Cum reacționează oamenii când se întâlnesc cu Cabral pe stradă: "Câtă lume mă ia la șuturi prin oraș. Sunt oameni care îmi spun..."

 Oana Pantazi
.

Cum reacționează oamenii când se întâlnesc cu Cabral pe stradă. Cabral povestește cu umorul caracteristic ce pățește de când prezintă emisiunea „Ce spun românii”. Oamenii pe care îi întâlnește pe stradă au diverse obiecții, la fel de amuzante ca replicile prezentatorului. Iată ce dezvăluiri face gazda cunoscutei emisiuni!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum reacționează oamenii când se întâlnesc cu Cabral pe stradă. Cabral este atât de cunoscut și atât de iubit în mediul online și nu numai, încât îi e greu să treacă neobservat pe stradă. În momentul de față, vedeta prezintă un show extrem de popular, „Ce spun românii”, iar curând urmează să devină gazda show-ului „Săriți de pe fix”, o altă producție așteptată cu nerăbdare de fani. Recent, Cabral a povestit, cu umorul caracteristic, cum îl abordează fanii pe stradă după fiecare emisiune.

andreea-ibacka-si-cabral-8andreea-ibacka-si-cabral-8

Cum reacționează oamenii când se întâlnesc cu Cabral pe stradă

Cabral este extrem de popular nu doar la TV, ci și în mediul online, unde doar pe Facebook are peste 600.000 de urmăritori și este un influencer în toată puterea cuvântului. Vedeta povestește totul cu un umor spumos, iar postările sale, în care de obicei e implicată toată familia, sunt așteptate cu nerăbdare.

Citește și: Cine îi ajută pe Andreea Ibacka și pe Cabral în creșterea celor doi copii ai lor: „Și noi suntem foarte prezenți…”

Citește și: Ce regulă respectă Cabral și Andreea Ibacka în căsnicia lor, de 12 ani: „Noi ne-am cultivat treaba asta. De multe ori în cuplu…’

Citește și: Andreea Ibacka și Cabral au fost în vacanță, cu copiii, la Veneția: ‘Reacția fetiței mele a…’/ EXCLUSIV

Citește și: Câți bani câștigă pe lună Bianca Giurcă, concurentă la Insula Iubirii, sezonul 7: „Nu am nevoie de un bărbat să mă întrețină'

Recent, vedeta PRO a dezvăluit într-un interviu cum îl abordează lumea pe stradă după emisiunea „Ce spun românii”.

„Câtă lume mă ia la șuturi prin oraș! Zic oamenii: „Dar mai taci din gură!'. Sunt oameni care îmi spun: „Tu ești simpatic, dar mai taci cu mâncarea aia! Vedem emisiunea în reluare și la 4 vii să îmi zici de ceafă de porc, ca să atac frigiderul fără milă!'. Cred că se vede în emisiune că îmi fac rău mie, în primul rând! Atunci când povestesc de mâncare, eu mă chinui pe mine!

Suntem mai mulți, cred că nu ai văzut cum tremură frigiderul când vin spre el: „Mamă, vine, gata!'. Oropsita, da, de asta îmi mănâncă mie ficatul! (n.r. – Andreea Ibacka) Face, da. (n.r. – mâncare)', a spus Cabral pentru Ego.

Cabral, despre Tiago: „Orice arunci de mâncare în el ia”

Cabral și Andreea Ibacka sunt mândrii părinți ai doi copii – Namiko și Tiago, în timp ce Cabral mai are o fiică în vârstă de 21 de ani. Acesta și-a documentat pe larg, în mediul online, experiența de părinte, mai ales că acum 2 ani, în luna octombrie, a devenit pentru prima oară și tată de băiat.

În stilu-i binecunoscut, Cabral a povestit și despre cel mai nou membru al familiei, adorabilul Tiago, care, spune tatăl lui, dă dovadă de un apetit incredibil.

„Nu mănâncă mult, mănâncă tot! Nu există așa ceva, zici că e coș de gunoi! Nu există așa ceva! Orice arunci de mâncare în el ia. Se ridică de la masă, termină mâncarea, dacă te vede că mergi cu o farfurie către masă se întoarce: «Să vedem ce avem aici!».

Întrebi: «Vrei de la mine?». «Da!». «Ia de la mine, poftim, ia de la mine jumătate!». Mănâncă cu tine, termină mâncarea, întrebi: «Ai terminat, gata? Îți e foame?». «Nu! Gata papa!». Zici: «Ce vrei, apă? Ia apă!». Bea apă, ne ridicăm de la masă, iar dacă trece mama lui cu o farfurie spre masă zice: «Opa, farfurie! Ce avem?». Doamne ferește! Nu există așa ceva!'.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton