Cum percepe Andreea Bălan faptul că iubitul ei, Victor Cornea, este cu 10 ani mai mic decât ea: "E super mișto să fii cu un bărbat mai tânăr, din multe puncte de vedere. M-a atras..."

 Dumba Gabriela
.

Andreea Bălan și Victor Vlad Cornea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și demonstrează că iubirea nu are limite de vârstă. Deși ea este cu 10 ani mai mare decât tenismenul, Andreea Bălan susține că acest aspect nu a fost niciodată un obstacol pentru cuplul lor, ba dimpotrivă. Cântăreața este foarte fericită alături de un bărbat mult mai tânăr, „din toate punctele de vedere”.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Andreea Bălan recunoaștea, în trecut, că relațiile anterioare cu bărbați de vârsta ei nu au funcționat din cauza diferențelor de mentalitate și abordare a vieții. În schimb, Victor Cornea este perfect pentru ea. Cântăreața spune că sportivul este foarte matur și evoluat spiritual, deși are doar 30 de ani.

6929c22f-a1a4-424d-ab63-c65b974c869e6929c22f-a1a4-424d-ab63-c65b974c869e

Cum percepe Andreea Bălan faptul că iubitul ei, Victor Cornea, este cu 10 ani mai mic decât ea

Andreea Bălan recunoaște că diferența de vârsta dintre ea și Victor Cornea nu reprezintă deloc un impediment, ba chiar îi place tare mult să aibă o relație cu un bărbat mai tânăr decât ea.

„Eu întotdeauna am vizualizat că o să fiu cu un bărbat mai tânăr. Eu nu mă simt de vârsta pe care o am în buletin. Mi se pare că nici nu arăt și n-am nicio legătură cu vârsta mea. Eu sunt foarte copilăroasă. Sunt împărțită. Am partea asta matură, dar emoțional sunt pe la 20 de ani.

Noi atragem în funcție de vibrația noastră și de energia pe care o emitem. Mi se pare că suntem făcuți unul pentru celălalt și știm clar că vom rămâne împreună. Dacă energia mea este foarte tânără și fresh, normal că m-a atras un partener mai tânăr. E super mișto să fii cu un bărbat mai tânăr, din multe puncte de vedere! ', a mărturisit Andreea Bălan pentru Unica.

Andreea Bălan susține că i-a iertat pe toți cei ce i-au greșit până acum, iar acest lucru se vede în faptul că viața ei s-a schimbat în bine, acum fiind împăcată cu tot ce s-a întâmplat în trecut.

„Abia când vezi că viața ți se schimbă în bine, abia atunci îți dai seama cu adevărat că tu i-ai iertat pe oamenii care ți-au greșit, a mai spus Andreea Bălan.

Citește și: Viața Irinei Nicolae în Ungaria, la 15 de ani de când a părăsit România. Pentru ce meserie se pregătește: „Mi-am dorit să învăț de la profesioniști, așa că nu am stat degeaba și am aplicat pentru…'. În ce relații a rămas, de fapt, cu fostele colege de la A.S.I.A. / EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajuns Tania Popa actriță, deși își dorea să facă design vestimentar: „Dacă aș lua-o de la capăt, niciodată nu aș mai porni pe drumul acesta. Și pot fi judecată cum vreți. Pentru că sufletul meu e în altă parte'. La evenimente îmbracă numai ținute confecționate de ea / EXCLUSIV

Andreea Bălan susține că iubitul Victor Cornea este foarte matur, deși are doar 30 de ani

Acum ceva timp, Andreea Bălan a vorbit deschis despre relația lor în podcastul „Te ascult cu Ilinca Vandici', unde a explicat de ce diferența de vârstă nu este o problemă pentru ei.

„Nu se simte deloc diferența de vârstă dintre noi. Păi, e foarte simplu, pentru că eu am această fire, jucăușă. Și de multe ori mă port ca o adolescentă.', a declarat artista.

Victor Vlad Cornea, un sportiv de performanță, a fost de șase ori campion național la tenis și se află în top 100 mondial de aproape doi ani. Andreea a explicat cum acest nivel de disciplină și maturitate l-a format pe Victor încă de la o vârstă fragedă.

„El este foarte matur pentru că se știe, toți sportivii de performanță sunt plecați de mici de acasă. El este în turnee de la 12 ani și n-ai cum să faci performanța asta decât prin disciplină. Și disciplina te maturizează.', a mai spus ea.

Artista a mai adăugat că relațiile anterioare cu bărbați de vârsta ei nu au funcționat din cauza diferențelor de mentalitate și abordare a vieții: „Am încercat și nu a funcționat, pentru că la 40 de ani un bărbat este poate mai rigid, mai matur, nu e jucăuș așa și de multe ori pot fi foarte agitată și trebuie să mă conții și să-mi oferi acel echilibru și acea liniște, pentru că eu fac foarte multe lucruri.'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton