Cum a reacționat Laurențiu Reghecampf, după ce fiul lui și al Anamariei Prodan a spus la TV că îi e dor de el: „Fiecare este liber să creadă ce dorește. Relația mea cu Bebe...”

 Tudorache Simona
.

Laurențiu Reghecampf a reacționat după ce fiul lui și al Anamariei Prodan, Bebeto, a spus la TV că îi e dor de el. Antrenorul s-a despărțit de Anamaria Prodan, iar în urma acestui episod impresara a susținut în repetate rânduri că relația acestuia cu fiul său, Bebeto, a avut de suferit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf a avut o primă reacție publică, după ce fiul lui și al Anamariei Prodan a spus la TV că îi e dor de el. Antrenorul și-a exprimat dezinteresul față de impresară, iar în ceea ce privește relația lui cu Bebeto, acesta spune că fiecare e liber să creadă ce dorește.

reghecampf-laurentiu-432reghecampf-laurentiu-432

Cum a reacționat Laurențiu Reghecampf, după ce fiul lui și al Anamariei Prodan a spus la TV că îi e dor de el

Anamaria Prodan a susținut în aparițiile ei că Laurențiu Reghecampf s-a îndepărtat de fiul lor, Bebeto, după ce antrenorul și-a clădit altă viață alături de actuala lui parteneră, Corina Caciuc.

„Reghecampf nu și-a mai vizitat copilul pe care îl are cu Anamaria de aproape 3 ani. Comunică foarte rar cu Bebeto, iar cel mic Laurențiu Junior îl sună doar când tatăl lui îi face notificări pentru că apare în filme sau în reality-show.  A trimis notificări prin avocați, în acest sens', au declarat surse din Antenă, pentru Click!

Bebeto îi duce dorul lui Reghe

În cadrul emisiunii „Prodanca. Punct și de la capăt', Laurențiu Reghecampf Jr., alias Bebeto, și-a deschis sufletul în fața telespectatorilor și a dezvăluit că îi simte lipsa tatălui său. Întrebat de reporter dacă îi este dor de tatăl său, băiatul a răspuns:  „Da, adică normal. (n.r. dor de Laurențiu Reghecampf). Dar, asta e acum, ce să facem. 

Trebuie să ne mișcăm în față, nu putem să ne oprim', a declarat Laurențiu Reghecampf Jr, în reality show-ul „Prodanca. Punct și de la capăt'.

Băiatul, în vârsta de 15 ani, a fost surprins de Anamaria Prodan în timp ce ascundea rama cu fotografia în care apare alături de Laurențiu Reghecampf, poza fiind pusă cu fața în jos. Atunci, impresara a luat poza și a întors-o, spunând: „Am văzut ceva foarte frumos, dar nu știu de ce de fiecare dată este așa. El trebuie să rămână aici, că așa este frumos. Măcar în casă, o singură amintire a copilului meu. Să rămână acolo, căci este o bucățică tăiată din el.'

Totuși, atunci când a fost întrebat întrebat cum e viața în familie în acest moment, Bebeto a răspuns: „Tare, la fel ca înainte. Nu, acum e mai tare ca înainte, pentru că acum suntem cu toții mari și putem face mai multe chestii. O să râdeți foarte mult. Cu mama, cu surorile mele, cu Nuți, în special'.

Întrebat dacă îi lipsește ceva în momentul de față, fiul impresarei Anamaria Prodan a răspuns, deși, ulterior, a afirmat că îi e dor de tatăl său: „Nu prea. Nimic. Momentan, nimic. Mama ne dă totul. Obiecte, nu am nevoie de nimic'.

Laurențiu Reghecampf: „Relația mea cu Bebe nu este pentru presă”

Laurențiu Reghecampf nu a vrut să comenteze vorbele lui Bebeto și să dea detalii despre relație pe care o au în prezent. „Nu mă interesează ce declară ea sau avocații ei. Relația mea cu Bebe nu este pentru presă, fiecare este liber să creadă ce dorește. Nu am nimic de declarat. Mulțumesc', a răspuns Laurențiu Reghemcampf pentru Actualitate.net.

Citește și: Cleopatra Stratan suferă de o afecțiune la ochi ce nu poate fi vindecată: „Port ochelari de la 2 ani și prefer să-i port pentru tot restul vieții”

Citește și: Oana Zăvoranu, după ce s-a întâlnit la Curtea de Apel cu Bogdan Ioan Furtună, medicul care o acuză de șantaj: „Era sfătuit de prietenul lui să mă bage în căruciorul cu rotile. Există această conversație în interceptări”

Citește și: Loredana Groza, surpriză pentru Petra Pintilei, tânăra nevăzătoare care știe 6 limbi străine: „M-a impresionat profund! Vede viața așa cum mulți dintre noi nu reușesc să o vadă”

Citește și: Giulia Anghelescu, rol principal în filmul Noaptea lui Vlad. Joacă alături de Monica Bîrlădeanu și George Burcea: „Îmi doream o nouă provocare în acest domeniu”

De ce s-a supărat Bebeto pe tatăl lui, Laurențiu Reghecamp

Bebeto joacă fotbal de mai mulți ani, iar în urmă cu câteva luni și-a făcut debutul la seniori. Fiul Anamariei Prodan și-a arătat, pe 1 decembrie 2023, talentul în meciul dintre Olimpic Snagov şi ACS LPS HD Clinceni, Adolescentul a avut atunci un mesaj pentru Anamaria Prodan, dar a subliniat că celebrul lui tată nu i-a fost alături.

Sunt foarte fericit și recunoscător antrenorilor mei, lui Tomy Neubert, care se ocupă suplimentar de mine, lui Roberto Iancu, care face pregătire individuală cu mine, conducerii echipei Olimpic Snagov, care mi-a dat această șansă atât de mare, mamei mele care trăiește pentru mine și pentru surorile mele, surorilor mele pe care le iubesc enorm și tuturor celor care au avut încredere în mine.

Mulțumesc colegilor mei care mă ajută zi de zi și mă susțin. Azi este despre mine, mama si surorile mele. Domnul despre care mă întrebați (n.r.- Laurențiu Reghecampf) nu mi-a dat nici măcar un mesaj de felicitare sau un mesaj de la mulți ani în toți anii ăștia! Vă rog să nu mai asociați imaginea mea și a familiei mele cu acest domn', a declarat Bebeto Reghecampf, conform digisport.ro.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton