Cum reacționează oamenii când îl văd pe stradă pe chef Cătălin Scărlătescu, după întoarcerea la "Masterchef": "Noi am fost sinceri și reali, oriunde am fost. Nu am văzut un 'hater' care să-mi bată obrazul...". Ce relație are cu Divinitatea / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Cum reacționează oamenii când îl văd pe stradă pe chef Cătălin Scărlătescu, după întoarcerea la „Masterchef”. Chef Cătălin Scărlătescu ne-a povestit în exclusivitate cum au reacționat oamenii când a revenit la Pro TV alături de colegi și ne-a vorbit deschis și despre relația cu Divinitatea. Spune că oamenii au privit cu bucurie mutarea lor la postul Pro TV și nu a fost nicicând întâmpinat cu 'hate'.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Chef Cătălin Scărlătescu s-a deschis și ne-a vorbit despre relația cu Dumnezeu, cum au reacționat oamenii când a revenit la Pro TV alături de colegi și a vorbit inclusiv despre Echipa Națională. Vedeta a fost la toate meciurile Echipei Naționale de Fotbal de la Campionatul Mondial.

36d5885a8690e42acde4a4010b7679de-136d5885a8690e42acde4a4010b7679de-1

Citește și: De ce nu suportă chef Cătălin Scărlătescu clătitele: „Dacă-l strângi în mână zici că e săpun”

Citește și: Chef Cătălin Scărlătescu și Gache Costin au lansat „Grătar de Călător', o carte digitală de bucate

Citește și: Fiul Geaninei Ilieș intenționează să plece la studii în străinătate: „La facultate cu profil business management, mai exact în Spania. Nu e uşor, e foarte mult de studiat, pe lângă toate lucrurile pe care le face în prezent…” / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a descoperit Gabriel Dorobanțu pasiunea pentru muzică, deși avea o altă meserie: „A cânta era un moft, nu era un mijloc de existență solid. Și, de aceea, părinții mei nu că s-au opus, dar credeau de cuviință…”. A avut debutul pe scenă abia la 30 de ani / EXCLUSIV

Cum reacționează oamenii când îl văd pe stradă pe chef Cătălin Scărlătescu, după întoarcerea la „Masterchef”

Chef Cătălin Scărlătescu a vorbit despre relația cu Dumnezeu și a mărturisit că a avut cumpene în viață, într-un interviu pentru viva.ro. Vedeta este un microbist înrăit și a fost la toate meciurile Echipei Naționale de Fotbal.

Ce faceți vara aceasta? Muncă sau vacanță?

Fac ce trebuie să fac. Eu fac, în mare parte, ceea ce trebuie să fac și în rest, fac ce vreau. Vara asta fac ceea ce trebuie, adică muncesc. Muncă multă. Târnăcopul și la treabă.

Și vacanță, nu?

Avem vacanță, dar pe bucățele mici, între filmări și lucrăm la cea mai spectaculoasă emisiune, ever. Revebirea noastră la Masterchef va fi ceva foarte interesant.

Cum e reacția oamenilor, când vă văd pe stradă?

Imediat după ce am ieșit pe stradă, după anunțul că noi ne-am întors la Masterchef… Oamenii oricum ne strigau 'Masterchefi', din toate timpurile. Nu am văzut un 'hater' care să-mi bată obrazul, să îmi spună ceva. Oamenii se bucură, Noi am fost sinceri și reali, oriunde am fost. Așa că, sinceritatea și realitatea nu ai cum să le taxezi cu 'hate'.

Chef Cătălin Scărlătescu nu a lipsit de la meciurile Naționalei

Am văzut că sunteți microbist. După România cu cine țineți?

Deja, s-a zbârlit pielea pe mine. Am fost la toate trei meciurile și vă spun că mi-aș dori să merg la încă 100 de meciuri să văd și eu, cum toată România, pe stadion urlă, cântă… Nu am reușit decât să ne aducăm în jurul imnului, doar pentru că noi nu avem experiență de a merge așa mulți afară, după Echipa Națională. Dar marea aceea de suflete galbene a fost spectaculoasă. A fost un lucru măreț. Să-i vezi pe toți cu lacrimi în ochi și, chiar și la meciul cu Belgia în care am pierdut, am pierdut frumos. Stadionul a cântat, am aplaudat și am fost alături de ei. Și le-am spus tuturor în jurul nostru, dacă pierdeam cu 200-0, tot acolo eram.

Ați plătit mult pe un bilet?

Nu, nu am plătit mult pe un bilet. Am plătit mai mult pe lângă bilet. Dar, merită oricât. Băieții aceștia merită mult.

Unde credeți că o să ajungă România?

Să ajungă unde trebuie să ajungă, acolo unde îi este locul. Nu știu eu, nu sunt Nostradamus. Mi-aș dori, su, sus, sus, cât mai sus…

Chef Cătălin Scărlătescu: 'Eu și cu Divinitarea avem așa, o legătură fantastică…'

O dorință neîmplinită?

Nu am una neîmplinită. De obicei, eu și cu Divinitarea avem așa, o legătură fantastică. Și, tot ce îmi pun în cap îmi iese. Mai devreme sau mai târziu, toate îmi ies.

Dar o cumpănă în viață ați avut?

Am avut mai multe cumpene, ca oricare om normal de pe planetă. Toți avem așa ceva, dar trecem peste.

Foto: Facebook, Pro TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton