Cum o protejează Andreea Marin pe fiica ei, Violeta, de tentația substanțelor interzise: "A văzut ce înseamnă efectul stupefiantelor..."

.

Cum o protejează Andreea Marin pe fiica ei, Violeta, de tentația substanțelor interzise. Andreea Marin este nu numai unul dintre cei mai de succes oameni de televiziune, ci și mama dedicată a unei adolescente, în vârstă de 15 ani, Violeta, rodul mariajului cu Ștefan Bănică Jr. Prezentatoarea are grijă să o învețe pe fiica ei să se ferească de consumul de droguri și de alte substanțe nocive. Iată la ce metodă a apelat Andreea Marin, pentru a-i arăta Violetei, pericolul devastator al consumului de stupefiante.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cum o protejează Andreea Marin pe fiica ei, Violeta, de tentația substanțelor interzise. Andreea Marin este foarte receptivă la pericolele la care sunt expuși adolescenții și tinerii din ziua de azi, indiferent de mediul social din care provin. De aceea prezentatoarea a luat măsuri pentru ca fiica ei, Violeta, în vârstă de 15 ani, să conștientizeze efectele devastatoare al consumului de stupefiante și alte substanțe interzise. Fiica Andreei Marin face voluntariat pentru o organizație internațională, ce se ocupă cu tratarea tinerilor dependenți de droguri.

andreea-marin-si-ana-violeta-sedinta-foto-mama-fiica-o-pretioasa-amintire-pentru-noi_3_size24andreea-marin-si-ana-violeta-sedinta-foto-mama-fiica-o-pretioasa-amintire-pentru-noi_3_size24

Cum o protejează Andreea Marin pe fiica ei, Violeta, de tentația substanțelor interzise

Andreea Marin are grijă să o învețe pe fiica ei, Violeta, 15 ani, despre pericolul pe care îl reprezintă consumul de substanțe ilegale. Fiica Andreei Marin activează ca voluntar, pentru o asociație care se ocupă cu tratamentul tinerilor dependenți. Violeta a văzut personal urmările cumplite pe care le suferă cei care se confruntă cu dependența.

Citește și: Ce se întâmpla, de fapt, în culisele emisiunii „Surprize, surprize!', prezentate de Andreea Marin. Facturi telefonice de 20.000 de euro și 5.000 de scrisori, săptămânal

Citește și:Andreea Marin, mândră de recolta din propria grădină. A publicat imagini cu legumele cultivate de ea: „Crescute cu apă, soare și dragoste’

Citește și: Cum arată Nicole Cherry cu părul blond și tuns bob lung: ‘Ești superbă! Te prinde foarte bine și…’. Artista este schimbată radical

Citește și: „Nu v-aș cere vreodată bani sau, și mai mult, nu aș face cuiva avansuri’. Florin Dumitrescu, semnal de alarmă în mediul online, după ce hoții cibernetici i-au folosit identitatea

Pentru că se întâmplă atâtea nenorociri în această țară, pentru că adolescenții cad pradă tentațiilor cu alcool, droguri, fumat, în ultimul an și jumătate, mai ales, am pus accentul pe acest aspect. Ea face de mai bine de un an, voluntariat într-o asociație internațională, care activează și-n România și se ocupă în mod explicit de ajutorarea tinerilor care cad pradă acestor tentații, prin readucerea lor la o viață de normalitate. Cred că a fost cea mai bună decizie, pentru că așa a văzut nemijlocit ce înseamnă efectul stupefiantelor, efectul pe care țigările sau alcoolul îl poate avea în viața unui adolescent.” a declarat Andreea Marin pentru CanCan.

Fiica Andreei Marin face cursuri de jurnalism

Deși este foarte protectivă cu fiica ei, Andreea Marin are grijă să-i ofere fiicei sale, Violeta, libertatea necesară, pentru se dezvolta și a lua propriile sale decizii. Fiica vedetei nu este interesată de domeniul divertismentului, ci vrea să urmeze cursurile unei facultăți de Drept.

Aceste lucruri țin de normalitate. Un adolescent trebuie să aibă și acel zbor spre lucruri făcute de unul singur, de a-și căpăta încrederea în sine, și ușor, ușor, o independență de a se descurca pe picioarele sale. Dar, bineînțeles, atunci când este nevoie, cu supervizarea părintelui.

Violeta e o tânără care acum are aceeași înălțime ca și mine, care mai are multe de învățat, e ca un burete care caută să absoarbă volumul mare de informații, dar și perseverentă, în același timp. Și-mi seamănă…Face și un item de jurnalism, dar gândurile sale sunt la Drept”, a mai adăugat Andreea Marin pentru aceeași publicație.

Cum a ajuns Andreea Marin în televiziune: „Nu știam ce înseamnă televiziunea”

Andreea Marin și-a amintit cum a decis ea însăși să urmeze o carieră în televiziune. Era studentă la Informatică în ziua în care a văzut un afiș cu un concurs de prezentatoare pentru TVR. Chiar dacă i s-a spus că are șanse minime, Andreea Marin s-a ambiționat și a reușit să ocupe postul.

În anul 1 de facultate, când colegele mele de cameră au văzut un afiș pe un gard cu un concurs la TVR Iași, ele m-au ambiționat spunându-mi că sunt deja 200 de oameni pe loc și că nu e cazul să mă duc, pentru că se intră prea greu. Stratagema lor a funcționat și, deși nu știam ce înseamnă televiziunea și nu o visam, m-am prezentat la concursul care a durat câteva zile la rând, fiind unul serios așa cum greu mai găsești în ziua de azi, din păcate. Și apoi, știți povestea. A fost o întâmplare care s-a transformat într-o pasiune pentru o viață.„, a mai adăugat Andreea Marin pentru CANCAN.ro.

FOTO: INstagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton