Cum a răspuns Denise Rifai când a fost întrebată despre iubit: „Cred că o femeie are nevoie de un bărbat întotdeauna, în viața ei”

 Borcilă Andreea
.

Cum a răspuns Denise Rifai când a fost întrebată despre iubit. Prezentatoarea tv este extrem de discretă când vine vorba de viața sa personală, însă nu a ezitat să facă câteva dezvăluiri, recent. Vedeta Kanal D crede că întotdeauna ar trebui să se completeze energia masculină cu cea feminină.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum a răspuns Denise Rifai când a fost întrebată despre iubit. Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate jurnaliste de la noi. Profesionalismul de care dă dovadă cu fiecare ediție a emisiunii 40 de întrebări, de la Kanal D, îi este răsplătit pe măsură, iar asta se vede în topul audiențelor. Pe plan profesional, vedeta a cunoscut succesul, însă nici în plan personal nu simte că i-ar lipsi ceva.

denise-rifai-8denise-rifai-8

Prezentatoarea tv se consideră un om echilibrat, are un stil de viață sănătos și încearcă, cât de mult posibil, să se împartă între viața profesională și cea personală.

Citește și: De ce nu vorbește Denise Rifai niciodată despre religia sa:”Tata și mama m-au învățat că…”

Citește și: Cum arată Denise Rifai fără machiaj și fără filtre.Imagini rare cu prezentatoarea TV

Citește și: Ce a făcut Alex Leonte în ziua în care s-a aflat despre despărțirea de Theo Rose.Ipostaza în care a fost surprins în public

Citește și: Ce afacere a avut Dan Capatos înainte de a fi prezentator TV:„Nu era legal în România'

Cum a răspuns Denise Rifai când a fost întrebată despre iubit

Denise Rifai se numără printre cei mai cunoscuți oameni de televiziune de la noi. Vedeta se consideră un om echilibrat, mai ales că nu-i lipsește nimic, pe niciun plan. Într-un interviu pentru Ciao, ea a făcut câteva dezvăluiri din viața personală. Întrebată despre un potențial iubit, ea a explicat că va anunța atunci când va veni momentul potrivit.

„Această întrebare o să rămână fără răspuns mult timp de acum încolo. Eu fac toate eforturile să–mi țin viața mea privată… a mea, să fie pentru mine. Si cu siguranță când lucrurile nu vor mai putea fi ținute acolo… o să le știe toată lumea.

Eu cred că o femeie are nevoie de un bărbat întotdeauna în viața ei pentru că noi suntem în complementaritate cu bărbatul, yin și yang, adică nu poți să funcționezi fără un bărbat. E foarte greu dacă nu există și energie masculină.

Mulțumesc Bunului Dumnezeu că sunt foarte echilibrată și că nu am nicio lipsă pe niciun plan. Dar când vor fi lucruri de anunțat cu siguranță nu o să evit să le anunț.

Ce dietă ține Denise Rifai

Încerc să mănânc foarte curat, legume și carne, pește, un produs lactate pe zi, nu mai mult, că suntem femei și de la lactate reținem apă. Eu nu pun sare în mâncare absolut deloc. Doar condimentul, de la pui, de exemplu, sau de la pește. Legumele la grătar fără sare, salata fără sare. Condimentul de la carne – acolo nu fac rabat, dar nu pun eu sare extra. Noi, ca femei, nu avem nevoie de sare în plus.

Încerc să nu beau deloc carbogazos, rar beau, o dată pe lună, de regulă când e foarte cald simt nevoia de ceva carbogazos. Și de la acid reținem apă. Apa minerală are sare în ea, e complicat, e nu consum așa ceva. Apa plată beau, a mai povestit ea, pentru sursa citată anterior.

Denise Rifai: „M-am maturizat foarte mult cu emisiunea'

Sunt super fericită și pentru că avem niște super emisiuni cu super audiențe în ultima perioadă. Eu nu pot să muncesc dacă nu am satisfacția muncii mele. Imi iubesc meseria, dar dacă n-aș vedea audiențe.. eu aș intra în depresie!

Eu m-am maturizat foarte mult cu această emisiune. Am învățat să nu judec. Te dezvolți foarte mult și fiind atât de multe povești de viață și vănzându-le parcursul.. Și vezi deciziile pe care le-au luat, e ceva total diferit. E foarte multă încărcătură emoțională, a fost mesajul jurnalistei, pentru sursa menționată.

Sursă foto: arhivă

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton