"Primesc și bilețele porcoase...". Cum o surprinde Adi Sînă pe Anca Serea, după 8 ani de mariaj

 Raiciu Adriana
.

Cum o surprinde Adi Sînă pe Anca Serea, după 8 ani de mariaj. Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din țara noastră. Recent, în cadrul unui interviu, vedeta a dezvăluit că este în continuare surprinsă de soțul ei, chiar și după 8 ani de mariaj. Iată ce alte declarații a mai făcut aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Anca Serea este căsătorită cu Adi Sînă, cântăreț și compozitor, din anul 2010. Cei doi formează un cuplu fericit și sunt părinții a patru copii, prezentatoarea mai are însă doi copii dintr-o căsătorie anterioară. Vedeta este cu siguranță și o mamă dedicată și implicată în viața copiilor săi, chiar și în ciuda programului ei încărcat. Chiar și atunci când are multe responsabilități și angajamente profesionale, ea găsește întotdeauna timp pentru a petrece alături de copiii ei și a se asigura că sunt îngrijiți și susținuți.

an2-5an2-5

Recent, în cadrul unui interviu, soția lui Adi Sînă a vorbit despre relația pe care o are cu copiii săi, dar și despre cum reușește să o surprindă partenerul ei, chiar și după 8 ani de mariaj.

Citește și: Anca Serea și copiii săi suferă de infecție oculară: „E îngrozitor! Suntem pe tratament toți!’

Citește și: Ce au pățit Anca Serea și copiii ei în timpul unei călătorii cu trenul spre Paris, anul trecut: „Am stat pe jos, în fața toaletelor

Citește și:Florentin Pandele, primarul din Voluntari și soțul Gabrielei Firea, susține că nu îl cunoaște pe Ștefan Godei, patronul azilelor groazei: „Tatal tatălui meu i-a cununat pe bunicii lui'

Citește și:„Medicii mi-au zis că, dacă mai stăteam 6 luni…' Adrian Nartea a avut și probleme financiare când a fost diagnosticat cu tumoră intra-craniană

Cum o surprinde Adi Sînă pe Anca Serea, după 8 ani de mariaj

În cadrul interviului, Anca Serea a mărturisit că primește în continuare bilețele de dragoste din partea soțului ei, unele dintre el chiar mai porcoase decât altele. Artistul are grijă să aleagă locuri speciale pentru a i le lăsa, iar strădania este cu siguranță apreciată.

Și acum mai primesc, nu doar în adolescență! Primesc și de la copii, dar și de la soțul meu! Primesc și mai porcoase, dar și mai puțin porcoase!

Îmi mai dă, mesaje și bilețele. (n.r. Adi Sînă) Le lasă peste tot, în pat, pe lângă pat, în baie, unde mă machiez. Și în mașină mi-a lăsat. Rar, nu scrie bilete toată ziua! Când nu suntem certați, mai scrie.', a spus Anca Serea, potrivit Ego.ro.

Ce spune Anca Serea despre al șaptelea copil

Recent, Anca Serea spunea că partenerul ei vrea să devină tată din nou, însă ea nu vrea să-și riște viața cu nouă sarcină, din cauza problemelor de sănătate cu care se tot confruntă.

Complicată întrebare. Să știi că da, m-am gândit și la al 7-lea, dar Adi este.. Lui i-ar plăcea mai mult, este foarte hotărât și are toate gândurile și toate acțiunile îndreptate către acest fapt. Eu am avut, din păcate, niște probleme de sănătate destul de grave și cumva punând în balanță așa… Am zis că nu. Există un risc pentru că am avut o anemie severă, cu feritină pe care nu o mai aveam.„, a spus Anca Serea.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton