”Condițiile de filmare nu sunt cele mai fericite. A venit special pentru mine”. Cum o protejează Anghel Damian pe Theo Rose, la filmările pentru ”Clanul”, în perioada sarcinii

 Calin Maria Bianca
.

Cum o protejează Anghel Damian pe iubita lui, Theo Rose, la filmările pentru 'Clanul' pe perioada sarcinii. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că frumoasa artistă este însărcinată în aproximativ 5 luni și urmează să devină mamă pentru prima dată în următoarea perioadă. Ei bine, deși este gravidă, nu a renunțat la activitatea sa din domeniul profesional. Mai concret, continuă să pregătească noi hit-uri, dar și să filmeze pentru sezonul doi din serialul 'Clanul'. Bineînțeles, așa cum era de așteptat, iubitul ei, Anghel Damian, are grijă să o protejeze cât de mult poate pe platoruile de filmare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum o protejează Anghel Damian pe iubita lui, Theo Rose, la filmările pentru 'Clanul' pe perioada sarcinii. Theo Rose și Anghel Damian trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai multe luni. Cei doi îndrăgostiți și-au dus relația la un alt nivel mai repede decât oricine s-ar fi așteptat. În doar câteva luni, urmează să devină părinți pentru prima dată. Vestea a venit ca un șoc pentru toată lumea, însă fanii sunt nerăbdători să o vadă pe îndrăgita artistă în rolul de mămică.

theo-rose-si-anghel-damian-e1659524128973theo-rose-si-anghel-damian-e1659524128973

Sarcina frumoasei artiste a decurs cât se poate de bine până acum. Bineînțeles, s-a confruntat cu câteva stări de rău în primul trimestru, iar mai apoi cu pofte, însă în mare parte totul merge la superlativ. De asemenea, fiindcă nu are probleme, Theo Rose se pregătește să lanseze noi piese, dar continuă și filmările sezonului doi din serialul 'Clanul'. Sunt numeroase scene în care trebuie să joace rolul Verei, multe dintre ele destul de complicate, însă iubitul ei este foarte înțelegător și mereu în spatele ei.

Citește și: Theo Rose a anunțat care va fi numele copilului: „Vă spun, că nu am secrete”

Citește și: „Îmi e tare frică”. Theo Rose se confruntă cu noi probleme în a cincea lună de sarcină

Citește și: Constantin Enceanu, speriat de cutremurul care a avut loc marți, în România: „Am crezut că trece un…”

Cum o protejează Anghel Damian pe iubita lui, Theo Rose, la filmările pentru 'Clanul', pe perioada sarcinii

Theo Rose este singra graviduță dintre toate personajele serialului „Clanul„, astfel că toată lumea are grijă de ea și o menajează foarte mult. Bineînțeles, nimeni nu o face mai mult decât iubitul ei, Anghel Damian, care vrea să se asigure că ea și copilul său sunt bine. Totuși, sunt anumite momente în care tot ceea ce poate face este să o susțință când îi este rău și să-i fie mereu alături. De asemenea, când s-a simțit rău nu au existat discuții privind filmările, fiindcă toată lumea a înțeles aceste lucruri.

„Sigur că sunt mult mai atenți. Cel mai dificil a fost că am reluat filmările pe timp de iarnă. Atunci când a fost foarte frig. Asta s-a întâmplat de cele mai multe ori. Colegii m-au ferit de filmările în aer liber. Au avut grijă de mine dacă s-a întâmplat să mă simt mai rău sau dacă am fost într-o stare mai delicată. M-au menajat. Au avut grijă să fiu acoperită. (…) Anghel a venit ca director și producător, pentru că el are multe funcții în acest proiect. A venit să supervizeze. A mai venit uneori și doar special pentru mine. Să se asigure că este totul în regulă. Să se asigure că eu mă simt ok. Așadar, totul a fost totul bine.„, a spus Theo Rose pentru Click.ro.

Anghel Damian: 'Theo nu vrea să fie tratată altfel decât ceilalți'

Anghel Damina a explicat că o menajează cât de mult poate pe Theo Rose, însă de cele mai multe ori ea se opune. Regizorul serialului „Clanul' a explicat că iubita lui nu vrea să fie tratată special, ci din contră, ca restul colegilor. De asemenea, își dorește înțelegere și menaj din partea colegilor și a lui Anghel Damian doar atunci când într-adevăr se simte rău.

'Bineînțeles că suntem pregătiți la filmări pentru astfel de situații. S-a întâmplat și pentru serialul «Vlad», când actrița Olimpia Melinte a fost însărcinată. Și acum, ca și atunci, avem o grijă extraordinară. Dar Theo este cea care își dorește să nu fie tratată într-un mod special. Vrea să lucreze cot la cot cu restul actorilor. Bineînțeles, condițiile de filmare nu sunt cele mai fericite, de multe ori. Se filmează și în frig, timp de 12 ore uneori. Sunt multe cadre în exterior. Oricât de bine te-ai îmbrăca, când stai 12 ore la -2 grade Celsius, îngheți. Și, atunci, tot timpul trebuie să ai grijă cum faci programul, cum faci cronologia filmărilor.”, a spus Anghel Damian, iubitul lui Theo Rose, pentru sursa menționată.

Cum s-a descurcat Theo Rose la filmări în perioada în care avea grețuri

Theo Rose nu a ezitat și a explicat că, într-adevăr, s-a confruntat și cu momente mai puțin plăcute la filmările despre Clanul. Unele dintre ele fiind când avea stări de greață și de vomă, în primul trimestru. Totuși, toată lumea a fost înțelegătoare cu ea, astfel că a reușit să treacă cu bine peste acele secvențe.

'S-a mai întâmplat, așa e, mai ales în secvențele în care se mânca. Când eram în primul trimestru, se întâmpla să îmi mai fie greață. De mâncat, nici nu se punea problema, mirosul era problema. Dar nu a fost niciodată ceva foarte grav.', a mai spus Theo Rose.

Theo Rose, o lună de pauză înainte de a naște, o lună după!

Theo Rose se apropie de momentul în care o să-l aducă pe lume pe fiul ei și al lui Anghel Damian. Artista a pregătit deja niște piese pentru acea perioadă în care o să fie în prenatal, cât și postnatal. Totuși, perioada este extrem de mică, astfel că artista vrea o lună de pauză înainte să nască, și una după, explicând că i se pare suficient.

'Am înregistrat piese noi și niște sesiuni live. Mă preocupă asta acum, pentru că vreau să strâng câteva materiale pe care să le pot lansa atunci când voi fi în pauză. Adică timp de o lună, înainte de a naște, probabil, și o lună după naștere. Cam așa mi-am propus. Sper să nu fie probleme.',

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton