Cum a reacționat Speak când Giani Kiriță a dormit gol, în aceeași cameră cu el: "Dezbrăcat în țurca goală, lângă patul meu!"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum a reacționat Speak când Giani Kiriță a dormit gol, în aceeași cameră cu el. Speak a relatat o întâmplare savuroasă ce a avut loc, pe vremea când a filmat la show-ul lui Nea Marin. Iubitul Ștefaniei a relatat că s-a nimerit să doarmă în aceeași cameră cu Giani Kiriță, despre care a aflat că are tabieturi ceva mai neobișnuite. Iată ce s-a întâmplat în culisele show-ului, după spusele lui Speak!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cum a reacționat Speak când Giani Kiriță a dormit gol, în aceeași cameră cu el. Speak este unul dintre cei mai îndrăgiți muzicieni de la noi și este cunoscut pentru faptul că mereu spune fix ceea ce gîndește, fără multe menajamente. Speak nu a ezitat să povestească o experiență de pomină de care a avut parte la show-ul lui Nea Marin. Artistul s-a nimerit să înnopteze în aceeași cameră cu fotbalistul Giani Kiriță, care este obișnuit să doarmă gol. Iată cum a reacționat Speak!

speak-si-stefania-la-premiera-mondiala-stranger-things-4-din-new-york.-primele-imagini-de-la-eveniment-6-1-scaled-1speak-si-stefania-la-premiera-mondiala-stranger-things-4-din-new-york.-primele-imagini-de-la-eveniment-6-1-scaled-1

Cum a reacționat Speak când Giani Kiriță a dormit gol, în aceeași cameră cu el

Speak a povestit la podcastul lui Pavel Bartoș, despre momentul când a participat la emisiunea lui Nea Marin și s-a întâmplat să doarmă cu Giani Kiriță în aceeași cameră. Artistul a fost șocat să afle că Giani obișnuiește să doarmă, gol.

„Și eu am avut această experiență cu dormitul gol lângă cineva, un băiat, culmea! Filmam la Nea Mărin și nu știu cum am ajuns eu să dorm în cameră cu Giani Kiriță.

Și acum, îți dai seama, mă duc eu la baie, îmi fac eu tabieturile, tot, și intru în cameră. El dezbrăcat! M-am speriat! Mai erau și paturile foarte aproape unul de altul. Și îmi zice el: „băi, hai ne culcăm!” Dar se întoarce și cu fundul ăla la mine, cu luna plină”

Citește și: ‘Eu nici măcar nu am voie să plâng în fața copilului meu’. De ce se ferește Bianca Drăgușanu să fie supărată în fața fiicei sale, Sofia

Citește și: Oreste și soția lui s-au înșelat reciproc, în cei 27 de ani de căsnicie: „Lili și-a găsit un amant, eu, o doamnă bine…'. Cum au trecut peste infidelitate

Și îi zic: „auzi mă, dar nu-ți iei, totuși, ceva pe tine?! Eu nu am dormit așa niciodată'. El zice: „nu, că au așa dorm!” Zic: „Ia, totuși (să-ți trăiască!) ceva pe tine că eu nu pot să dorm cu cineva în țurca goală, lângă patul meu! Nu am cum!„, a explicat Speak lui Pavel Bartoș, în cadrul podcastului „La Fileu'.

Iubita lui Speak, Ștefania, vorbește despre venirea pe lume a unui copil

Speak și iubita sa, Ștefania, trăiesc o poveste de dragoste de cinci ani de zile, iar cei doi se completează perfect, ambii fiind pasionați de muzică. Multă lume a întrebat-o pe frumoasa Ștefania când își vor întemeia o familie și vor face un copil. Cântăreața a declarat acum ceva vreme că, momentan, ea și iubitul ei se concentrează pe carieră.

Citește și: Pe ce își cheltuie Speak banii. A suferit o traumă în copilărie:„E o boală, pot să zic’

Citește și: Ștefania și Speak, primele detalii despre nuntă:„Vreau trei rochii de mireasă’

„Nu m-aș pronunța când vine vorba de asta, mă întreabă foarte multă lume și pe mine și pe Ștefan, dar consider că toate lucrurile din viața noastră se așează atunci când trebuie.

Momentan, nu avem asta în plan, dar dacă e să apară, e bine. Nu ne gândim însă acum la asta real, gen săptămâna viitoare vă anunțăm!‘, a spus artista potrivit click.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton