Cum reușesc Adrian Nartea și soția lui să depășească problemele din viața de familie: ”Există crize, dar important este să...”

 Calin Maria Bianca
.

Cum reușesc Adrian Nartea și soția lui să depășească problemele din viața de familie. Îndrăgitul actor și partenera de viață pozează alături de fiicele lor în familia perfectă. Puțini știu însă că în spatele tablourilor perfecte, se mai ascund uneori și discuții aprinse, fie neînțelegeri minore. Adrian Nartea a recunoscut că, ca în orice cuplu, și la ei au mai existat unele dispute. Cu toate astea, cel mai important lucru este că au reușit să treacă peste ele și să nu-i afecteze. Iată care este secretul lor, de fapt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adrian Nartea și soția lui trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. Se iubesc cu foc, iar din rodul iubirii lor au rezultat și două fetițe adorabile. Ce-i drept, la momentul venirii lor pe lume, viața lor a luat o altă întorsătură. Cu toate astea, s-au acomodat cu rolul de părinți destul de ușor, iar acum se bucură de o familie cu adevărat frumoasă și unită.

nartea-9nartea-9

Adrian Nartea este discret atunci când vine vorba de viața lui privată și de familie. Cu toate astea, recent a a ales să vorbească pe larg despre ceea ce fanii așteaptă de mai mult timp cu nerăbdare. Fără a ezita, actorul care a jucat rolul lui 'Vlad' în renumitul serial de la Pro TV a povestit atât despre lucrurile frumoase din intimitatea sa, cât și despre cele mai puțin plăcute, prin care trece oricine de-a lungul timpului.

Citește și:În ce film va juca Adrian Nartea. Proiectul este unic în România:”E o provocare fără egal pentru mine”

Citește și:Adrian Nartea ar accepta să intre în rolul unui transsexual:”E o provocare pentru mine”

Citește și:Când va naște Andreea Antonescu. Cum se simte artista în sarcină:„Acum, la 40 de ani, mă…'

Citește și:Cine este logodnicul Cristinei Spătar.Cu ce se ocupă viitorul soț al artistei

Cum reușesc Adrian Nartea și soția lui să depășească problemele din viața de familie

Adrian Nartea și soția lui Alina și-au schimbat toate tabieturile și întreg stilul de viață încă de când au devenit părinți pentru prima dată. Bineînțeles, responsabilitățile și grijile s-au mărit, astfel că de aici au apărut și primele discuții între ei. Nu au fost și ultimele însă. Ca în orice familie, la un moment dat, nu toate lucrurile sunt roz. Chiar îndrăgitul actor a dezvăluit că au trecut și prin etape mai puțin frumoase ale căsniciei lor, însă cel mai important aspect este că au știut cum să le depășească și să rămână împreună.

'Bineînțeles că au existat, adică există plusuri, există minusuri, nimic să zic radical. Există crize ca în orice relație, important este ca, după ce se întâmplă toate lucrurile astea, să vezi ce contează pentru tine, să fii egoist! Și atunci, amândoi fiind egoiști, cumva ne-am reîntâlnit să zic așa. Nu știu dacă există vreun secret, cât pur și simplu o strategie corectă să rezolvi anumite perioade de criză.', a declarat Adrian Nartea pentru Unica.

Adrian Nartea, alături de soția lui după naștere

Numeroase femei se confruntă cu stări depresive după naștere și greu de gestionat. Și soția lui Adrian Nartea s-a numărat printre ele la acel moment. Ei bine, celebrul actor s-a interesat despre aceste aspecte, astfel că i-a fost alături cât de mult a putut. Totul a trecut mult mai ușor pentru Alina, având sprijinul lui, perioada grea de atunci fiind dată uitării în prezent și bucurându-se de fiicele lor adorabile.

'E greu de spus, dar da, s-a confruntat cu depresie postnatală cu sigurață. Atunci cred că toți am avut, chiar și eu am avut un fel de post partum, dacă pot să spun așa, pentru că sunt acolo și sunt zilnic și sunt empatic și sunt tatăl lor, adică nu ai cum, e normal! Dar chestiile astea și cu terapie, cu toate lucrurile astea se rezolvă. Asta e viața!', a continuat Adrian Nartea.

Adrian Nartea și soția lui, dornici de o vacanță în doi

Adrian Nartea și soția lui au și uitat cum este să se bucure de timp de calitate doar în doi. Cu toate astea, sunt extrem de fericiți cu viața pe care o au și familia pe care și-au întemeiat-o. Totuși, din când în când, gândul le mai zboară la câte o escapadă romantică. Momentan, nu se poate încumeta la așa ceva, însă au pusă o astfel de vacanță pe listă în viitorul apropiat.

'Plănuim și ne dorim, deocamdată e greu. Mai așteptăm câteva luni.', a concluzionat Adrian Nartea.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton