Cum a reacționat Teo Trandafir când a aflat că face echipă cu Ilinca Vandici în emisiunea Follow us!, de la Kanal D 2, și ce a pățit în prima ediție: „Am început cu stângul, paralizată de frică”

 Tudorache Simona
.

Cum a reacționat Teo Trandafir când a aflat că face echipă cu Ilinca Vandici în emisiunea Follow us!, de la Kanal D 2, și ce a pățit în prima ediție. Teo Trandafir a prezentat multe emisiuni live, dar recunoaște că nici acum emoțiile nu îi dau pace și că pur și simplu se transformă atunci când este în direct. Prezentatoarea a avut numeroase trăiri atunci când a început să prezinte alături de Ilinca Vandici Follow us!', la Kanal D 2, dar colega ei i-a sărit în ajutor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum a reacționat Teo Trandafir când a aflat că face echipă cu Ilinca Vandici în emisiunea Follow us!, de la Kanal D 2, și ce a pățit în prima ediție. Teo Trandafir a înghețat pur și simplu, dar apoi a reușit să se relaxeze. Ea a dezvăluit cum recurge colaborarea ei cu Ilinca Vandici și cum o ajută vedeta să depășească anumite etape.

teo-trandafir-46-1teo-trandafir-46-1

Cum a reacționat Teo Trandafir când a aflat că face echipă cu Ilinca Vandici în emisiunea Follow us!, de la Kanal D 2, și ce a pățit în prima ediție

Teo Trandafir a făcut echipă pe sticlă cu mulți colegi, dar atunci când a aflat că va prezenta cu Ilinca Vandici a fost încântată, pentru că a simțit că se poate încrede în ea. „Nu mi-am pus niciodată problema dacă partenerul  meu este femeie sau bărbat, dar s-a nimerit de-a lungul vieții să nu am decât parteneri bărbați. Cu care m-am simțit excepțional, fără niciun fel de abatere de la regulă. În momentul în care am aflat că voi lucra cu o femeie m-am speriat, dar când am auzit că este vorba de Ilinca m-am relaxat pentru că Ilinca nu este orice femeie.

Ilinca este un om loial, este un om discret, e un om în care poți să te încrezi, e un om cu care poți să vorbești, un om rezonabil. Nu intră peste tine, nu vrea ea să fie miezul, nici eu. Deci din  punctul ăsta stăm foarte bine. Ilinca este un om absolut remarcabil și sunt tare fericită că este așa'.

„Eu am început cu stângul pentru că având emoții foarte mari, am intrat în prima emisie, paralizată de frică. Ilinca mi-a zis că suntem două, că nu e ca și cum aș duce povara Universului pe umerii mei. Dacă este la o adică să mă bazeze pe ea. A fost altceva, m-am simțit altfel', a mai spus Teo Trandafir pentru Ego.ro.

Teo Trandafir, despre noul proiect pe care îl prezintă

Vedeta a reușit să depășească treptat starea de încordare de la prima emisiune, s-a obișnuit cu decorul și s-a relaxat mai mult.

„Platoul este călduros, frumos, primitor și foarte liniștitor. Pentru că nu te vezi tot. Ceea ce este perfect, că poți să stai cu picioarele aiurea, că te controlezi, te uiți în monitorul de control și te așezi. Fiind emisiunea foarte relaxată și Ilinca fiind o persoană atât de plăcută, am tendința de mă lăsa pe o parte, fiind îmbrăcată în pantaloni, zici că sunt la mine la Netflix. Când mă uit în monitor, îmi dau seama că suntem totuși la televizor. Atât este de confortabil', a mai povestit Teo.

Citește și: Însărcinată a doua oară, Daniela Crudu a fost internată în spital două săptămâni cu fiica cea mică: „A fost foarte greu, de atunci am prins frică”

Citește și: Un fost angajat din Gașca Zurli susține că primea un salariu derizoriu, de doar o mie de lei lunar: 'În fișa postului eram paznic, dar am făcut pe șoferul, am fost îngrijitor, ospătar, zugrav…' / Acuzații dure la adresa Mirelei Retegan

Citește și: Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre studenta ucisă la Timișoara, de tânărul Mirel: 'Știa că el nu este în regulă, dar nu s-a gândit că este atât de nebun încât să o și omoare…” Sfaturile ei pentru femeile cu iubiți geloși / EXCLUSIV

Citește și: Oana Roman, nevoită să își mute fiica de la școala privată: „A fost o perioadă foarte grea. Un eșec total. În ziua în care am înmormântat-o pe mama am aflat că Isabela…'

Ilinca Vandici și Teo Trandafir, ținute alese de stiliști

Ilinca Vandici și Teo Trandafir poartă la emisiune ținute alese de stiliști. Au stiluri complet diferite, dar specialistul știe ce să le recomande. Prezentatoarea admite că nu a pus niciodată preț pe haine, așa că acest ajutor este binevenit, asta dacă nu își dorește ca ea să poarte pantofi cu toc.

„Avem outfit complet pentru că, ferească Dumnezeu, îți vine un invitat, te prinde în papuci. Nu există așa ceva. Avem grijă. Ilinca are stilistul ei, eu am stilistul meu pentru că avem stiluri vestimentare complementare aș putea spune. Ea este prin definiție o delicată și o eterică, iar eu sunt o persoană mai degrabă nu dau doi bani pe haine, lucru care se cam vede. Nu știu dacă deranjează foarte tare la televizor, dar nici măcar ce port astăzi nu sunt ale mele, sunt alese de un stilist care mă cunoaște sufiecient de bine încât să facă ceea ce trebuie făcut. Eu nu comentez. Dacă mi-ai trântit o pereche de pantaloni și nu mi-ai pus toc este ce trebuie', a spus amuzată vedeta Kanal D 2.

Foto: Facebook, Pr

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton