Cum a ajuns Pavel Durov, fondatorul Telegram, să aibă peste 100 de copii biologici până la 39 de ani: "În urmă cu 15 ani, un prieten de-al meu m-a abordat cu o cerere ciudată"

 Dumba Gabriela
.

Pavel Durov, fondatorul Telegram, a dezvăluit cum a ajuns să aibă peste 100 de copii biologici până la vârsta de 39 de ani. Miliardarul Elon Musk, care are 12 copii până acum, a reacționat la dezvăluirea lui Pavel Durov în stilul său umoristic caracteristic, printr-un mesaj pe X (fostul Twitter).

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Fondatorul miliardar al Telegram, Pavel Durov, a fost arestat după ce a sosit în Franța cu avionul său privat la sfârșitul săptămânii. supranumit „Mark Zuckerberg al Rusiei', Pavel Durov are o avere estimată în prezent de Forbes la 15,5 miliarde de dolari, ceea ce îl face a 120-a cea mai bogată persoană din lume.

Russia Messaging AppRussia Messaging App

Pavel Durov, fondatorul Telegram, are peste 100 de copii biologici

CEO-ul Telegram, Pavel Durov, care nu a fost căsătrit niciodată, a dezvăluit recent că are peste 100 de copii biologici, lăsând milioane de urmăritori de pe Telegram cu gura căscată. Într-o postare pe Telegram, Durov a scris:

„În urmă cu cincisprezece ani, un prieten de-al meu m-a abordat cu o cerere ciudată. Mi-a spus că el și soția lui nu puteau avea copii din cauza unei probleme de fertilitate și mi-a cerut să donez spermă la o clinică pentru ca ei să aibă un copil. Am râs în hohote înainte să realizez că vorbea foarte serios. Șeful clinicii mi-a spus că „materialul donator de înaltă calitate' era insuficient și că era datoria mea civică să donez mai mult spermă pentru a ajuta anonim mai multe cupluri. Acest lucru părea suficient de nebunesc pentru a mă face să mă înscriu pentru donarea de spermă'.

Pavel Durov a spus că astăzi, în 2024, activitatea sa anterioară de donare a ajutat peste 100 de cupluri din 12 țări să aibă copii. Fondatorul Telegram a scris că, deși a încetat să mai fie donator în urmă cu mai mulți ani, cel puțin o clinică de fertilizare in vitro încă mai are sperma sa congelată disponibilă pentru a fi utilizată anonim de familiile care doresc să aibă copii.P

Pavel Durov este cunoscut pentru faptul că se îmbracă adesea în haine negre, într-un look asemănător cu cel al personajului Neo din seria de filme SF Matrix.

Pavel Durov vrea să-i ajute pe copiii lui să se întâlnească

Pavel Durov a declarat că plănuiește să deschidă sursa ADN-ului său, astfel încât copiii săi biologici să se poată găsi mai ușor între ei. El a spus că, deși există riscuri, nu regretă că a fost donator. El a afirmat că deficitul de spermă sănătoasă a devenit o problemă din ce în ce mai gravă la nivel mondial și că este mândru că a contribuit la atenuarea acestei probleme, citează adevarul.ro.

Pavel Durov a mai spus că dorește să contribuie la destigmatizarea noțiunii de donare de spermă și să stimuleze mai mulți bărbați sănătoși să facă acest lucru, astfel încât familiile care se luptă să aibă copii să aibă mai multe opțiuni.

Supranumit „Zuckerberg al Rusiei', Durov a fondat Vkontakte, cea mai mare rețea socială din Rusia, la doar 22 de ani. Cu toate acestea, refuzul său de a face compromisuri cu privire la datele utilizatorilor prin cooperarea cu autoritățile ruse a dus la exilul său.

Citește și: Iulia Albu a purtat o cunună de mireasă din Țara Oașului de mii de euro în emisiunea Splash! Vedete la apă. Ce obiecte tradiționale de colecție mai deține

Citește și: Virginia și Robi de la Casa Iubirii au încălcat regulamentul, afișându-se împreună într-un club. Ce decizie au luat producătorii emisiunii

Reacția lui Elon Musk, după ce Pavel Durov a dezvăluit că are 100 de copii

Elon Musk a postat un mesaj pe X (fostul Twitter), după ce Pavel Durov a dezvăluit că are peste 100 de copii biologici. „Rookie numbers lmao – Genghis Khan', a scris Elon Musk, tatăl a 12 copii cu trei femei.

Despre Ginghis Han, unul dintre cei mai mari cuceritori din toate timpurile, a cucerit o mare parte din Asia, punând temeliile Imperiului Mongol, se spune că a avut mulți copii. O lucrare de cercetare publicată în Jurnalul American de Genetică Umană intitulată „Moștenirea genetică a mongolilor' a constatat că 0,5% din populația masculină a lumii are descendența genetică ai lui Ginghis Khan.

Miliardarul Pavel Durov, CEO Telegram, a fost arestat în Franța

Miliardarul Pavel Durov, CEO al aplicaţiei de mesagerie Telegram, a fost arestat pe aeroportul Bourget din apropiere de Paris sâmbătă seara. Reţeaua Telegram, deosebit de influentă în Rusia, Ucraina şi republicile fostei Uniuni Sovietice, este clasată ca una dintre principalele platforme de social media după Facebook, YouTube, WhatsApp, Instagram, TikTok şi WeChat. Aceasta îşi propune să atingă un miliard de utilizatori în următorul an.

Cu sediul în Dubai, Telegram a fost fondată de Pavel Durov. În vârstă de 39 de ani, acesta s-a născut în Rusia, ţară pe care a părăsit-o însă în 2014 după ce a refuzat să se conformeze cererilor guvernului de a închide comunităţile care făceau opoziţie pe platforma sa de social media VK, pe care a vândut-o.

Telegram susține că „fondatorul nu are nimic de ascuns', iar platforma se încadrează în standardele industriei în ceea ce privește moderarea de conținut, potrivit Reuters. Autoritățile franceze îl acuză pe Durov că nu a introdus un sistem de moderare pe platforma Telegram, nu a cooperat cu instituțiile de aplicare a legii și, în schimb, a introdus servicii ca tranzacțiile cu criptomonede și numerele de unică folosință.

În schimb, aplicația de mesagerie se apără prin faptul că respectă legislația UE, inclusiv Legea privind Serviciile Digitale (DSA), iar moderarea conținutului este conformă cu standardele industriei și este îmbunătățită constant.

Cine este Pavel Durov, fondatorul Telegram

Pavel Durov s-a născut pe 10 octombrie 1984 la Leningrad, dar și-a petrecut cea mai mare parte a copilăriei în Torino, Italia , unde a lucrat tatăl său. În 2006 a absolvit Facultatea de Filologie a Universității de Stat din Sankt Petersburg.

El este cunoscut pentru faptul că, alături de fratele său, Nikolai Durov, a lansat, în 2006, rețeaua socială Vkontakte (VK), un fel de Facebook al Rusiei. Intrat în conflict cu regimul Putin, Pavel Durov a părăsit Rusia, iar VK a intrat în cele din urmă sub controlul Moscovei.

Câțiva ani mai târziu, informaticianul a început să aibă probleme. El s-a declarat oponent al lui Putin și a fost solicitat de autoritățile de la Kremlin în 2011 să blocheze cinci comunități de pe VKontakte, după ce au apărut dispute la ultimele alegeri parlamentare.

Bărbatul în vârstă de 39 de ani a părăsit țara în 2014, la un an după lansarea Telegram, după ce a refuzat să se conformeze cererilor guvernului de a închide comunitățile opoziției de pe VKontakte – o platformă de social media anterioară pe care o fondase împreună cu fratele său și pe care ulterior a vândut-o.

El s-a mutat în Dubai în 2017 și a devenit cetățean francez în august 2021. Pavel Durov are cetățenie rusă, franceză, emirateză și cetățenia statului insular Sfântul Cristofor și Nevis.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton