Cum a petrecut Claudia Iosif (Babs) primul Valentine's Day fără Dorian Popa, după despărțire. Bruneta s-a dezlănțuit în club cu Ema Uta

 Radulescu Ruxandra
.

Cum a petrecut Claudia Iosif (Babs) primul Valentine’s Day fără Dorian Popa, după despărțire. Claudia Iosif (Babs) a petrecut primul Valentine’s Day, fără Dorian Popa, după 11 ani. În luna noiembrie a anului trecut, Claudia Iosif a recunoscut că ea și Dorian Popa s-au despărțit după 11 ani de relație. De „Valentine’s Day”, fosta iubită a lui Dorian a petrecut alături de Ema Uta, buna ei prietenă, și s-a pozat în ipostaze sexy.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum a petrecut Claudia Iosif (Babs) primul Valentine’s Day fără Dorian Popa, după despărțire. Fosta iubită a lui Dorian Popa, Claudia Iosif (Babs) s-a distrat fără Dorian Popa de Valentines Day, pentru prima dată în 11 ani de zile. Cei doi ai pus capăt, recent, poveștii lor de iubire, iar Babs pare să se simtă foarte bine ca femeie singură și independentă. Claudia Iosif a petrecut toată noaptea în club, împreună cu buna ei prietenă Ema Uta. Înainte de a ieși în oraș, Babs a postat câteva imagini cu ținuta ei extrem de sexy, care a încins atmosfera pe social-media.

imagini-de-senzatie-cu-fosta-iubita-a-lui-dorian-popaimagini-de-senzatie-cu-fosta-iubita-a-lui-dorian-popa

Cum a petrecut Claudia Iosif (Babs) primul Valentine’s Day fără Dorian Popa, după despărțire

Claudia Iosif și Ema Uta s-au distrat în club de Valentine’s Day, au socializat și au dansat până dimineața. Îmbrăcate extrem de sexy, cele două au descins într-un club de fițe din Capitală, unde au petrecut o noapte întreagă, atrăgând privirile tuturor celor prezenți. Claudia Iosif și Babs nu au fost singure, ci însoțite de un grup de prieteni.

Citește și: De ce s-au despărțit Dorian Popa și Claudia Iosif (Babs): „Totul s-a consumat și…’. În ce relații sunt acum

Citește și: Dorian Popa și Claudia Iosif, fosta lui iubită, din nou împreună, la ziua ei de naștere. Cum au fost surprinși: „Să fii fericită, iubită…'

Citește și: „În sfârșit, mami și tati se înțeleg. Cu timpul, începi să îți faci o retrospectivă și…'. Andreea Bălan susține că a făcut pace cu tatăl fiicelor ei, George Burcea, după divorț și scandalurile avute

Citește și: „A atacat primul'. Avocatul celor trei suspecți în cazul crimei de la Padina dă vina pe victimă, iar atacatorii au depus plângere penală pe numele bărbatului decedat

Claudia Iosif s-a pozat în ținuta de party, compusă dintr-o pereche de pantaloni negri, din piele, asortați cu un top extrem de decoltat. Ajunsă în mijlocul distracției, fosta iubită a lui Dorian Popa s-a lăsat filmată în timp ce își unduia formele apetisante, iar imaginile cu ea au ajuns pe rețelele sociale.

Fanii au reacționat imediat și i-au transmis șatenei că arată mult mai bine de când nu mai formează un cuplu cu Dorian Popa.

'Numai în ciuda lui Dorian :))” /Confirm,femeia singura e mai frumoasa. Straluceste. Iar la bărbați invers. Când sunt singuri sunt vai steau lor” / „Uite Doriane ce ai pierdut„, sunt câteva din comentariile la postarea Claudiei Iosif de Valentine’s Day.

În ce relații au rămas Dorian Popa și Claudia Iosif după despărțire

Dorian Popa a dezvăluit în cadrul unui podcast faptul că relația lui cu Claudia Iosif nu s-a terminat brusc, ci treptat, asta după ce totul s-a consumat, iar ei au ajuns să aibă viziuni diferite asupra lucrurilor. Ei bine, la un moment dat, nu au mai putut amâna decizia despărțirii. Artistul a precizat că nu a fost o despărțire ‘ca în basme’, însă asta nu înseamnă cu acum sunt dușmani sau că nu vor păstra o legătură. De asemenea, este de părere că poate exista o relație de prietenie între ei, bazată pe respect, de dragul anilor petrecuți împreună.

Eu cred că poate să existe prietenie. Poate nu e prietenia aia la cataramă, dar un soi de amiciție, bazată pe respect și pe anii ăia mulți care s-au consumat între două entități trebuie să existe. Ar fi penibil acum să vin să spun că lucrurile s-au terminat ca-n basme, nu s-au terminat ca în basme, dar asta nu înseamnă că după ce am realizat că s-au terminat nu putem să nu ne scuturăm un pic, să ne dăm două palme și să spunem dacă s-au terminat, de ce să continuăm?‘, a declarat Dorian Popa, în podcastul moderat de Radu Țibulcă.

FOTO: AFcebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton