Cum a reacționat Iulia Albu când a aflat că fosta ei soacră, mama lui Mihai Albu, a murit: ”Mami Miși, îți mulțumesc pentru clipele frumoase și...”

 Calin Maria Bianca
.

Cum a reacționat Iulia Albu când a aflat că fosta ei soacră, mama lui Mihai Albu, a murit. Vestea că mama lui Mihai Albu, fostul ei soț, a murit a întristat-o și pe Iulia Albu, cu toate că ruptura de tatăl fiicei sale s-a produs în urmă cu mai mulți ani și nu a mai avut o relație apropiată cu Zinaia. Chiar și așa, aceasta era bunica fetiței sale și totodată și-a aminitit de momentele frumoase și învățăturile pe care i le-a oferit atunci când forma un mariaj cu fiul ei. Fără a sta pe gânduri, criticul de modă a scris un mesaj dureros în memoria fostei soacre!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mihai Albu a fost căsătorit cu Iulia Albu, timp de opt ani, însă, din cauza unor neînțelegeri, cei doi au ales să divorțeze, în 2013. Din rodul iubirii lor s-a născut Mikaela, acum în vârstă de 13 ani, astfel că fetița a rămas în relații bune cu tatăl ei, dar și cu bunica sa, Ziana, care azi a încetat din viață. Iulia Albu nu a putut rămâne nici ea indiferentă, mai ales că a stat în preajma fostei soacre aproape un deceniu.

whatsapp-image-2023-08-23-at-16.00.17-2whatsapp-image-2023-08-23-at-16.00.17-2

Citește și: Mihai Albu este în doliu, după ce mama lui, Zinaia, a murit. Femeia avea 95 de ani: „Drum lin spre ceruri…'

Citește și: Cum arăta Iulia Albu la nunta cu Mihai Albu, cu 19 ani în urmă. A purtat o rochie superbă și o coafură cum n-ai mai văzut-o niciodată

Citește și: Flora Năstase a chemat de urgență ambulanța, după ce a leșinat în casă: „Cu transpirații și stare de rău generală. Tensiunea arăta…”. Cum se simte acum Regina Blănurilor

Citește și: Alexandra Dinu, după ce s-a spus că formează un cuplu cu Bobby Păunescu: „Sunt dezamăgită că el a lăsat să se înțeleagă mai mult'. Cum explică imaginile din vacanța în Italia

Cum a reacționat Iulia Albu când a aflat că fosta ei soacră, mama lui Mihai Albu, a murit

Iulia Albu este destul de activă pe rețelele de socializare, astfel că vestea tristă, și anume decesul fostei soacre, a ajuns și la ea. Fără a sta pe gânduri, criticul de modă a decis să scrie un mesaj frumos și emoționant în memoria ei, la care nimeni nu se aștepta. I-a mulțumit pentru toate clipele frumoase și tot ceea ce a învățat-o, iar totodată nu a uitat să precizeze că o să rămână mereu în inima ei și a Mikaelei, adresându-se cu apelativul 'Mami Miși'.

Odihnește-te in pace… Îți mulțumesc pentru clipele frumoase pe care le-am împărtășit, pentru ceea ce m-ai învățat si pentru dragostea pe care ai purtat-o Mikaelei. Vei fi vesnic in inimile noastre, Mami Miși.', a fost mesajul postat pe Facebook de Iulia Albu la scurt timp după ce a aflat că fosta ei soacră a murit.

Decesul a fost anunțat chiar de către Mihai Albu

Dacă în urmă cu câteva ore Mihai Albu le povestea fanilor săi destul de abătut și supărat faptul că mama lui a ieșit cu bine dintr-o operație, însă la scurt timp starea ei s-a degradat brusc, nu a mai durat mult și a dat vestea cea cruntă. Din nefericire, starea celei care i-a dat viața a ajuns să fie una critică, iar în ciuda tuturor încercărilor făcute de către medici, a fost constatat decesul.

‘Drum lin spre ceruri, MAMI!’, a scris Mihai Albu pe rețelele de socializare.

Ce relație a fost între Iulia Albu și fosta ei soacră, Zinaia

După divorțul de acum zece ani de Iulia Albu, Mihai Albu a ales să se mute sub același acoperiș alături de mama sa, Zinaia, pentru a avea mult mai multă grijă de ea. Acesta i-a fost alături în orice moment, mai ales în ultima perioadă când acuza numeroase stări de rău și nu se simțea deloc bine. Totuși, în timpul mariajului cu Iulia Albu lucrurile nu erau la fel, fiindcă cei doi stăteau singuri. Mai mult decât atât, atunci când s-au despărțit, mama lui Mihai Albu a suferit foarte mult pentru episodul crunt prin care trecea fiul ei, dar și pentru că Iulia Albu îi făcuse o serie de plângeri la Poliție. De atunci, relația dintre Iulia Albu și Zinaia nu a mai fost una bună, ci doar bazată pe respect.

Conform deciziei judecătorești, anul acesta ar trebui ca ea să vină la mine, de Crăciun, e rândul meu să petrec cu ea. Mereu i-am împodobit bradul, a avut mereu un dar, și în anii în care stătea de Sărbători cu mama ei.

Sper ca, de Sărbători, fosta mea soție să-mi dea copilul. Și mama mea e tare tristă, are 92 de ani, vrea să mai apuce să-și vadă singura nepoată, să-i citească povești, o adoră pe Mikaela. Din cauza scandalurilor cu Iulia, mama a făcut puseuri de tensiune, noroc că are pastile în casă, le pune sub limbă, ca să nu facă infarct, povestea designerul în urmă cu mai mulți ani.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton