 ani, și ai unei fetițe, Amelie, 6 ani și jumătate. Vedeta recunoaște că o relație de durată trebuie întreținută de ambii parteneri prin dialog, empatie și respect unul față de celălalt.

„Nu vă gândiți că suntem doar lapte și miere. Nu suntem doar lapte și miere. Avem și noi certurile noastre, problemele noastre, dar nu lăsăm timp să treacă peste ele. Trebuie să le discutăm, să ajungem la un acord comun, să ne recunoaștem fiecare vina. Nu e bine să-ți lași problemele sub covor, de acolo pot ieși balauri’, a mai spus Elena Gheorghe, în exclusivitate pentru Unica.ro.

Artista adezvăluit că a fost influențată pozitiv de relația de cuplu a părinților ei, preotul Gheorghe Gheorghe și interpreta de muzică populară Mărioara Man Gheorghe.

„Ce am văzut acasă am aplicat fără să vreau în relația mea. Ai mei s-au iubit foarte mult încă de când am fost noi mici, s-au înțeles. (…) Înainte să ne căsătorim, mama i-a spus soțului meu: Măi, dacă e nervoasă las-o-n pace! (râde) Mamă, dacă e nervos lasă-l în pace!’ La nervi nimic nu e bun. Întotdeauna ai nevoie de acea tăcere ca să poți să-ți echilibrezi din nou starea. Ăsta este cel mai bun sfat pe care l-am văzut, l-am primit și l-aș dărui oricărui cuplu’, a mai spus Elena Gheorghe, la Fresh by Unica.

Vezi pe Libertatea subiectele la româna la Bacalaureat 2024 şi rezolvarea subiectelor la limba română!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton