Cum a reacționat Andreea Marin după ce Ștefan Bănică a cântat cu fiica lor pe scenă, la Sala Palatului: „Urmează tradiția familiei. Mă așteptam să aibă emoții, dar mi-a întrecut așteptările”

 Dumitrache Laura
.

Andreea Marin se poate declara o femeie împlinită pe toate planurile. Fosta prezentatoare tv are o carieră de succes, o relația frumoasă alături de Adrian Brâncoveanu și o fiică minunată. Recent, Violeta a urcat pe scenă alături de tatăl ei, Ștefan Bănică, și l-a acompaniat la pian. Andreea Marin a vorbit despre talentul fiicei sale!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin este foarte mândră de fiica ei, Violeta Bănică. Tânăra în vârstă de 16 ani a urcat pe scenă alături de tatăl ei și l-a acompaniat la pian, în cadrul concertului de Crăciun de la Sala Palatului. Momentul a fost unul emoționant, iar Andreea Marin a vorbit recent despre talentul muzical al fiicei sale.

vioelta si stefan banicavioelta si stefan banica

Ștefan Bănică și Violeta au avut prima apariție scenică, si au cântat împreună o piesă scrisă chiar de adolescentă. Andreea Marin a declarat că Violeta a moștenit talentul muzical atât de la părinți, cât și de la bunica ei, din partea mamei.

Citește și: Cum a fost surprinsă Lavinia Pîrva alături de Radu Ștefan și Violeta Bănică. Imagini cu cei trei, din vacanță

Citește și:Când s-au împrietenit, de fapt, Radu Ștefan și Violeta Bănică: „Frații se înțeleg mai bine când sunt mici de obicei, la noi…” / Relația lor nu a fost mereu așa apropiată ca acum

Citește și:Călin Donca este eliberat din închisoare și plasat în arest la domiciliu: „Înlocuirea măsurii arestării preventive cu…”

Citește și:Gabriela Prisăcariu la spital cu mai multe simptome, după ce fiul ei a avut febră două zile: „Mă simt foarte rău, îmi bubuie capul, gâtul…”

Cum a reacționat Andreea Marin după ce Ștefan Bănică a cântat cu fiica lor pe scenă, la Sala Palatului

Andreea Marin se poate considera o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și personal.Fosta prezentatoare tv a vorbit recent despre momentul spectaculos în care fiica ei a cântat cu tatăl ei pe scenă. Ștefan Bănică și Violeta au cântat pentru prima dată pe scenă, iar adolescenta l-a acompaniat pe tatăl său la pian. Extrem de emoționată, Andreea Marin a mărturisit că Violeta a moștenit talentul de la tatăl ei, dar și de la bunica ei, din partea mamei.

'Violeta urmează tradiția familiei, mama mea cânta minunat la pian și la acordeon, mi-a transmis această bucurie de a trăi prin muzică, în familia tatălui Violetei, precum știți, muzica înseamnă tradiție, dar chiar dacă ea a ales pentru viitorul ei să studieze Dreptul, este foarte talentată, scrie și compune minunat, nu doar cântă bine și cu pasiune la pian, face lecții de când era de-o șchioapă. Noi avem două piane acasă și dansul, muzica înseamnă mult pentru fiecare dintre noi', a declarat Andreea Marin pentru playtech.ro.

Andreea Marin: „Mă bucur să o văd pe scenă fără trac”

Fosta prezentatoare tv este foarte mândră de fiica ei și a mărturisit că Violeta nu cântă doar la instrument, ci și cu vocea, Andreea Marin a declarat că fiica ei are o voce spectaculoasă, dar momentan nu vrea să urce pe scenă. Chiar și așa, vedeta este fericită că Violeta și-a făcut curaj să cânte alături de tatăl ei, în fața a mii de oameni.

'Îmi doresc ca Violeta să capete și curajul de a cânta în public, are și o voce specială, deocamdată, evită, e perfecționistă și crede că trebuie să țină doar pentru ea această pasiune. Eu sper însă că, într-o zi, va simți altfel, împărtășind compozițiile ei, cântate poate chiar de ea, voce, plus pian. Mă bucură mult să o văd pe scenă, fără trac, mă așteptam să aibă emoții evoluând în fața a mii de oameni, dar mi-a întrecut așteptările'a mai spus vedeta.

Andreea Marin și Ștefan Bănică au fost căsătoriti vreme de șapte ani, dar în 2013, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Deși sunt divorțati, Andreea Bănică și celebrul artist au o relație decentă de dragul fiicei lor, Violeta. Ștefan Bănică mai are doi copii, un fiu, Radu Ștefan, în vârstă de 21 de ani, din relația cu Camelia Constantinescu și pe Alexandru, de trei ani, cu Lavinia Pîrva.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton