"Dacă un tip rafinat încearcă să-mi facă curte..." Cum reacționează Denise Rifai la propunerile amoroase venite din partea bărbaților

 Radulescu Ruxandra
.

Cum reacționează Denise Rifai la propunerile amoroase venite din partea bărbaților. Denise Rifai, carismatica prezentatoare de la „40 de întrebări”, este nu numai o jurmalistă apreciată, ci și o femeie foarte dorită. Vedeta este foarte discretă cu viața ei personală, însă a vorbit recent despre maniera în care răspunde bărbaților care o invită undeva, sau vor să o seducă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cum reacționează Denise Rifai la propunerile amoroase venite din partea bărbaților. Denise Rifai este una dintre cele mai atrăgătoare prezentatoare de pe micul ecran. Vedeta de la „Kanal D” este pe culmile succesului cu emisiunea „40 de întrebări”, însă despre viața ei amoroasă nu se cunosc prea multe detalii. Denise Rifai a recunoscut, recent, că mulți bărbați vor să-i câștige afecțiunea prin invitații sau declarații mai mult sau mai puțin inspirate. Iată cum le răspunde Denise Rifai!

denise-rifai-1denise-rifai-1

Cum reacționează Denise Rifai la propunerile amoroase venite din partea bărbaților

Când vine vorba de comunicarea în viața personală, Denise Rifai aplică aceeași tactică din jurnalism. Prezentatoarea de la „40 de întrebări” a declarat că își construiește discursul în funcție de nivelul de intelect…și bun-simț, al bărbatului în cauză.

Eu aici am mai multe teorii, în funcție de nivelul de intelect al domnului. Pentru că trebuie în viața aceasta câteodată… și bătaia e bună. Nu râdeți! Eu sunt un jurnalist care am învățat de-a lungul timpului să mă adresez în funcție de nivelul celui care trebuie să perceapă mesajul meu. Unui individ trebuie să îi răspunzi în funcție de nivelul la care este poziționat el pe mentalul pe care el îl are. Dacă este un tip fin, rafinat și totuși încearcă să îmi facă curte sau vine cu o propunere care nu e tocmai confortabilă am un răspuns pe măsură la un anumit nivel. Dacă domnul este din cealaltă categorie și vine cu tot felul de propuneri îmi arăt cealaltă latură, de deci depinde. Sunt cameleonică, da', a dezvăluit Denise Rifai, pentru Ego.ro.

Denise Rifai: „Prefer singură decât în probleme”

Denise Rifai a mărturisit că preferă să fie singură, decât cu un om care nu i se potrivește. Vedeta caută un bărbat puternic și ambițios asemenea ei, alături de care poate construi un viitor.

„Eu sunt foarte fericită și bucuroasă cu tot ceea ce mi-e dat să trăiesc. Ce-o să fie o să fie, eu sunt bine cu mine și mă bucur de mine. Prefer singură decât în probleme. Probleme cu oameni cu care nu ești compatibil atunci când privești spre viitor. Eu țin mult la liniște, îmi place confortul și armonia. Eu sunt un om de construcții. îmi place să construiesc. Nu pot să construiesc decât cu un om asemenea mie. Dacă e să fie o să fie. Eu cu mine sigur o să construiesc în continuare. Eu cred foarte mult în calitate, consistență și timp. În această formulă doar așa putem livra chestii de calitate', a spus ea, pentru publicația citată.

Denise Rifai: „Am aplicat metoda corectă”

Denise Rifai a mai adăugat că imaginea pe care și-a creat-o în mass-media, aceea de jurnalist ce-și ia meseria în serios, tinde să intimideze pe mulți.

La noi în meserie, dacă ai grijă de la început să te poziționezi se creează un renume de, în cazul meu, un jurnalist foarte corect și o femeie foarte corectă. Și atunci nu prea mai au curaj. Dar e foarte important să fii de la început foarte precisă. Iar eu am am fost de la început foarte precisă. Au mai fost scăpări, dar am aplicat metoda care mie mi s-a părut corectă', a mai spus Denise Rifai.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton