Cum au reacționat părinții Deei Maxer după ce artista și-a făcut un nou iubit și ce părere au despre Robert Drilea: „Mama și tata cum să privească? Ai mei...”

 Radulescu Ruxandra
.

Cum au reacționat părinții Deei Maxer după ce artista și-a făcut un nou iubit și ce părere au despre Robert Drilea. Deea Maxer și fostul ei soț, Dinu Maxer, au divorțat la începutul lunii martie, după 14 ani de căsnicie. La puțin timp după separarea oficială, Deea Maxer s-a afișat alături de noul ei partener, Robert Drilea. Deea l-a prezentat pe Robert, copiilor ei, semn că relația este destul de serioasă. Iubitul Deei Maxer a făcut primele declarații despre povestea lor de dragoste. Părinții Deei au avut și ei câteva vorbe de spus cu privire la această situație.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cum au reacționat părinții Deei Maxer după ce artista și-a făcut un nou iubit și ce părere au despre Robert Drilea. Deea și Dinu Maxer au pus punct unui mariaj de 14 ani, din care au rezultat și doi copii frumoși, o fetiță și un băiat. Artistul și fosta soție au luat-o pe drumuri separate, iar Deea și-a găsit fericirea în brațelele unui nou bărbat. De ceva timp, fosta parteneră a lui Maxer trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Robert Drilea, un tânăr alături de care pare a fi foarte fericită. Deea i-a făcut acestuia cunoștință chiar și cu cei doi copii din mariajul cu Dinu. Noul partener al Deei a povestit cum a luat naștere idila cu Deea și ce anume l-a atras la ea. De asemenea, Deea nu a ezitat să dezvăluie și ce reacție au avut părinții ei, când au aflat că există un nou bărbat în viața ei.

img-58img-58

Cum au reacționat părinții Deei Maxer după ce artista și-a făcut un nou iubit și ce părere au despre Robert Drilea

Deea Maxer lși Roert Drilea au oferit câteva declarații pentru Antena Stars, depre relația lor. Iubitul Dee Maxer a povestit că a cunoscut-o pe Deea în urmă cu o lună și jumătate, printr-un prieten comun.

„Ne-am cunoscut întâmplător printr-un prieten, acum o lună și 13 zile', a declarat el la Antena Stars.

Citește și: Elena Merișoreanu, reacție dură după ce Dinu și Deea Maxer s-au afișat cu alți parteneri, la scurt timp după divorț: „Copiii vor avea de suferit’

Citește și: Deea Maxer a reacționat după ce s-a aflat că Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu, divorțează: ‘Viața e…’

Întrebat ce anume l-a cucerit la Deea, Robert a răspuns: 'Atitudine, felul cum se comportă, senzualitate, tot. (…) A venit și mai devreme chiar (n.r. primul 'Te iubesc')', a spus iubitul Deei Maxer în emisiunea lui Dan Capatos, semn că lucrurile chiar au evoluat repede între ei.

Cum au reacționat părinții Deei Maxer, la vestea că are un nou iubit

Deea Maxer a spus, la rândul ei, ce anume o atrage la Robert Drilea. Aceasta a dezvăluit și cum au reacționat părinții ei când le-a spus că are un nou partener, după divorțul de Dinu. Se pare că aceștia s-au bucurat pentru fiica lor și o susțin în continuare.

Spiritul aventurier și faptul că îi sclipesc ochii atunci când mă privește, eu cred că spune tot și când există completare e minunat. (…) Mama și tata cum să privească? Ca și la 15 ani când m-am îndrăgostit și a fost așa. Ai mei întotdeauna m-au susținut, indiferent de situație. Dacă eu sunt fericită și părinții mei sunt fericiți, bineînțeles', a completat și Deea.

Cine este și cu ce se ocupă iubitul Deei Maxer, Robert Drilea

După un mariaj de 14 ani cu Dinu Maxer, Deea și-a refăcut viața alături de un bărbat pe nume Robert Drilea, de profesie specialist în vânzări si achiziții auto, după cum se arată pe profilul său de social-media. Deea Maxer a publicat două noi fotografii alături de partenerul ei, din vacanța petrecută în Vama Veche. Deea zâmbește fericită și ține în mînă un trandafir roșu, oferit de noul iubit. Robert Drilea are 31 de ani, fiind cu cinci ani mai tânăr decât Deea, 36 de ani.

Actualul iubit al Deei Maxer împărtășește pasiunea ei pentru domeniul marketing-ului, ocupându-se de vânzări de mașini. Pe contul său de Instagram, acesta postează adesea imagini cu business-ul cu automobile și din ce se vede, afacerea îi merge foarte bine. De asemenea, actualul partener al Deei este pasionat de sporturile extreme, în aer liber, cum ar fi snowboard-ul și motociclismul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton