Cum au reacționat copiii Danei Chera Grecu când mama lor s-a recăsătorit și ce relație au cu Adrian, soțul vedetei, și cu fiica lui: „În privința asta…” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Cum au reacționat copiii Danei Chera (Grecu) când mama lor s-a recăsătorit și ce relație au cu Adrian și fiica lui? Răspunsul ni l-a oferit chiar prezentatoarea TV într-un interviu mai vechi pentru revista VIVA! După o căsnicie de 20 de ani, vedeta a pus punct căsniciei cu tatăl copiilor ei și a luat-o de la capăt cu un alt bărbat, Adrian. După ce s-a spus că s-ar cunoaște înainte ca ea să se căsătorească prima oară, vedeta neagă acum zvonurile. Totuși, recunoaște că între ea și partenerul ei actual e „o legătură unică'.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Viața ta a intrat de ceva vreme pe un făgaș normal și te simt fericită și mulțumită. Nu pot să nu amintesc, totuși, de momentul șocant pentru noi, în care ai mărturisit la TV că nu te mai numești Grecu, ci Chera… Asta se întâmpla la începutul lui 2018. Cum a fost să o iei de la început la 40 de ani, după un mariaj de 20?

N-a fost greu! Știam că e ce trebuie! Știam ce simt! Știam ce îmi doresc! Știam, cu experiența vârstei de 40 de ani, cum vreau să arate viața mea. Și l-am lăsat pe Dumnezeu să rezolve! Nu l-am încurcat.

dana-cheradana-chera

Citește și: Dana Chera se alătură echipei Metropola TV. Ce emisiuni va prezenta fosta vedetă Antena 3: „Cele două producții pe care am convenit…”

Citește și: Dana Chera (Grecu), despre divorțul de primul soț, după 20 de ani căsnicie: „Știam, cu experiența vârstei de 40 de ani, cum…'/ EXCLUSIV

Citește și: De ce își ține Ramona Gabor iubitul ascuns: „Am trecut prin tot felul de lucruri' / Locuiește în Dubai cu iubitul ei

Citește și: „Copiilor nu le-am spus că eu și mama lor ne-am separat”. Cornel Ilie, dezvăluiri surprinzătoare la trei ani de la divorțul de Eliza, fosta lui soție

Cum au reacționat copiii Danei Chera (Grecu) când mama lor s-a recăsătorit și ce relație au cu Adrian și fiica lui

Mi-ar plăcea să ne dezvălui mai multe despre povestea de dragoste dintre tine și Adrian… S-a speculat în presă că voi ați format un cuplu pe vremuri, înainte de a te căsători tu prima oară.

Un domn ziarist a aruncat în spațiul public informația aceasta. E falsă! Profund falsă! Cum aș putea să dezvolt? Inițial, mi-am zis: cum poate scrie cineva despre tine, fără măcar să-ți dea un telefon? Măcar să te întrebe! Apoi am spus: e bună asta! Ziariștii trebuie să fie ei înșiși subiecte de știri, ca să înțeleagă ce înseamnă cuvintele și forța lor! Așadar, nu ne-am știut! Deloc! Da, Adi pare că este în viața mea dintotdeauna. E o legătură unică între noi.

Pe copii cum i-ați anunțat? E oarecum delicat să le spui unor adolescenți aflați aproape de vârsta primei iubiri că vor avea o surioară. Ai simțit jenă, gelozie din partea lor sau i-a bucurat vestea?

Copiii noștri mari: Maria, Dan și David, sunt extrem de înțelepți și buni și ei stiu că ținem la toți la fel. Au primit-o pe Ana cu dragoste și o ocrotesc.

Ce relație au David și Maria cu soțul tău? L-au „asimilat în familie imediat sau ai simțit reticență din partea lor?

Suntem o familie. Așa ne-am dorit să fim și așa suntem. Nu mi-a lăsat Dumnezeu în gând neliniște, în privința asta. Și lucrurile au stat așa de la început.

„Iubirea este despre liniște, bucurie și dor'

Cum arată acum o zi din viața ta, a voastră, ca familie?

O zi e, din capul locului, plină! Ana merge la grădiniță, dimineața. Copiii mari pleacă, pe rând, la școală. Punem masa, strângem masa. Mai bem o cafea. Gătesc, calc, pun la spălat. Adi merge la cabinet.
Mergem la bunici sau vin în vizită. Seara, mâncăm împreună și… când se face liniște, ne punem un pahar de vin și… mai bem o cafea. Asta, undeva pe la 24. Apoi un film, la care eu adorm, de cele mai multe ori.
Vorbim mult. Și fugim de acasă, când putem. Două zile, să ne încărcăm bateriile și s-o putem lua de la capăt. Așteptăm, ca toți oamenii, vacanțele.

Care este cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care ai primit-o?

A, îmi cereți să scot din dulapul meu lucruri! Am să vă răspund așa: că iubirea este despre liniște, bucurie și dor. Care trebuie să vină toate la un loc. Și despre FIRESC. Nu poți forța nimic. Și, exact cum auzeam spunând un preot, la radio: iubirea ți-o iei din bucuria celuilalt. Adică… ai ce dai!

Sursă foto: Captură video, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton