Cum a reacționat Deea Maxer după ce Dinu Maxer a confirmat că are o nouă iubită: „Nu am...”

 Radulescu Ruxandra
.

Dinu Maxer a confirmat că este implicat într-o nouă relație, după ce a divorțat de Deea Maxer, în urmă cu o lună. Artistul a fost filmat în timp ce se afla în club, în compania unei domnișoare misterioase și, la câteva zile, artistul a recunoscut că și-a refăcut viața. Iată cum a reacționat Deea Maxer după ce Dinu Maxer a confirmat că are o nouă iubită!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum a reacționat Deea Maxer după ce Dinu Maxer a confirmat că are o nouă iubită. Dinu Maxer iubește din nou, fapt confirmat recent de artist. Dinu Maxer a divorțat în martie de Deea Maxer, după o relație de 18 ani și un mariaj care a durat 14 ani. La doar o lună după ce au depus actele, Dinu Maxer a fost zărit alături de o femeie, într-un club din Capitală. Artistul a confirmat recent că, între-adevăr, este vorba despre noua sa iubită, care nu este persoană publică. Deea Maxer încă nu s-a afișat împreună cu un alt bărbat, de la divorțul de Dinu. Iată care a fost reacția Deei Maxer, față de vestea că Dinu are o nouă iubită.

dinu-maxer-3dinu-maxer-3

Cum a reacționat Deea Maxer după ce Dinu Maxer a confirmat că are o nouă iubită

Dinu Maxer a confirmat că se află într-o relație cu o femeie, la nici două luni, după ce a divorțat oficial de fosta parteneră, Deea Maxer. Mulți l-au criticat pe Dinu pentru faptul că și-a refăcut viața atât de repede, însă Deea Maxer nu a dorit să comenteze pe marginea acestui subiect.

'Nu comentez absolut nimic. Nu am nimic de declarat', a spus Deea Maxer pentru Spynews.ro.

Citește și: Când s-au despărțit prima dată Dinu și Deea Maxer: „Ne-am distanțat în momentul în care…'

Citește și: Dinu Maxer, dezvăluiri despre despărțirea de Deea: „Pentru băiețelul meu erau un stres certurile noastre' Cum a reacționat copilul când a aflat că părinții lui vor divorța

Ce a declarat Dinu Maxer despre noua sa iubită

Dinu Maxer a confirmat că este într-o relație cu o brunetă misterioasă, la nici două luni după ce a divorțat de Deea Maxer. Artistul a declarat că este într-o nouă idilă cu o domnișoară, însă totul este abia la început. Dinu Maxer a fost prezent la ziua de naștere a actualei iubite, unde a fost surprins de paparazzii, acum câteva zile.

'Ce înseamnă prea devreme? Ultima dată când am îmbrățișat-o pe Deea a fost în martie. Devreme nu este chiar consider că am ținut coada suferinței mele. Ne cunoaștem de foarte puțin timp, ea nu este persoană publică și este normal să-și dorească discreție.

Am fost la o prietenă la zi de naștere, nu ne așteptam să apară imagini. Dacă relația va evalua în sensul bun atunci își va asuma expunerea publică. Ăsta este stadiul. ', a declarat Dinu Maxer, în exclusivitate la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton