Cum mențin Jorge și soția lui, Ramona Prodea, pasiunea în cuplu. Declarații fără perdea despre căsnicia lor: „După 12 noaptea, după ce adorm copiii...”

 Calin Maria Bianca
.

Cum mențin Jorge și soția lui, Ramona Prodea, pasiunea în cuplu. Jorge este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară, iar de zece ani trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de soția sa, Ramona Prodea. Cei doi au împreună un băiat, David, în vârstă de 5 ani, și formează o familie demnă de invidiat. Ei bine, deși la începutul relației au trecut prin mai multe cumpene, acum mulți se întreabă care este secretul mariajului lor fericit. Jorge a recunoscut ce face pentru a-i aduce zâmbetul pe față soției!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum mențin Jorge și soția lui, Ramona Prodea, pasiunea în cuplu. Jorge a mai fost căsătorit o dată, cu Alina Laufer, alături de care are o fiică, Karina, iar totodată, și Ramona Prodea are o fată, Ilinca, în vârstă de 21 de ani, dintr-o relație anterioară. Și-au găsit liniștea și fericirea unul în brațele altuia, iar în urmă cu 10 ani, după ce au trecut peste momentele mai puțin plăcute, precum și infidelitatea din partea artistului, și-au unit destinele pentru tot restul vieții.

jorge-7jorge-7

Citește și: Jorge a cerut-o din nou în căsătorie pe Ramona Prodea: „Am cumpărat alte verighete, le-am sfințit”. Au împlinit 10 ani de căsnicie

Citește și: De ce a înșelat-o Jorge pe soția lui și cum a fost prins: „E o confuzie între sex și iubire, sex și acceptare”

Citește și: Dana Roba, primele declarații despre presupusul iubit: „Fiecare om are dreptul la viață'. Cine este bărbatul cu care a fost surprinsă la mall în ipostaze foarte apropiate

Citește și: Georgiana Lobonț a pierdut sarcina. Anunțul dureros al artistei: „Am avut o stare de șoc. Mi-aș fi dorit acest bebeluș cu tot sufletul'

Cum mențin Jorge și soția lui, Ramona Prodea, pasiunea în cuplu.

Jorge și Ramona Prodea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar recent au împlinit 10 ani de căsnicie, moment în care Ramona și Jorge au decis să-și reunească jurămintele și au cumpărat verighete noi, pe care le-au sfințit la preot și apoi și le-au oferit cadou unul altuia. Ei bine, acestea este unul dintre gesturile mici pe care artistul știe că trebuie să le facă în căsnicia sa. Da! Jorge a declarat că în tot acest timp a realizat faptul că soției sale îi place să o cucerească de fiecare dată cu lucruri mici, dar pline de iubire.

„Am văzut că ei îi plac gesturile mărunte și dese, adică îi plac serviciile, limbajul iubirii ei este despre servicii: să mă duc să fac nu știu ce, să o ajut să meargă nu știu unde, să o las undeva, să se întoarcă cu mine. La ea serviciile contează cel mai mult și, bineînțeles, atenția și cuvintele frumoase. Dar, așa, suprize uau, ce își imaginează lumea, o vacanță nu știu unde, nu am fost niciodată genul acesta.', a declarat Jorge pentru Impact.ro.

Declarații fără perdea despre căsnicia lor

Jorge și soția lui sunt extrem de ocupați pe plan profesional, însă cu toate astea reușesc să se sincronizeze atunci când vine vorba despre viața de familie. Totuși, cu viața de cuplu este mai greu, mai ales că rareori se întâmplă să plece fără copii în vacanță. Totuși, artistul a reușit să își surprindă soția, deși nu stă în caracterul său să facă astfel de surprize, cu o vacanță de 3 zile, în doi. Mai mult decât atât, acesta a declarat că în ultimul timp se axează pe timpul liber pentru copii, explicând că 'noi mai găsim o seară romantică după 12 noaptea'.

„Uite, am luat-o pe soția mea anul acesta și am plecat amândoi 3 zile, fără copii, așa, fără să o anunț. Am fost undeva în țară, dar am vrut să stăm doar noi doi. Ne place foarte mult la munte, vrem să mai mergem la munte, dar nu avem când. Weekendurile sunt ocupate, eu am evenimente, ea în timpul săptămânii nu poate și atunci rămânem noi la final.(…) Suntem totuși recunoscători că suntem flexibili din punctul acesta de vedere și avem joburi, ne plac și muncim cu pasiune și avem și timp liber pentru copii în primul rând, că noi mai găsim o seară romantică după 12 noaptea, după ce adorm copiii, dar suntem din ce în ce mai atenți la cum să le oferim copiilor opțiunile de care au nevoie ca să evolueze', a mai povestit Jorge.

Momentul în care Jorge a fost prins de soție că a înșelat-o

Jorge și Ramona Prodea trăiesc o frumoasă poveste de iubire și sunt o familie demnă de invidiat, în ciuda trecutului lor amoros destul de tumultuos. Cu toate astea, înainte de a se căsători, artistul și-a înșelat soția. Recent, chiar el a rememorat momentul în care a înșelat-o pe Ramona Prodea, dar a spus și care a fost motivul pentru care a făcut acest lucru, mai ales că a fost prins. De atunci, Jorge este de părere că un bărbat înșală atunci când are nevoie de validare și le-a transmis un mesaj femeilor.

‘Eu nu mai condamn pe nimeni, mai ales că am făcut-o și eu, dar mai ales că fiecare avem experiențele noastre care ne maturizează. Majoritatea femeilor sunt cele care au fost înșelate și  mai nou bărbații spun că femeile sunt cele care înșală. Mesajul meu pentru voi este că nu este despre voi. Bărbații nu înseală pentru că nu sunteti frumoase, minunate, își caută validarea, este vorba despre el. Este imatur și își caută maturitatea. Când te respecți, nu mai rănești pe altcineva.

Când nu ai succes într-un domeniu poate îl găsești la femei când ai lipsuri cauți în altă parte. Nici nu știu să explic în cuvinte. Eu cred că este o tactică a ego-ului în care tu nu-ți dai seama că te iubești că trebuie să te iubești si cauți validare în ochii celuilalt. Ajungi la o un moment dat să înțelegi că, de fapt, tu ai o problemă că nu te iubești, și nu te respecți pe tine. În momentul ăla ajungi să cauți validare. E o confuzie între sex și iubire, sex și acceptare. N

oi, datorită acestui act sexual credem că suntem și iubiți și acceptați. Într-o relație de cuplu de ani de zile și încă ai pasiune și flacără, actul sexual este mai profund. Dar în momentul în care esti tânăr și neliniștit, sufletul încearcă să te ducă într-o direcție în care să înțelegi că trebuie să te iubești pe tine. Și te pune în situații să-ți arate calea cea bună’  a spus Jorge, potrivit ego.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton